שרשור דוליז חדשות-

KitKat nop

New member
שאלה:

משהו יכול להביא לי בסיס של אמוקיס :
זוג - (בן ובת )
זוג שתי בנות פליז?... ~~ דולי ~~~ _-*תגובות?*-_ נועה

france

New member
כנסי

לטאג ליינס או שאיך שלא קוראים לזה ללינק "זה התחיל משני הורים עשויים מפיקסלים" לשירשור עם כול האמוקיס שסיגל נדמה לי הכינה ושם נראה לי יהיה

BliNky

New member
נועה, זה פשוט...

מ ד ה י ם הנה שלי
עבדתי מלא זמן ואם לא אכפת לכן אני רוצה תגובות מצידי "מתנשאות" כדי שאני אוכל להשתפר...

מיכל(נכון?../images/Emo4.gif)

טוב אז לדעתי הדולי מאוד יפה, ואני אהבתי, אבל יש איפה לשפר לדוגמה הציצי.. לדעתי ההצללה שם לא כל כך טובה אולי אם תאריכי את הקו מתאר וצלילי יותר זה יראה יותר טוב הכפלים טובים
השער שלה קצת שטוח מדי, זאת אומרת הוא לא ממש עולה לה על הראש ואז זה יוצר אשלייה שהפנים מחוצות, וכדאי גם להוסיף לו קווי מתאר חוץ מזה אני אהבתי מאוד!! אל תעלבי מהערות, הדוליז שלי לא יוצאות יותר טוב פשוט אמרת "ואם לא אכפת לכן אני רוצה תגובות מצידי "מתנשאות" כדי שאני אוכל להשתפר... " אז הנחתי שאולי זה יכול לעזור בכל אופן אל תעלבי, אם את רוצה אני יכולה לנסות לתקן כדי שתראי למה אהתכוונתי ואז תתקני את זה בעצמך כדי שיצא גם יפה...

כשאמרתי

"כדי שתראי למה אהתכוונתי ואז תתקני את זה בעצמך כדי שיצא גם יפה... " לא התכוונתי שעכשיו זה לא יפה, כי זה יפה התכוונתי שאם אני יתקן זה לא יהיה יפה...

טוב אז

שיניתי ולדעתי היה יותר יפה קודם, אם את רוצה את יכולה ליישם את העצות שלי ונסות לתקן ואולי השינוי שלי יסביר לך למה התכוונתי בכל אופן...ניסיתי רק להסביר על ידי השיונוי!!

BliNky

New member
את צודקת...../images/Emo3.gif

זה באמת הרבה יותר יפה ככה... תודה

../images/Emo41.gifהינה משהו שלי../images/Emo41.gif

הינה בן ושתיים בצדדים... ושמתי את החתימה של סיגל,כי הבייסים שלה, ולא שלי! איך זה יצא?

france

New member
../images/Emo73.gif

השיער של הבנות טיפה גושי כזה וחסר חיים אבל חוץ מזה יפה מאוד!

LipStiK

New member
כולכן מוכשרות! (רק אני לא ../images/Emo4.gif )

אני עדיין לא מבינה למה אני ממשיכה לעשות דוליז.... טוב- זה ממכר! אז הנה דשדשה- תגובות כי אני יודעת שהיא נוראה ואני רוצה לשפר אותה! אהה, וד"א עוד מעט יהיה לי פוטושופ (
) אז ענת וכל שאר הבנות שעושות ומתרגמות טיוטארילז (או איך שלא יכתבו את זה)- אני מבקשת מכן אם אתן יכולות אז לעשות טיוטריאל להצללה רגילה ולעוד כל מיני דברים רגילים כמו שיער, נעליים וכו´. תודה מראש.

למעלה