איבונה3
Well-known member
וואוו שנים לא שמעתי המילה פנטופלאךלריואאה סנדלים "נורמליות"
לא פנטופלאך גסים מגושמים ומכוערים כצו האופנה...
הלוואי וגם צעקותיה היו כה עדינות.
וואוו שנים לא שמעתי המילה פנטופלאךלריואאה סנדלים "נורמליות"
לא פנטופלאך גסים מגושמים ומכוערים כצו האופנה...
הלוואי וגם צעקותיה היו כה עדינות.
כן ראיתי, מה קרה לה? היא רצה בין הראשונים וחזרה למיטהשיר הבוקר
אופק התיישב במיטה ושר את המילים של השיר..ואח"כ קם (שלא כהרגלו בימים האחרונים)
טליה כהרגלה רצה למקלחת...אח"כ שלא כהרגלה חזרה למיטה
בר אמרה שטליה נתנה לה את התור שלה במקלחת
יש להם רק שעה מים חמים…בד״כ זה לא מספיק לכולם עם כמות כזאת של אנשים … יש כאלה שמראש מוותרים על מקלחת בוקר…או מתקלחים עם קריםלא ברור לי למה הם רצים ככה..לא עדיף להיות אחרון בלי לחץ? או שהאחרונים נתקעים בלי מים חמים?
האפשרות שנסגרים המים החמים והחשמל לפן.לא ברור לי למה הם רצים ככה..לא עדיף להיות אחרון בלי לחץ? או שהאחרונים נתקעים בלי מים חמים?
האחרונים הרבה פעמים נתקעים בלי מים חמים...לא ברור לי למה הם רצים ככה..לא עדיף להיות אחרון בלי לחץ? או שהאחרונים נתקעים בלי מים חמים?
בר אמרה לה אתמול ובצדק על ליה היא חברה שלו למה שתעמיד אותו. מה שמחזק יותר את עובדת היותה אובססיבית. אופק אשם בכל דבר היא באטרף שיהייה על הקרשים.נכון. והכי מצחיק שמשה (המסטיק שנדבק לטליה טוב טוב) חימם אותה על זה עוד יותר. לא צפיתי אתמול הרבה אחרי שהשידור חזר, אבל הבנתי מהקריאה כאן שטליה בשיחה עם ריוואה שאלה למה ליה לא בחרה למשל באופק להדחה. חבל שהשם של אופק כל הזמן בפה של טליה. מצד אחד אופק אויב האנושות החדש בעיני טליה, והיא סופרת לו היטב את כל "פשעיו" + סופרת לו כל קילו שהעלה במשקל בבית האח (קיבלה לאחרונה ביטחון להשחיר על אופק גם מהדיירים החדשים + מחבריה הצמודים דניאל ונתנאל. עד לא מזמן הייתה לה המון ביקורת מוצדקת לטעמי על נתנאל, ופתאום הוא הבסטי שלה)
סיוט...הבנתי שהוא הוסיף להם עוד הגבלות כמו שאם דייר שלישי מעשן בחצר גם ה-2 האחרים חוטפים קנסות, ממש סיוטמים קרים למקלחת ...- קטסטרופה אפילו בקיץ החם שלנו.
הייתי מערבבת בפיילה חצי חמים מהקומקום וחצי קרים, ורוחצת את הגוף לאט לאט כמו שמבמבטים תינוק....
הייתה להם שיחה מאז כנראה התנצלשירן ואופק מדברים.
חשבתי שאחרי הריב הצעקני שהראו אתמול (סכיזו)
יהיה ביניהם נתק מוחלט.
אז או שהם אינם נוטרים, או שסתם לא שמים אחד על השני ולא איכפת להם.
הוא דיבר איתה לקראת ההעמדות להדחה. מעניין, עם טליה לא מיהר להתנצל כל כך מהר.הייתה להם שיחה מאז כנראה התנצל
הייתה להם שיחה אחרי הריבשירן ואופק מדברים.
יהיה ביניהם נתק מוחלט.
היתה להם שיחה בזמנו אחרי הריב, ושניהם מאושרים שטליה מועמדת, הם רק לא יודעים שיצטרכו לארוז מהר להדחה נוספתשירן ואופק מדברים.
יהיה ביניהם נתק מוחלט.
איך את יודעת ששניהם מאושרים? הראו אותם מאז העמדה להדחה? שמעו אותם מדברים על זה?היתה להם שיחה בזמנו אחרי הריב, ושניהם מאושרים שטליה מועמדת, הם רק לא יודעים שיצטרכו לארוז מהר להדחה נוספת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.