שרשור היכרות חדש

trigotrigo

New member
שרשור היכרות חדש

לכבוד החדשים שהצטרפו שם: גיל: מקום מגורים: תוכנת מסרים: עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: תמונה:

הדמר

New member
עונה

שם:הדס גיל:שמור במערכת (מה לא לימדו אותך שלא שואלים בנות לגילן) מקום מגורים:חיפה תוכנת מסרים: מסן מי שרוצה שיפנה באישי. עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד:עם כל הכבוד ויש כבוד, אני לא רוצה להתקע עם אף אחד מהם על אי בודד, תמונה: של מי?שלי? לא תודה

הדמר

New member
אגב לגבי האי בודד

אני לא אסכים להתקע שם אם מישהו מהקאסט אבל יש כמה חברי פורום שאיתם כן.... סתם כי בא לי לפרגן

hitchhiker218

New member
הוי בידיבמבם!

שם:אביה גיל:בקרוב מאוד מאוד 16 מקום מגורים:קרית אונו תוכנת מסרים: עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד:ניק. אבל זו תשובה ידועה מראש תמונה:אולי יותר מאוחר

trigotrigo

New member
../images/Emo13.gif

איל 20 תל אביב 323900235 אני עושה טובה למצלמה

MeItOsH

New member
כנראה שאני אהיה היחידה עם תמונה../images/Emo3.gif

שם:מיתר גיל:16 מקום מגורים:נצרת עילית תוכנת מסרים:all you have to do is to ask הייתי מוכנה להתקע באי בודד עם דני מסר מן הסתם.ואין לי בעיה גם עם לינדזי למען האמת. תמונה:נרקיסיסזם שליטה.

*superstar*

New member
אני כב לא זוכרת אם אני סמויה או לא../images/Emo163.gif

אבל יאללה נו
שם: עדי גיל: 22 עוד חודש מקום מגורים: ירושלים עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: ווריק

Marg H

New member
../images/Emo192.gif

שם: הדר, או כמו שהרבה אנשים קוראים לי מארג' [god knows why they call me that] גיל: 16 כמעט תוכנת מסרים: כמו הדס, רוצים את המסן שלי. בקשו אני אביא. עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: אף אחד/אחת, גם לא מארג! - אני השבוע בקטע של מריל סטריפ בלבד!

Marg H

New member
על המחשב ואלך לקולנוע ביום שזה יצא!../images/Emo13.gif

לא יכולה לחכות!!!
חח, עזבי, מזכירים את מריל ואני מאבדת שליטה. סליחה...

למעלה