שרשור היכרות חדש

Terpsichore

New member
../images/Emo176.gif

שם: שני. גיל: 16 מקום מגורים: פ"ת תוכנת מסרים: מסנג'ר, בעולם שלי. עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: אף אחד למען האמת. תמונה: תסלחו לי, אבל אין לי כוח.

weinerit

New member
גמאני..

למרות שאני על תקן צופה בלבד.. ליאור.. גיל: 15 מקום מגורים: ב"ש.!! תוכנת מסרים: צריך להוסיף מספר או כתובת?! עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: אני יודעת (מתלבטת קשות בין אריק ווריק כרגע..) תמונה: אתם ביקשתם!!

עונה

שם: קנדי גיל: 35!!!!! (שמישהו ינסה להגיד שהוא הכי זקן בפורום) קום מגורים: ר"ג :( תוכנת מסרים: אני רק בפייסבוק. עם מי מהקאסט הייתי נתקעת על אי בודד: ווריק אבל כנראה שזה לא יקרה כבר :(

אני באופן אישי מרגישה

שהם נגמרו. נו טוב, לא לגמרי אבל מכאן הדרך היא רק למטה. לא שמעת שמשבר גיל 35 זה משבר גיל העמידה החדש? נו טוב, לפחות אני כוסית.

CSI לנצח

New member
../images/Emo42.gif

שם: טליה גיל: 14 מקום מגורים: איפשהוא בעוטף עזה, אתם בטח לא מכירים
תוכנת מסרים: אייסי ומסן, מי שרוצה שיבקש בפרטי:) עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: ג'ונתן טוגווו
תמונה: בחיים לא

We Never Close

New member
../images/Emo13.gif

שם: הדס. גיל: 16. מקום מגורים: ג"ש. תוכנת מסרים: 333324275. עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: אף אחד. אבל אם כבר אז מאק\דני\אדם\גרג. תמונה: לא.

עונה

שם:דרור גיל:14 וחצי מקום מגורים: ישראל
תוכנת מסרים: מסנ' עם מי מהקאסט הייתם מוכנים להיתקע באי בודד: חחח אתם לא נורמלים מה זה כולם אומרים אף אחד
טוב שאני לא ארצה את כולם
טוב אני רוצה את קאלי
[של עונה 2]ריאן
מאקק
וונדייי,גריסום,גרג[המצחיק.] שרה,הודג'ס ועוד תמונה :חחחחחח בו.

למעלה