שרשור היכרות חדש

גמאני מציץ מידי פעם :-

שם: גיל: מקום מגורים: תוכנת מסרים: עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: תמונה:

אוייי.. פאק... תפוזונעעעעע

אז מחדש... שם: = יוני גיל: = 19 וחצי מקום מגורים: = פ"ת תוכנת מסרים: = עזבו אותי באמא שלכם
עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: = ראיין תמונה: = ברור.

Marg H

New member
לא שמתי לב, חח.../images/Emo9.gif סורי אם העלבתי../images/Emo3.gif

האמתי שלא, אני חייב לומר..

זה שאני שומע אומנים גברים אומר שאני אוהב אותם? אוייי.. זה ממש לא נכון יקירתי
האהבה שלי לסינרגיה זה בגלל המוזיקה שלהם נטו. את יודעת... את מזכירה לי עכשיו את הסטיגמה המטופשת הזאת שיש שאומרים שכל הגאים מזדיינים עם כל דבר שזז, ונמשכים לכל גבר שבעולם. וזה כ"כ חרטה, אנחנו הגאים/גאות עם רגשות כמו לסטרייטים. כמו שסטרייט לא נמשך לכל בחורה שרואה ברחוב וירצה להשכיב אותה, כך גם הגאים/גאות. הרגשות שלנו זהים לרגשות הסטרייטים, רק לבני אותו מין שלנו. זה הכל. אנחנו ממש לא שונים
וכע... סינרגיה עושה בי אנרגיה

../images/Emo103.gifהבנת אותי לא נכון...

לא משנה לי המין שלהם, אלא שהם נורא רכרוכיים... גם אם היו בנות הייתי חושבת אותו דבר. אני הכי משתדלת להיות לא סטיגמתית ויש לי חברים גאים טובים ככה שאני מקרוב יודעת שזה לא נכון, ושאולי אחרים חושבים את זה ואתה הסקת אותי מההודעה שלי אבל לא חשבתי על זה אפילו לרגע... זה הכל

hitchhiker218

New member
אני יכולה להגיד למה?...:)

כמובן. *-ההודעה הזאת היא דעתי האישית לכן אין פה שום ניסיון שכנוע או קביעת עובדה הואיל ואיני מרבה לשמוע סינרגיה-* מהסינגלים שסינרגיה שחררו לרדיו גיליתי עולם מופלא של חוסר מעוף,מילים ממוחזרות ומתאמצות וכמובן,לחנים משעממים ובנאלים להפליא... לא הייתי מנכסת לסינרגיה את התואר"להקת רוק" אולי להקת פופ\רוק רך מאוד מאוד. ועכשיו לניתוח פולשני יותר: מבחינה ווקאלית-אוי אלוהים הזוועה...הסולן לא יודע לשיר ובקרוב מאוד ילכו לו מייתרי הקול בעקבות שירה מתאמצת ולא נכונה. אאחל לו מעכשיו בהצלחה בקרירה החלופית. גיטרות-רעש. תופים-|אייקון עייף ומשועמם להחריד|. ולסיכום של כל הבלה בלה-להקה עם שירים מאוד מאוד קליטים. הרבה מצליחים להתחבר אליהם כי הם לא מלאי תחכום וקלים מאוד לעיכול. אני לא שונאת את הלהקה הזאת(למרות כל מה שכתבתי), אני אפילו די מעריכה את הדרך הארוכה שעשו משירים פאדיחה(="את הנסיכה את עם הכתר העוצמה.חיה בארמון בין שומרי הדיכאון") לשירים בסדר מינוס שסחבו אותם למיינסטרים בכבוד רב. מקווה שלא תשנא אותי אחרי ההודעה הזאת...

שאני אשנא אותך ?? ../images/Emo12.gif

אוהב אותך לנצח
אני מקבל כל דיעה של כל אדם באשר היא, לא משנה לטוב או לרע... בסופו של דבר זוהי דעתך וזכותך לחשוב כך. כי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. הבנת חמודה שלי?
מת עלייך
[תירגעי אני עדיין גיי
]

hitchhiker218

New member
חחחח ואני כבר חשבתי

שבעקבות הצהרות האהבה אלי שינית את דעתך בקשר למין הנשי.. למה לשחק ברגשותיי?
סתם יקירי..אין עליך

../images/Emo103.gif

אני חושבת שאם סינרגיה היו מודעים לעובדה שגיטרות צורמניות ברקע וזה שהם כותבים את המילים של עצמם [גם אם זה נשמע כמו מילים של ילד בכיתה ו' שמתאהב במורה שלו] והיו מנסים להשתפר כלהקת מיינסטרים עם קצב טוב ולא כלהקה רוק ישראלי הם היו יכולים יותר להצדיק את המקום שלהם במיינסטרים. תחשבו על זה, כבבר יש להם הכול- 3 אלבומים, מליוני מעריצות פאקצות, חוזה עם חברות סלולר, וחוש קצב טוב. אלו דברים שמרכיבים מיינסטרים, לא להקת רוק אמיתית. מה שכן, אני חושבת שהקול של הסולן סקסי בטירוף על אף שהוא מעשן, ובהופעות שלהם שיצא לי להיות באמת נהנתי, הם מופיעים מעולה.

../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif

זה באמת כי לפעמים הוא מתלהב מדי ונשמע כאילו הוא בוכה תוך כדי הקלטה, או שהוא מתחיל לילל במקום לעלות בקול
אבל בסה"כ אני דווקא אוהבת את הקול שלו, והוא גם ניראה טוב לדעתי [חוץ מכשהוא עושה קוקו ואז הוא ניראה כמו חתולה מיוחמת]

hitchhiker218

New member
חחחח חתולה מיוחמת אם את מפרגנת לו!

הוא נראה כמו האריה מאליסה בארץ הפלאות!

../images/Emo103.gifדי, הוא חתיך ../images/Emo3.gif

יש לי חיבה מיוחדת לשטנים ומשקפופרים
[ואדם רודריגז]

trigotrigo

New member
סינרגיה לא רכרוכיים..

את סתם חושבת ככה כי לרוב השירים שלהם יש לחן דומה

למעלה