הפרצוף על פי הדרכה של ג´וסי, ואת השיער ציירתי לבד אבל הרעיון המקורי לא שלי. ותודה
M motib4 New member 7/7/02 #56 הפרצוף על פי הדרכה של ג´וסי, ואת השיער ציירתי לבד אבל הרעיון המקורי לא שלי. ותודה
מ מורטישה אדמס New member 7/7/02 #57 ואוווו!!!דולי רביעית אמרת? אני גם עשיתי כמה דוליז בשיטת הכפלים.. עשיתי 7, ורק ל-3 יש פרצוץ ושיער, אז עכשיו אני אשים את שלושתם.. הנה הראשונה שעשיתי בשיטה הזאת..
ואוווו!!!דולי רביעית אמרת? אני גם עשיתי כמה דוליז בשיטת הכפלים.. עשיתי 7, ורק ל-3 יש פרצוץ ושיער, אז עכשיו אני אשים את שלושתם.. הנה הראשונה שעשיתי בשיטה הזאת..
מ מורטישה אדמס New member 7/7/02 #59 ואחרון 3 זאת אחת החדשות שעשיתי, היא הכי יפה שיש לי... כשאני אגמור את האחרות שיש לי (שיער ופרצוף), אני אפרסם בפורום.. ובבקשה תגיבווו!!! אני בקושי משתתפת בפורום, אבל אני עוקבת אחריו יום יום במשך הרבה זמן, אז בבקשה תגיבו!!
ואחרון 3 זאת אחת החדשות שעשיתי, היא הכי יפה שיש לי... כשאני אגמור את האחרות שיש לי (שיער ופרצוף), אני אפרסם בפורום.. ובבקשה תגיבווו!!! אני בקושי משתתפת בפורום, אבל אני עוקבת אחריו יום יום במשך הרבה זמן, אז בבקשה תגיבו!!
M motib4 New member 7/7/02 #66 וואו! יפות, אבל כמה הערות. 1) בראשונה הקפלים קצרים והעיגולים חדים מדי. 2) יפה מאוד! תעדי נעליים. 3) תאריכי טיפה את הקפלים. נראה לי שהציצקס קצת למטה וכן זו הרביעית שלי. *מסמיק*
וואו! יפות, אבל כמה הערות. 1) בראשונה הקפלים קצרים והעיגולים חדים מדי. 2) יפה מאוד! תעדי נעליים. 3) תאריכי טיפה את הקפלים. נראה לי שהציצקס קצת למטה וכן זו הרביעית שלי. *מסמיק*
ש שמוצה New member 7/7/02 #70 ואו! כולן ממש יפות! הכפלים יצאו לך ממש יפה! והנה אחת חדשה שלי שהייתה אמורה להיות דבורה...
נ נועה הפ33ה New member 7/7/02 #74 ../images/Emo41.gifדולי מהממת לאלללה../images/Emo41.gif איזה מותק היא!!!!!!!!!! והבייס ממש חמוד!
M motib4 New member 7/7/02 #75 חחח... מתוקה. רק חבל שאת שמה את השיער על העיניים (כמעט בכל דולי)... זה גורם לשיער להיות גושי וחבל.
ש שמוצה New member 9/7/02 #261 ../images/Emo41.gifהינה של נועה היא הייתה אצלי../images/Emo41.gif הייתי אצל שמוצה (דניאל) ועשיתי אצלה דולי חמודה... איך היא?
../images/Emo41.gifהינה של נועה היא הייתה אצלי../images/Emo41.gif הייתי אצל שמוצה (דניאל) ועשיתי אצלה דולי חמודה... איך היא?
נ נועה הפ33ה New member 10/7/02 #311 ../images/Emo41.gifהינה עוד דולי ממש חמודה שלי../images/Emo41.gif איך היא?,תגיבו o.k? עבדתי עליה די הרבה זמן היא הדולי ה-12 שלי..... זה מיוחד כי אני בת 12 והיא הדולי ה-12.. בקיצר מה אני מזבלת בשכל... והינה היא.......
../images/Emo41.gifהינה עוד דולי ממש חמודה שלי../images/Emo41.gif איך היא?,תגיבו o.k? עבדתי עליה די הרבה זמן היא הדולי ה-12 שלי..... זה מיוחד כי אני בת 12 והיא הדולי ה-12.. בקיצר מה אני מזבלת בשכל... והינה היא.......
נ נועה הפ33ה New member 11/7/02 #312 ../images/Emo41.gifועוד אחת ממש ממש מתוקה!../images/Emo41.gif הינה היא,והיא ממש יצאה יפה לדעתי!!! אז בבקשה תגובות,אני מישתדלת להגיב להרבה בנות פה וגם לבנים, ואני הייתי רוצה שיגיבו לי קצת יותררררר,תידה!
../images/Emo41.gifועוד אחת ממש ממש מתוקה!../images/Emo41.gif הינה היא,והיא ממש יצאה יפה לדעתי!!! אז בבקשה תגובות,אני מישתדלת להגיב להרבה בנות פה וגם לבנים, ואני הייתי רוצה שיגיבו לי קצת יותררררר,תידה!
כ כרמל... New member 8/7/02 #166 הפלים שלך מדהימים!!! איזה יופי שלי יוצאים מוזריפ חדשה שעבדתי עליה אתמול בלילה אבל הנעלים הסתבכו מישהי יוכלה להגין לי נעליים? או רק את הקווי מתאר? תודה מראש! כרמל...
הפלים שלך מדהימים!!! איזה יופי שלי יוצאים מוזריפ חדשה שעבדתי עליה אתמול בלילה אבל הנעלים הסתבכו מישהי יוכלה להגין לי נעליים? או רק את הקווי מתאר? תודה מראש! כרמל...
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 9/7/02 #176 ________ שמלה עם קפלים צריכה להגיע עד אחרי הרגליים...אחרת זה נראה קטן עליה...