שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות.

אם הוא יהיה מעצבן אני אמחק אותו, תזהרו.

Alexis14

New member
עבדתי על הבגדים והשיער של הימנית

שעות ואז לא היה לי כח להשקיע... סורי... אני אתקן בהזדמנות- עכשיו אני חייבת ללכת

coolit

New member
אז ככה:|בלוןכ|

ההצללה בחזה של הימנית נראית לי טיפה לא בסדר, כדאי לך לשנות טיפה את אזור המתניים של השמאלית, כי זה לא מבנה רגיל.. ההממ, הצד השמאלי של השיער של השמאלית בסדר, אבל הצד הימני עולה.. אוף, זה משעמם לצייר שני סוגי שיער שונים ומעצבנים.. יותר קל לצייר שיער קצר! ברית. יפות, בכל אופן, אבל מלסביות- הייתי הופכת אותן לחברות טובות..

Alexis14

New member
אוקיי

ניסיתי לתקן את השיער של הימנית, אבל לא יצא משהו... אם מישו רוצה לתקן- הוא יותר ממוזמן הן לסביות בגלל שהימנית מנשקת את השמאלית בצורה שמשדרת ´איי לאב יו´... וגם, השמאלית היא כאילו טומבוי כזה... לא משנה... *הולכת להכין דוליז של מרי קייט ואשלי*

coolit

New member
כן..|בלוןכ|

אבל זה בכל זאת מעצבן. אני נישקתי חברות שלי, ביומולדת שלהן, למשל.. אבל הן נראו יותר כאילו הן הולכות ברחוב.. ברית. אולי אני אנסה לתקן אח"כ את השיער..

אמממ...

יש לי את זה, וזה רע. מה לשנות?
אני מרגישה שאני לא עולה ברמה....רק יורדת.

BaMbA babe

New member
אולי תעשי הצללה בכנפים כמו שעשית בש

מלה.. אלב מה אני מדברת? אני לא רבע ממך..

shloompi

New member
מנסה לעזור

את הרבה יותר וותיקה (וטובה בזה) ממני, לכן אין לי ממש מה לתרום לך. אני יכולה להגיד לך רק ממראית עין : הכל יפה מאוד. הכנפיים מאוד מיוחדות. לשמלה יש גיזרה קצת משונה , אפילו קצת לא מציאותית. השיער נחמד , אבל הוא מכסה לחלוטין את העין (אני יודעת שזו הייתה הכוונה) וזה נראה קצת מוזר. טוב , אי אפשר להגיד שלא ניסיתי

Alexis14

New member
כבר הרבה זמן אני תוהה איך נראות הדו

ליז שלך... והרגע הבנתי. מילה אחת: מהממת. פשוט התאהבתי...
כמו שמישהי אחרת אמרה שהיא לא רבע ממך- אז אני לא 1/1000000 ממך... אבל בכל זאת, אני אומרת כמה מהדברים שלא ממש הסתדרו לי שם (והתאמצתי נורא כדי למצוא אותם...): 1- ההצללה בשיער מוזרה, כשמסתכלים על זה מקרוב, אבל זה נראה טוב כשזה בקטן. 2- הכנפיים מהממות, אבל שוב- אין בהם הצללה ממשית, למרות שאולי זאת הכוונה כי זה בכל זאת יפה. 3- הגזרה של השמלה ממש יפה! וגם הקפלים מהממים! בכלל- נראה לי שזאת הדולי הכי יפה שראיתי בפורום אי פעם. לא, בעצם, תשכחי את ה´בפורום´. זאת הדולי הכי יפה שראיתי אי פעם. *מקנאה*

ענת, את יכולה לעזור לי בבקשה ../images/Emo57.gif

כפי שראיתי את באמת עושה קפלים מהמם... ובכן, אני לא
. אם תוכלי לעשות קפלים לחצאית של הדולי הזו (בפינה מצד שמאל) אני יותר מאסגוד לך... אם אפשר שתהיה בבקשה לפי התמונה... אם לא בא לך אז בבקשה, מישהו, אניוואן, תחנה אילמת, סבל, ייסורים, puppydog eyes, הכל.

chatenoire

New member
אני יכולה לנסות

אם תעלי את הקובץ בBMP או GIF באיכות טובה יותר.

זו איכות טובה לדעתי... ../images/Emo57.gif

בעיקרון, אם שומרים את זה ומתקרבים אל התמונה בצייר, אבל הנה הדולי בשביל בBMP. תודה

וואו, איזה יופי... ../images/Emo57.gif

מענין באמת למה האיכות ככה, אבל אני אשתמש רק בחצאית למרות שהשיער באמת מהמם כי תהיה בעיה לגזור אותו. תודה רבה רבה רבה

למעלה