שרשור היום 10/1/2003

zimes

New member
אותיות יווניות - כותבים בוורד

ומעתיקים שם יש שתי אפשרויות: אחת - הכנס-סימן (insert symbol) שניה - משנים את הפונט ל - symbol ולומדים בע"פ איפה כל אות (אלפא ובתא זה קל: הם על A ו B). שלישית - להשתמש ב equation. אפשרות אחרת היא להגדיר קיצורים במקלדת שלך, לא סביר שאת כותבת כ"כ הרבה מתמטיקה שאת זקוקה לזה. לגבי שורש - ב word, רק equation עד כמה שאני יודעת יאפשר לך ממש לכתוב מתחת לשורש. (ויש, כמובן, תוכנות אחרות שעושות אותו דבר).

amitgold

New member
אני חושב שהתבלבלת...

אתה רוצה שנוכיח משהו שקשור ל-DF, אבל נקודה D בכלל לא מוזכרת בשאלה...

tiktok

New member
נראה לי שצריך לוגים, אני מנסה לפתור

אבל משהו מסתבך לי, תנסה להוציא לוגים לשני האגפים

fima2001

New member
נסה את זה

נסה לעשות פרופורציה בין משולש BED לadf וגם שים לב אם תוכיח שזווית EAD שווה לdaf אז ED=DF

swift173

New member
מישהו יכול להסביר בקומבנטוריקה

מתי נדרשת הנוסחא של צירופים ומתי חילופים?

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה על כך שעזרתם לי בשאלות שלי... ועוד יותר תודה שמחקתם את זה מהפורום... תודה מקרב לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duvdevanim

New member
שאלה בפיסיקה

טוב .. שאלה: גוף שגובהו 2 ס"מ, עומד במרחק 9 ס"מ ממראה קעוקה שמרחק המוקד שלה 5 ס"מ: א) היכן נוצרת הדמות ב) מה גודלה ג) אופי הדמות ---------- בבקשה שלב אחרי שלב+ נוסחאות...

duvdevanim

New member
שאלה בפיסיקה- מרות מקבילות

מישהו יכול בבקשה לפתור לי את השאלה בתמונה המצורפת?

biker_il

New member
שלום לכולם.

שאלה לי . איזה סמל במקלדת מסמל את הפעולה-שורש אני פשוט רוצה לכתוב פונקצייה באקסל לא הולך לי

שימוש ביוניקוד:

☞ ☜ ⊂ ⊃ ⊆ ⊇ ≠ ≡ ≌ ∧ ∨ ∩ ∪ ∫ ∞ ∀ ᨳ ∈ ∋ ⇒ ⇔ ლ მ ნ ع غ ػ Ե Զ Է Щ Ъ ΢ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω α β γ δ ε ζ η θ Ä ä ° ± ² ³ 撀 撁​

fima2001

New member
נסה גם את זה

וגם יש לפי חוק מסויים שישר שחותך מעגל AE*AB=AF*AC

freedom rider

New member
אני מניח שאני יכול

אבל, לדעתי האישית, התשובה הראויה לשאלתך היא שבנוסחת החילופים צריך להשתמש כאשר רוצים לחשב את מספר החילופים ובנוסחת הצירופים צריך להשתמש כאשר רוצים לחשב את מספר הצירופים. תראה, צירופים וחילופים הם בסופו של דבר מושגים שקשורים לשפה, לא למתמטיקה. עדיף שתבדוק עם עצמך מדוע אתה מתקשה להבדיל בין שני המושגים (שדרך אגב, נדמה לי שבעצם הם אותו הדבר, אבל אני לא ממש בטוח). אחרי שתברר את זה, המתמטיקה תבוא יותר בקלות. אם תתעקש לבנות לעצמך מין "ספר בישול", שיאמר לך באיזה נוסחא לבשל כל בעיה, כשלונך מובטח, כי במתמטיקה הנוסחאות הן הטפל, לא העיקר.

השאלה שלך לא נמחקה ! ../images/Emo107.gif

היא פשוט הועברה כמו כל השאלות לשירשור שאלות של 08/01 . להבא נסי לשרשר את השאלות ישר לשם - הכי פשוט !

למעלה