ליהוק מטורף
Well-known member
לא צריכים לדבר על זה, כמו שהיא ובר נעשו חברות כשיש אויב משותףאיך את יודעת ששניהם מאושרים? הראו אותם מאז העמדה להדחה? שמעו אותם מדברים על זה?
לא צריכים לדבר על זה, כמו שהיא ובר נעשו חברות כשיש אויב משותףאיך את יודעת ששניהם מאושרים? הראו אותם מאז העמדה להדחה? שמעו אותם מדברים על זה?
זה לא עובד זה רק לחפש לפי העמודים וכשהתראה נעלמת זה באותו העמוד.חברים שאלה טכנית-
כשמקבלים התראות שמישהו הגיב או עשה לייק לתגובה זה לא לחיץ למה??
איך אני מגיעה לאותה תגובה ישירות שעשו לה לייק?
אבל זה לא לוקח אותי לאותו עמוד אפילו…זה לא עובד זה רק לחפש לפי העמודים וכשהתראה נעלמת זה באותו העמוד.
זה לא לוקח זה את מעבירה למטה איפה החצים עם המספרים של העמודים .אבל זה לא לוקח אותי לאותו עמוד אפילו…
כן מי יודעת לדפדף חחח אני פשוט לא מבינה למה זה לא לוקח לאותה התגובה… זה בסיסיייייזה לא לוקח זה את מעבירה למטה איפה החצים עם המספרים של העמודים .
נכון, זה לוקח רק לשירשור....אבל זה לא לוקח אותי לאותו עמוד אפילו…
בעיני להדיח את דרור לירן וליההכי אני רוצה לראות בחוץ (מהחדשים, הלוואי שדינה ושרין היו יוצאות) את ליה ולירן. אח"כ דרור יכול ללכת. משה אין לי בעיה שישאר עוד קצת. הבית צריך להתרוקן בשביל שמשהו בדינמיקות המעניינות _(אותי) יתקדם.
אליאב?הינה אמרתי לכם שבנפוסי הוא כוכב העונה
אין עוד דייר בכול העונות שהודח והמשיכו לחפור ולהזכיר אותו עונה שלמההה בכול שיחההה
מדברים על בנפוסי הרבה יותר מאליאבאליאב?
הלוואי שהם יבינו שאם דיירים הודחו, במיוחד בשלב כה מוקדם, זה אומר שהקהל לא רוצה לשמוע עליהם עוד ועוד.
אני מציע לעשות האח הגדול במקביל.. להראות 24 שעות לא רק את הדיירים אלא גם את המודחים..מדברים על בנפוסי הרבה יורת מאליאב
אליאב יותר בקטגורית החפצים
החפץ שהיה עליו ריב
בנפוסי עומד בעד עצמו ולא כי הוא ניהל רומן הוא פשוט בנפוסי
יש לדרור כריזמה של קרטוןןןןןדרור נשמה אתה לא ג׳וזי ולעולם לא תהיה יא חי בסירטטטט
איך איך דרור חושב שהוא ג'וזי??דרור נשמה אתה לא ג׳וזי ולעולם לא תהיה יא חי בסירטטטט
חושב שהוא דון ז'ואן צעיר וחתיך שעבר על כול בנות הביצהאיך איך דרור חושב שהוא ג'וזי??
נראה לי דרור חושב, אחרי שהוא מודח, בנות יחכו לו ליד הדלתחושב שהוא דון ז'ואן צעיר וחתיך שעבר על כול בנות הביצה
בפועל הם דומים רק בכמות הקעקועים וברמת הליקוק (טיפוח)
לא נעים לי בשביל הבת שלונראה לי דרור חושב, אחרי שהוא מודח, בנות יחכו לו ליד הדלת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.