שרשור היכרויות

galgol21

New member
שרשור היכרויות

כל אחד צריך לרשום שם: כינוי: אזור מגורים: תחביב: גובה: גיל וכיתה: חיית מחמד(אם יש): תוכנית טלוויזיה(זה ברור): תמונה(אם יש): ספולירים או לא ספולירים: סלי שם:גל כינוי:galgol21 אזור מגורים: מודיעין תחביב:יש הרבה, ללכת לקנין עם חברות, להיות בפורום, לראות מיכאלה, ללכת לבריכה, לטוס לחול ולאילת, לטייל בארץ, לנגן בפסנתר ועוד הרבה......... גובה:1.57 גיל וכיתה:12 וחצי עולה לכיתה ז' חיית מחמד(אם יש):אין, היה תוכנית טלוויזיה(זה ברור):מיכאלה!!! תמונה(אם יש):אין לי תמונה ספולירים או לא ספולירים:אל לספולירים

yoooni

New member
הבעיה ששולחים שירשור כזה בכל מקרה

איזה 3 פעמים בשבוע, אז למתן בבקשה.

netashon2

New member
הודעה דחופה

יוני אתה כזה חמוד אתה דומה לי באיזה שהוא מידה תרצה להפגש פעם

yoooni

New member
כפרות עלייך אבל אני לא מכיר אותך

ולא רוצה להיפגש עם אף אחת כרגע

מייייייייייייי

קוראים לי אביטל אתם יכולים לקרוא לי אבי אני אוהבת לאכול אני גמדה 1.60 16 ן-9 וחצי חודשים, עולה לי"ב תכנית- אודטה חחחחחחחחחחחחחחחחחח בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ספויילרים!! אני גאה להיות שייכת ל S.A!!

תיפי1

New member
שלי

שם: יפית כינוי: תיפי1 אזור מגורים: ירושליים אבל אני עוברת בקרוב דירה תחביב: אממ מיכאלה מחשב ובילוי עם חברות גובה: 1.69 גיל וכיתה: 13 עולה ל-ח' חיית מחמד(אם יש): הייתה לי חתולה אבל היא מתה
תוכנית טלוויזיה(זה ברור): אממ המורדים וגם אממ מיכאלה (חח זה באמת ברור חח) תמונה(אם יש): אין ספולירים או לא ספולירים: לא ספוילרים

אז ככה 1000 פעם עשינו את זה...

שם:אביב זערור כינוי: מה שתרצו לתת לי אזור מגורים:קרית ים תחביב: לרקוד ולשתות גובה:1.58 גיל:21 חית מחמד: חתול - מיצי ובקרוב נחש תכנית:מיכאלה לא ספוילרים

dikla222

New member
שלי...

שם: דקלה כינוי: דקלוש,דיקי מגורים: הוד השרון תחביב: ספורט,טלויזיה,מוזיקה גובה: 1.55 גיל: 22 עוד חודש! :) חיית מחמד: הייתה לי כלבה תכנית: מיכאלה,חברים,דאבל דייט,לחיי האהבה נגד ספויילרים לחלוטין! לדעתי זה סתם הורס את המתח של הסידרה...

j e n n y lopez

New member
חחח אני :

שם:נטלי כינוי:ג'ני לפז חחחח אזור מגורים:מודיעין תחביב:אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
גובה:167 גיל וכיתה:אממ 14 עולה לט' חיית מחמד(אם יש):זבוב תוכנית טלוויזיה(זה ברור):מיכאלה רולללללללללללזזזזז תמונה(אם יש):חח אני זאת ליד נתי ספולירים או לא ספולירים:לא ספוליירים!!!! אהההה נתי ואפרת

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם:צליל כינוי:tzlil sugar girl אזור מגורים:הדרום תחביב:לרקוד.. גובה:1.50 (נראה לי) גיל וכיתה:13 כיתה ז' חיית מחמד(אם יש):אין תוכנית טלוויזיה(זה ברור):מיכאלה תמונה(אם יש):בכל מקרה אני לא שמה ספולירים או לא ספולירים:כן

למעלה