שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
הם יותר יפות ככה-

אבל נראות כבדות. את יכולה לנסות אולי לעשות אותם שקופות? אגב, השמלה יאצ ממש מעולה, והשיער גם אבל הוא נראה... שטוח...

Agent U

New member
היו לך יותר טובות../images/Emo4.gif

היא לא רעה, אבל היא... לא מעניינת. השיער לא נראה טוב, משהו עם האור, ותוסיפי הצללה ברור, אח"כ תוסיפי אור. השמלה יפה, בעיקר למטה, למעלה היא... סתם. ותוסיפי אור בכנפיים, כי עשית אור על הבגדים.

Doly Girl

New member
דולי סגלגלהההההה

אני מזה גרועה בלעשות שיער אבל לפחות ניסיתי... מה דעתכם??? אה ודרך אגב??? אל תשימו לב לחתימה שלי היא לא אמורה להיות ככה... כשיהיה לי חשק אני אתקן אותה...

coolit

New member
ענתי, זה מדהיייים!!|בלוןכ|

איכשהו ההצללה הקטנה בבטן גורמת לי לראות שהיא שמנה.. אבל זה רק בהתעמקות. זה ממש יפהפה!! ברית.

suffer

New member
לענת!

אני אגיד לך מה שאני עושה עם הרישומים שלי: תסתכלי על השמלה טוב טוב...ותחשבי אם אפשר היה ללכת בה.. מה שאני אוהבת בדוליז שלך שהבגדים אפשריים כאלה..יפים מיוחדים אבל שאפשר ללבוש אם הם היו אמיתיים.. ו.....תחליטי מאיפה האור בא...אפילו תסמני לך...ותכהי ותבהירי לפי זה.. אני לא כ"כ טובה בדוליז אבל אני מציירת כבר...13 שנה..אז מקווה שעזרתי...

coolit

New member
היא לא צריכה ללכת../images/Emo13.gif,|בלוןכ|

היא צריכה לעוף!
ברית.

והנה אחת שלי...לא לבעלות לב חלש

רצחו אותה אם לא הבנתן... תגובות הערות וכל השאר ממש ניסיתי להיות מענינת!!! אז בבקשה!!!

manga girl

New member
חחחחח הצחקת אותי!

ההצללה היא של הבייס ואני לא אוהבת את זה כל כך....חוץ מזה-יפה מאוט!

PoTterDoLl

New member
די אני לא מצליחה!

אני כישלון ענקי אני לא מצליחה להכין אפילו אנימה :(

PoTterDoLl

New member
ואני לא יכולה

להכין אפילו אמו קיס בלי טעויות אני כישלון כישלון כישלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Doly Girl

New member
הקשיבו הקשיבו!!!!!!!!

לא תאמינו אהל זאת אני! שירלי: ...partey girl הייתה לי בעיה ענקית עם המחשב ולא יכולתי שנים להיות בפורום וכשסוף כל סוף תיקנו לי אותו לא יכולתי לחזור לשם הקודם שלי... אז הייתי חייבת לשנות אותו ל: Doly Girl אז תזכרו, אני לא חדשה פשוט הייתי חייבת לשנות את השם!!!!!!!! אז ביי!!!!!! ואני בקרוב אפרסם דולי חדשה!!! (ויפה)...

למעלה