שרשור דוליז חדשות-

hrgu

New member
תודה על התגובות..! ../images/Emo41.gif

כן כן זאת הדולי הראשונה שלי קודם כול תסבירו לי- מה זה הצללה לעזאזל? ואיך מוסיפים נפח לשיער? ומה זאת אומרת בגדים סימטריים מידי? תענו לי! נ.ב: הבובות שלך ממש יפות!!! אה ועוד משהו אחרון- לא לשים לב לשם או לכינוי שלי.. אני סתם חירטשתי

totsade

New member
קודם כל...

לא צריך להתעצבן... כמו שאמרתי, הבגדים שלך יותר מידי מסודרים, אין קפלים שהופכים את הבגד לאמיתי, וזאת, שם שסתם חירבשת, היתה כוונתי לסימטרים... אולי זאת לא היתה המילה הנכונה... תוסיפי לשיער צל, זאת אומרת עוד צבעים, קהים יותר בהירים יותר אבל בלי הגזמה ואז לשיער שלך, של הדולי שלך, אהיה ברק ויראה נפוח...
שולם שולם לעולם, מי שברוגז מטומטם... חיחי ... אני לא חושבת שראית את ההודעה הזאת קודם את אני מפרסמת אותה עוד פעם

totsade

New member
קודם כל...

לא צריך להתעצבן... כמו שאמרתי, הבגדים שלך יותר מידי מסודרים, אין קפלים שהופכים את הבגד לאמיתי, וזאת, שם שסתם חירבשת, היתה כוונתי לסימטרים... אולי זאת לא היתה המילה הנכונה... תוסיפי לשיער צל, זאת אומרת עוד צבעים, קהים יותר בהירים יותר אבל בלי הגזמה ואז לשיער שלך, של הדולי שלך, אהיה ברק ויראה נפוח...
שולם שולם לעולם, מי שברוגז מטומטם... חיחי

totsade

New member
עוד משהו...

קצת הגזמת עם הצבעים, הצללה מאוד יפה!, אבל מוגזמת...

RedheaDakotA

New member
איך?../images/Emo54.gif

איך אתן עושות את הדוליז האלו, מה, יש תוכנה כזו, או משהו? נ.ב- זה ממש יפה!

totsade

New member
ואלה היו הדוליז הראשונות והיחידות

שלי, בינתיים... נ.ב ניסיתי שהדולי הראשונה תראה כמוני... נמשים רולז!!

הדוליז שלך מאוד יפות ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

גם בתור דוליז ראשונות, וגם בכלל... המשיכי כך! ותמשיכי לחלוק אותם עם הפורום...

cholly

New member
בובה,../images/Emo28.gif

דיי אהבתי את מה שהכנת... לבובות ראשונות זה נחשב לדי טוב,לפי מיטב הבנתי בדוליז [
שזה .. אהה..לא הרבה!]. מצטערת שלא אוכל לתת לך דרכים לשיפור,אבל לבנות פה בטוח יהיה,שווה לך לחכות. אבל יפה,בינתיים. יש לך פוטנציאל!

hoola hoop girl

New member
במילה אחת *העתקה*

המכנסיים כל-כך מועתקות מדולמייקר מיני באתר דולזמנייה www.dollzmania.com תכנסו ותראו!

totsade

New member
סליחה?! אתה מאשים אותי בהעתקה?

אתה חוצפן אתה יודע?! נכנסתי עכשיו לאתר ולא ראיתי מכנסיים דומות לשלי. תראה אותם בפורום ואז נוכל לראות אם זה העתקה! עכשיו התרגזתי! אתה העלבת אותי! תיזהר... אני ירדוף אותך!

totsade

New member
סליחה כתבתי בלשון זכר...

אבל אני עדיין ירדוף אותך

hoola hoop girl

New member
here is the picture!!!

i dont know why but i dont have hebrew... sorrrrrrrrrrrrrrry..... when u enter the mini´s dollmaker there is that doll.......

totsade

New member
מכנסיים ממש דומים...

בואו כולנו נעשה השוואה... לא אותו גודל... לא אותו צבע... לא אותו אורך... לא אותו ציור..! אני רק רוצה לשאול... אם לא ראיתי את התמונה הזאת בעבר, איך יכול להיות שהעתקתי אותה?! ... הרבה אנשים מציירים מכנסיים מתרחבות, זה לא אומר שהם העתיקו אחד מהשני! נ.ב המכנסיים שאני עשיתי הרבה יותר יפות!!!

totsade

New member
רוצה לראו מאיפה הרעיון של המכנסיים?

יתכן, שי שעשה את הדולי המכוערת שאת הראית, לקחה את הרעיון גם מהבייס הבא:

למעלה