שרשור דוליז חדשות-

motib4

New member
הפרצוף על פי הדרכה של ג´וסי,

ואת השיער ציירתי לבד אבל הרעיון המקורי לא שלי. ותודה

ואוווו!!!דולי רביעית אמרת?

אני גם עשיתי כמה דוליז בשיטת הכפלים.. עשיתי 7, ורק ל-3 יש פרצוץ ושיער, אז עכשיו אני אשים את שלושתם.. הנה הראשונה שעשיתי בשיטה הזאת..

ואחרון 3

זאת אחת החדשות שעשיתי, היא הכי יפה שיש לי... כשאני אגמור את האחרות שיש לי (שיער ופרצוף), אני אפרסם בפורום.. ובבקשה תגיבווו!!! אני בקושי משתתפת בפורום, אבל אני עוקבת אחריו יום יום במשך הרבה זמן, אז בבקשה תגיבו!!

motib4

New member
וואו!

יפות, אבל כמה הערות. 1) בראשונה הקפלים קצרים והעיגולים חדים מדי. 2) יפה מאוד! תעדי נעליים. 3) תאריכי טיפה את הקפלים. נראה לי שהציצקס קצת למטה
וכן זו הרביעית שלי. *מסמיק*

שמוצה

New member
ואו!

כולן ממש יפות! הכפלים יצאו לך ממש יפה! והנה אחת חדשה שלי שהייתה אמורה להיות דבורה...

../images/Emo41.gifדולי מהממת לאלללה../images/Emo41.gif

איזה מותק היא!!!!!!!!!! והבייס ממש חמוד!

motib4

New member
חחח... מתוקה.

רק חבל שאת שמה את השיער על העיניים (כמעט בכל דולי)... זה גורם לשיער להיות גושי וחבל.

שמוצה

New member
../images/Emo41.gifהינה של נועה היא הייתה אצלי../images/Emo41.gif

הייתי אצל שמוצה (דניאל) ועשיתי אצלה דולי חמודה... איך היא?

../images/Emo41.gifהינה עוד דולי ממש חמודה שלי../images/Emo41.gif

איך היא?,תגיבו o.k? עבדתי עליה די הרבה זמן היא הדולי ה-12 שלי..... זה מיוחד כי אני בת 12 והיא הדולי ה-12.. בקיצר מה אני מזבלת בשכל...
והינה היא.......

../images/Emo41.gifועוד אחת ממש ממש מתוקה!../images/Emo41.gif

הינה היא,והיא ממש יצאה יפה לדעתי!!! אז בבקשה תגובות,אני מישתדלת להגיב להרבה בנות פה וגם לבנים, ואני הייתי רוצה שיגיבו לי קצת יותררררר,תידה!

כרמל...

New member
הפלים שלך מדהימים!!! איזה יופי

שלי יוצאים מוזריפ
חדשה שעבדתי עליה אתמול בלילה אבל הנעלים הסתבכו מישהי יוכלה להגין לי נעליים? או רק את הקווי מתאר? תודה מראש! כרמל...

למעלה