שרשור היכרויות

j e n n y lopez

New member
פחההההההההההההההההההההההההההההההההה

סליחה חחחחחחחחחחחחחחחח אלב זה קורע!!!!!!!!!!!11 לא נורא שמעי סיפור אכזרי: חברה שלי היה לה צב והוא כל הזמן טייל לו בחצר אז יום בהיר אחד הם לא מצאו אותו ממ שבלעה אותטו האדמה הקיצר יום אחד אבא שלה גזם את הענפים בחצר ופתאום אם בטח מבינים מה קרה... הוא גזם את הצב המסכן לשני חתיכות שוות

ח0חו0ית1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

שתי חתיכות?! אבל איך אפשר אין לו כזה דבר שניקרא שיריון? חחחחחחחחחחחחחחח
איזה רעוות הם היו חמוטיםם והם אהבו אחד ת'שניי ידעתי שהייתי צריכה להאכיל אותם!

beauty3

New member
שלי

שם:ספיר כינוי: beauty3 אזור מגורים:זכרון יעקב תחביב:מיכאלה גובה:1.56 גיל:13 כיתה:עולה ל'ח חיית מחמד:כלבה תוכנית טלויזיה:מיכאלה לא לספוילרים!!!!

ז'ו מיזמו ../images/Emo163.gif

שם: גל כינוי: צל של עכבר אזור מגורים: צפון תחביב: מחשב גובה: לא בדקתי... משו בסביבות ה1.60 גיל וכיתה: 14, עולה לט' חיית מחמד: אין (אולי יהיה כלב, אמן) תוכנית טלוויזיה: מיכאל
ה תמונה: חסוי ספולירים או לא ספולירים: אנ"ס (אני/אנחנו נגד ספוילרים !)

Sapapa

New member
אממממ....

ספיר Sapapa מכבים (ליד מודיעין) אממ. לשמוע מוזיקה, לראות טלוויזיה, מחשב, לנגן.. גובה לא יודעת.. מליאן זמן לא מדדתי ת'צמי בת 14 עולה לט'.. חח כלבה פיצצצצצצצצפיצ אממ.. דרגון בול זי.. חחח סתם זה לא ברור? גו מיכאלה גו מיכאלה יא יא יא חח לא אכפת לי ספויילרים או לא.. חח

נשממי

New member
עונה...

שם: חן. כינוי: נשממי. אזור מגורים: רמת ישי (ליד עפולה). תחביב: לרקוד!! גובה: אמממ... כמעט 1.60 גיל וכיתה: בת 12.5 עולה לח' (קפצתי... חח..) חיית מחמד: חתולים. תוכנית טלוויזיה: מיכאלה!!!! אין לי תמונה! ספוילרים!!!

למעלה