שרשור דוליז חדשות.

ממש לא.

וזה לא אותו דבר, לא בגלל התוכנה שבה אני משתמשת, אלא בגלל האופן שבו אני משתמשת. אני עושה את ההצללה יפה בצייר. אני יכולה לפרסם את הדוליז שלי ישר אחרי שאני מסיימת אותן בצייר. אבל ל-א, אני בוחרת לטשטש אותן בפוטושופ. זה לא אומר שאני עושה את ההצללה שלי עם כלי.

shaililo

New member
למה אף אחד לא מגיב לדולי שלי?!

הנה הדולי השנייה שלי בבקשה תגיבו עליה... אני עוד לא מומחית בעניין הזה... תודה

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gif היא חמודה!

אבל חסרה הצללה בבגדים ובנעליים. כדאי שתוסיפי עוד גוונים. וזהו, סה"כ היא חמודה

Solinka

New member
מאוד חמודה

אני אוהבת את הפוזה הזאתי של הבסיס קיס מאוד נחמד אני אוהבת את הצבעים חוץ מהצבע של הנעליים שזה קצת קקה :)

Nitsניץ

New member
../images/Emo99.gifאהבתי ת´שיער

השיער יצא לך ממש יפה הוא נראה כמעט אמיתי ושאר הדולי ממש חמודה, וסליחה עם לא עזרתי כל כך כי אני לא בדיוק מבינה בנושא בעצמי

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gif המממ...

זו הדולי שנמחקה... לא ידעתי אם לשים אותה שוב, כי לא ראיתי אם יש תגובות...
הפעם שלחתי אותה בסדר... אבל מיכל-אם את לא מסכימה ששמתי אותה שוב, תמחקי!
בלה... מצטערת........

Solinka

New member
מאוד נחמד

הסוודר יצא מאוד חמוד והרעיון של הכובע חמוד אבל הביצוע קצת... אמממ.. המכנסיים נראות קצת מעוכות על הרגל, יעני הקפלים לא ממש טובים והמכנסיים נראות קצת מלוכלכות השיער חמוד אבל נראה קצת כמו גוש אבל בסכ"ה בובה חמודה, אבל אני ממש שונאת את הבסיס הזה, הוא עקום... /: חיבבתי :)

Solinka

New member
תגובה =^ - ^=

הסוודר יצא מאוד חמוד והרעיון של הכובע חמוד אבל הביצוע קצת... אמממ.. המכנסיים נראות קצת מעוכות על הרגל, יעני הקפלים לא ממש טובים והמכנסיים נראות קצת מלוכלכות השיער חמוד אבל נראה קצת כמו גוש אבל בסכ"ה בובה חמודה, אבל אני ממש שונאת את הבסיס הזה, הוא עקום... /: חיבבתי :)

צו צאנג

New member
../images/Emo99.gif

העלים מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!!!!!!!!!!! השיער גם ממש יפה!!! והפרצוף שלה מתוק!

shaililo

New member
ליאן למה את לא עושה דוליז???

ליאן למה את לא עושה דוליז? אני רוצה לראות איך את עושה אגב (אני מכירה אותך, סתכלי על השם שלי אולי תזהי).

דולי חדשה שלי, שעבדתי עליה ממש

ממש הרבה המשבצות המכנסיים לקחו שנים, תסתכלו מקרוב ותבינו למה אם תפתחו בגדול אחרת זה לא נראה משבצות אני מקווה מקווה שתגיבו.. כדאי לכם אם אתם רוצים תוכי
תודה!

למעלה