שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות.

שיהיה מסודר, ואם לא הוא נחמק כמו השניים הקודמים, מה לעשות. ניצולים ושרשורי דוליז אחרים-ימחקו. הדוליז שמופיעות פה יופיעו פעם אחת בדף, וימחקו אם לא. פה אתם יכולות לשים הכל-קיץ, חורף, אביב, סתיו, בנים, בנות, טרנססואלים-הכל. דיר בלאק אני רואה כאן "מנצלתתתתת" כי זה בעצם השרשור לניצולים. אתה לא יכול לנצל אותו, הוא מנצל אותך. זה ילך ככה. רוצה לפרסם דולי? לוחצת על ההוסף תגובה בהודעה הזאת רוצה להגיב על אחת הדוליז? לוחצת על ההוסף תגובה בהודעה של הדולי. והפעם אני יעמוד על זה, והודעות שלא ילכו ככה-ימחקו. שאתה מגיב לדולי אחת-אתה לא מוסיף את הדולי של עצמך-רק בשרשור להודעה הראשית. התגובה תהיה נקייה ובלי הדולי שלך ליד. נקודה. ההודעה נכתבה בלשון זכר ונקבה ביחד, כי הכותבת שונאת שיעור לשון. אה כן, ותהנו.

Mooa-Numi

New member
אה כן ועוד משו-

לא לפרסם דוליז מהשרשורי דוליז הקודמים שנמחקו.

angel doly

New member
סוף סוף

אז ככה שנים שלא נכנסתי לא כי משעמם חלילה וחס אלה כי עשיתי מבצע לקחתי את כל 158 הביסים שלי וצירתי אחד אחד ואז טרחתי להוריד את הפרו פוינט וזאת הדוליז הראישונה בפרו פוינט קבלו אותה במחיאות כפיים ותעירו הערות בנות ומעליבות בבקשה בבקשה

Solinka

New member
תגובות בונות :)

השימלה יצאה נורא סימטרית והכתפיים נורא שפיציות כן... אני יודעת שככה הבסיס אבל... אני לא ממש אוהבת את הבסיס :) למה השארת את הטבלאות של הצבעים בצד? לא משנה... השמלה נראית יותר מדי חד מיימדית אולי כדאי שתוסיפי עוד גוונים וצללה הצורה של השיער בעיקרון יפה אבל יש גושים מוזרים והוא נראה גם... די שפיצי חוץ מזה אין לי כלום, לא שיש עוד משהו להגיב עליו :)

אר... ../images/Emo57.gif

משום מה היה פה שירשור, שנמחק ללא סיבה
... פירסמתי שם דולי שעבדתי עליה בערך שלוש שעות וקיבלתי רק תגובה וחצי ואף תגובה מפורטת של מה צריך לשפר.... אני רוצה כאלו. בכל אופן, הנה הדולי. היא נעשתה לפי תמונה שאם אתם רוצים אני אפרסם.... אבל הנה הדולי. מיכל, אם זה מפריע אז תמחקי אותה...

Mooa-Numi

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

ככה- השיער מקסים. אמיתי, ריאליסטי, מציאותי (איך לדבר על דבר אחד בלי שישימו לב
). כנ"ל לגבי העיניים (יצאו מנגאיות נורא. אחלה מפרצוף). אה, כן עדיף שתפרסמי תמונה.... אני לא זוכרת בדיוק איך זה נראה. אבל אני זוכרת שהקפלים היו יותר גדולים ופראיים-תעשי אותם כאלו. אגב, הקפלים אל יצאו משו, אבל בשביל צייר זה מעולה. השקוף בבגד-אישית לא אהבתי, כי לדעתי אתה צריך להתאים לעצמך מידת שקיפות כי לא לכולם מתאים 75% אבל ניחא-בעיות תוכנה. בכל מקרה-נחמד ביותר-תנסי לעשות את זה יותר פראי-והבייס (מנגה) ממש לא פראי, אז תחשבי על זה

אר... ../images/Emo57.gif

זו התמונה
. מצטערת על הפירסום הכפול אבל באמת רציתי הערות לשיפור. אני מתכננת לעשות אחת שתיראה ממש כמו בתמונה אבל כרגע זה יותר מדי עבודה ואין לי כוח. ובינתיים אני באמת עושה הכל בצייר כי אני לא ממש מסתדרת עם הPSP. אבל התחלתי להבין איך לעשות שם הצללה וזה יוצא ממש ממש יפה... בדולי הזו זה רק צייר. הקפלים והשיער היו יותר, אה, פראיים בגלל שזו היתה כאילו תמונה ברוח. אני וויתרתי על הרוח כי עשיתי את התמונה על בייס ששיניתי מזמן (כל קשר בין הפנים לאנג´י-צ´אן מקרי בהחלט) ואם הייתי רוצה לעשות רוח הייתי צריכה לעשות את הכל מהתחלה. שלא לדבר על כך שכל החלק העליון (בלי הכפפות) כבר היה מוכן לי ולא רציתי לעשות אותו מחדש עם ידיים כמו בתמונה. ובקטע של השקיפות: כשאני אלמד לעשות פלטות אני אעשה. כרגע אין לי מושג איך עושים את זה... תודה
.

תגובה:../images/Emo19.gif

אני לא אומר לך איך לעשות את הדולי יותר דומה למקור, כי אני לא יודעת איך, אבל לדעתי חבל לבזבז עזה שיער יפה וכזאת שמלה מדהימה, כי כל אחד מהם מקסים לחוד אבל לדעתי הם לא יפים ביחד...

Solinka

New member
מהממת! =^ - ^=

ממש יפה יצא לך! הבגד יצא אחלה רק בעיה אחת קטנה... השיער בכלל לא קשור שם לכל העניין וגם האוזניים לא מתאימות... חוץ מזה ממש אבל ממש אהבתי את הבגד ממש יצירתי! נחמד לראות קצת שינויים :)

../images/Emo20.gifהנה של אבל...

טוב זו הדולי השנייה שאני עושה עם שקוף ולא כל כך ענו לי על הדולי הראשונה כדי להסביר לי איך עושים שקוף אז אני אודה לכם מאוד אם תענו לי. שיער עוד לא עשיתי כי אם יהיו שינויים בדולי אז שהשיער לא יתפקשש.... אז תענו לי בבקשה!!
היא אמורה להיות עם בגד ים ושמלה שקפקפה מעל...
שני

טוב, תגובה:../images/Emo87.gif

בעקרון השקוף די טוב, אבל... 1. זה נראה כאילו היא לובשת את הבגד ים על השמלה ולא להפך, את צריכה למצוא גוון של ורוד שקוף על סגול (אני לא יודעת איך, סורי...
) 2. לא צריכה להצליל את הבד השקוף מסביב לרגליים, זה צריך להיות בגוון הבהיר של השקוף, ככה -
3. חבל שאין שיער...

../images/Emo20.gifתודה! אבל...

זה באמת נראה יפה יותר בלי ההצללה בין הרגליים
הרבה הרבה ת-ו-ד-ה-! איזה מהר את עושה... אני עשיתי בהתחלה בגד ים של סגול ואז עברתי עליו בסגול בהיר יותר שיראה שקוף, ואני לא יודעת למה אבל אני לא מצליחה לעשות מחשוף או משהו בסגנון.... לוקו
אה ושיער אני יעשה אחר כך כי אם יהו תיקונים שאני לא אצתרך למחוק ואולי אני יהרוס משהו...
שני

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gif השורדת ה17- הממ...

אפשר בבקשה בבקשה בבקשה את הבייס שבו השתמשמת? אני מאוווווד אשמח!
ואני מצטערת אם אסור לי לבקש בשרשור כזה בייסים... לא מצאתי אותו בשווווום מקום, ואני מתחילה להשתגע!

למעלה