שרשור היכרויות

HaDaRoSh

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שם: הדר אזור מגורים: ת"א תחביב: מחשב ולשמוע מוזיקה
גובה: 1.65 ככה גיל וכיתה: בת 15 ועולה לכיתה יוד
חיית מחמד: לצערי אין אבל פעם היו לי פירנות
תוכנית טלוויזיה: מיכאלה מ.ק22 סוף הדרך וארתור
תמונה: אין צורך ספויילרים או לא ספויילרים: NO NO NO! לא לספויילרים!!

sweet barbie

New member
אני

שם: ענבר כינוי:sweet barbie אזור מגורים: המרכז תחביב: לרקוד ולראות טלויזיה גובה: 1.58 גיל וכיתה: 14, עולה לט' חיית מחמד: אין תוכנית טלויזיה: מיכאלה תמונה: אין ספולירים או לא: לא

נחמד!../images/Emo14.gif

שם: דנה כינוי: אחת בטרוף תחביב: רכיבה על סוסים,כדורגל גובה:1.67 גיל וכיתה: עוד מעט 15 עולה ל:י' חיית מחמד: דגיי זהב! תוכנית טלוויזיה: מיכאלה!!!!!!!!!כאילו דדדדדדההההההההההההההההה תמונה: אין...
גם אני שייכת ל:S.A בבבבוווווווווווזזזזזזזזז לספוילרים!!!!חחחחח.....

אנייי../images/Emo26.gif

שם:נטלי כינוי:מתה על בן ודורין מקום מגורים:המרכז גובה:1.54 חחחחח גיל וכיתה:14 וחצי עולה ל-י' חיית מחמד-אין תוכנית טלוויזיה-מיכאלה דההה ספוילרים

ירדנדן

New member
שלי!!!!!!!!!!!

שם:ירדן כינוי:ירדנדן אזור מגורים:חיפה תחביב:לרכב על סוסים,לראות מיכאלה,להיות המחשב,להיות פעילה...... גובה:1.42 גיל:11 כיתה:עולה ל-ו' חיית מחמד:כלבה וחתולה תוכנית טלוויזיה:מיכאלה תמונה:
ספולירים או לא ספולירים:לא ספוילרים!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלי

שם:לינוי כינוי:לינוי חולת טלנובלות4 אזור מגורים:קטמון תחביבים:לצ'וטט לשיר לרקוד לראות טלוויזיה ללכת לים לנגן בגיטרה חשמלית גובה:1.50 גיל וכיתה:10 ד' חיית מחמד:כלב תוכנית טלוויזיה:מיכאלה והפיג'מות אין תמונה ואין ספויילרים אני שמה גם את התמונה שהכי מרגיעה אותי

שלי!!!

ולינוי איזה תמונה חמודה!!! איזה יפיוףף!!! שם:הילי כינוי:benja el perfecto1 אזור מגורים:רמת ישי... תחביבים:להיות בפורומים,במחשה בכלל,לראות טלויזיה,להיות עם חברות,לרקוד,ללכת לבריכה וכו' וכו'... גובה:1.60 או 1.61 אטו 1.62 לוידעת....חחח ואני יודעת שאני גבוהה!! גיל וכיתה:13 (עוד מעט) ועולה לח'.. חיית מחמד:כלב תוכנית טלויזיה"מיכאלה והמורדים בעיקר! תמונה שלי אני לא יעלה....אבל הנה תמונה של אפרתו'ש!! ספויילרים אין!!!

hagitg4

New member
כבודי...

שם:חגית כינוי:HAGITG4 אזור מגורים:ראשל"צ תחביב:לישון גובה:1.64 גיל וכיתה:15 עולה ל-י' חיית מחמד(אם יש):אין תוכנית טלוויזיה(זה ברור):מיכאלה כאילו דההה תמונה(אם יש):אין ספולירים או לא ספולירים:אין

שליי

שם: מאיה כינוי: אפרת וטלי השוות (פשוט עכשיו אני לא בבית ואני בכינוי של חברה) אזור מגורים: ת"א תחביב: לראות מיכאלה ולצאת עם חברים גובה: 1.59/1.60 חיית מחמד: כלב תוכנית טלוויזיה: מיכאלה, המורדים תמונה: יש אבל לא במחשב הזה.. ספוילרים: אני מנסה להיגמל אבל לא מצליחה!=)

שלי חחחח כרגיל תשובות מצחיקות

שם: צליל כאילו דה כינוי: צליל ואפרת לנצח, זה כתוב מעלי ליד הנושא.. כל הכבוד! אזור מגורים:דימונה נה נה נה והיום נתן בא בא בא תחביב: מחשב, טלוויזיה,החבר שלי :) לצאת עם ידידים,מסיבות _(בפורום בד"כ יש קשרים שמעו{אני מתכוונת למקום שיוצאים עליווו הפורוום}) גובה: ניראה לי משהו כמו מטר 57 (מה אתם רוצים אני בכיתה ח' עוד מעט זה סביר מאוד) גיל וכיתה: עוד מעט 14 עולה לכיתה ח' חיית מחמד: ארנב מתוק ושמו גודאר (להה מאיפה הבאתי את זה?את השם הזה לא שומעים בשום מקום) וצבה צבצבית מתה עלייה כבר בת 40 והיא פשוט ענקיתת תוכנית טלוויזיה: נו מה ניראה לכם??! מיכאלההה תמונה:סתכלו בצד,שלי ושל נתן ספויילרים אני אוהבת.. סורי יאללה זהו

netashon2

New member
הודעה דחופה

שמי :netli אזור מגורים: פתח תקווה תחבבים שאלה קשה טוב אוהבת ללכת לקניון לטייל לנסוע למקומות בעולם ללכת עם חברות לבלות ,לנגן בגיטרה וללכת לים לבריכה לראות את שקיעה ולשחק במחשב ולראות מיכאלה ואהבה מעבר לפינה ... גובה 1.65 גיל 15 וחצי עולה לכתה י' חיית מחמד שלי הכלב שלי מייקל וחתולה מיצי תמונה אין הייתי רוצה לארגן פגישה בא לכם

ח0חו0ית1

New member
שלייייייי =]

שם-דנה,דנע כינוי-דנדי אזור מגורים-ערד תחביב- אמ... לזבל לאנשים ת'שכל =] גובה- אממ... לא זוכרת מטר ומשו גיל וכיתה-אמ.. בת 15 עולה לכיתה ח' חיית מחמט-אמ.. אוגרים מתים
תוכנית טלוויזיה-מיכאלה
שנות השבעים
תמונה-אין =] ספוילריים או לא-לא!

אוגרים מתים

חחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה יחתיכת חרא אסלה אני עדיין צוחקת על זה

ירדנדן

New member
חחחחחחחחחחח

סורי דנה אבל..........אכלו אחד את השני?אני נקרעת........

למעלה