שרשור היכרות

../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

קוראים לי רונה אני מכורה לקיציס ופרידמן,מלבורו,בריזר אפרסק,טבק תפוח ו...קיציס ופרידמן כבר אמרתי?!
.. אני בת 14 מת"א..

mc bige

New member
הייי

אני אייל בן 16 וחצי מחולון מת על קיציס ופרידמן, וכל יום חורש על ביפ עם השידורים חוזרים של חלומות בהקיציס אפילו שכבר ראיתי אותם מאה אלף פעם!! אין עליהם!!! בקיצר מקווה שיהיה פורום סבבה ובהצלחה

peace a love

New member
טווווווווווווווב אז ככה:

נעים מאוד, קראו לי שרגא כי אני מעדיף להישאר חסוי בגלל השתתפותי בשאר פורומים........ חוץ מזה שרגא זה שם חמוד לא?? אז אני שרגא, אוהב את קיציס הציני ואת פרידמן הקרוע....... לא הייתי בהופעות שלהם....... אני אוהב במבה אבל האמת אני נוטה קצת לביסלי.. ואני לא מצחיק גם במיוחד אבל מי שיש לו בעיה עם זה ולא יצחק מבדיחותיי פה בפורום אז אני מאוד מצטער להגיד: "על ה... שלי!"
ובנימה ידידותית זו..... אני שמח להשתתף בפורום ומקווה להשתלב פה בכיף! אז שהכל ולא רק חלק טוב יהיה לכולנו, שרגא.....

שרגא זה פשוט....

מעלף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרגע ... גע ... גע ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Night Light

New member
אני כנראה זקנה מאד בשביל הפורום הזה

אבל אוהבת את קיציס ופרידמן בכ"ז...

~*~gaL

New member
אל תגידי את זה,

לא, סתם... (ממש קטעים איתי) למה זקנה? אם אני זוכרת נכון יש פה אנשים מכל הגילאים. ברוכה הבאה

SmellyOne

New member
טהטה

אני גל ואני קטינה אדופילית. חוצמזה אני חושבת שקיציס ממש מממממשש מושך (הבלוטה הזאת בגרון..!!!!), שפרידמן משוגע וששניהם ביחד גדולים.. ענקים. זהו.

SmellyOne

New member
../images/Emo13.gif

תודה.. גם לך..
הלוואי... הלוואי.. אני חושקת. בן כמה הוא? 34? 5? למישהו יש קשרים עם ההפקה או משהו? אולי תהייה אפשרות לכניסה למאחורי הקלעים ושיגועים וזה?

Sith Master

New member
לי היה...../images/Emo19.gif

החבר הכי טוב שלי זה אח של שי שטרן... אבל הוא כבר לא מפיק את זה.

LimiMimi

New member
אני ../images/Emo124.gif

קוראים אותי לימור.. אני צופה קבועה של קיצס ופרידמן ! וממש ממש מעריצה אותם
לפני שנה הלכתי ל"הצגה" שלהם.. של כיפה האדומה.. והיה ק-ו-ר-ע
רק שם ראיתי אותם.. וכל השאר בטלוויזיה.. בעיקרון אני רואה מהעונה הראשונה.. ויש לי ת'פרק מוקלט {אין לי מושג אם הוא עדיין קיים} שקיציס ראיין את שרה מישל גלר {
} .. מה שמוכיח ..
אין לי עוד מה לרשום.. אני עוד מעט בת 14 לומדת בכיתה ח' בכ"ס.. צ'או !

נעים להכיר........./images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo6.gif

הם מצחיקים אותי...... הם מוכשרים בטירוף...... הם גדולים וחמד מאוד שיש להם פורום...... בהצלחה עם הפורום החדש.......

מאיה1983

New member
שלום אני חדשה...

אבל בעצם הפורום חדש אז זה אומר שכולם חדשים... בכל אופן אני מאיה ואני מטורפת על קיציס ועוד יותר מטורפת על פרידמן. היתי 5 פעמים בצילומים רק בעונה הזאת.. אני כבר VIP שם... חחח וכל פעם אני רוצה להצטלם עם פרידמן ולא יוצא לי ואני עצוב. אבל לא נורא אולי יום יבוא וכן יצא לי להצטלם עם האליל א-יה! חחחח השבוע הייתי בצילומים של תוכנית הסיום ופרידמן נשכב על חברה שלי איזה שעה! זה היה כל כך מצחיק, פעם קודמת באתי עם חברה אחרת והוא הרים אותה והסתובב איתה באולפן.... תמיד הדברים האלה קורים מי שבא איתי.
צריך לשבת בקצה ואז הוא תמיד בא להציק ולדבר וזה הכי כיף...

Drums

New member
היי.

אני נועם, ואין לי כ"כ סיפור.. פשוט יום אחד התחלתי לראות

למעלה