אופה קטנטנה
Well-known member
דינושש חולה בצליאק. זו לא הזמנת גחמה, זה הכרח קיומי.
אצל טליה זה אומנם לא בריאותי כתוב , אבל היא אכילה של המזון הרגיל, אותו הדבר יש את אופק שהוא צמחוני ולא אוכל מהאוכל שלהם.דינושש חולה בצליאק. זו לא הזמנת גחמה, זה הכרח קיומי.
דינה גם מקבלת כסף משלה בתקציב בלי קשר לדיירים, כל שבוע אותו סכום אם אני לא טועה בגלל המצב הבריאותי שלה, ומשאירה מהכסף הזה גם לשאר הדייריםיש דבר מסויים שמפליא אותי, דינה מזמינה מוצרים מיוחדים ללא גלוטן מהתקציב הכללי , טליה לא אוכלת מהאוכל מהתקציב הכללי, למה מגיעה לדינה תקציב אישי? ולהזמין קולה
היא קונה דברים שישמשו רק את הפרלמנט שלהדינה גם מקבלת כסף משלה בתקציב בלי קשר לדיירים, כל שבוע אותו סכום אם אני לא טועה בגלל המצב הבריאותי שלה, ומשאירה מהכסף הזה גם לשאר הדיירים
האחרונה שאפשר לבוא אליה בטענות זאת דינה בקשר לתקציב, היא לא נוגעת בשום דבר ששייך לשאר הדיירים
מחלקת מהאוכל שלה ומהכסף שלה ולא מזמינה סיגריות רוב השבועות
ממש לא! לבינתיים גם מהקמח שלה מכינים דברים לכלל הבית!היא קונה דברים שישמשו רק את הפרלמנט שלה
היא בעיקר קונה בשביל הפרלמנטממש לא! לבינתיים גם מהקמח שלה מכינים דברים לכלל הבית!
היא אפילו לא מסיימת את התקציב שמגיע לה ונותנת את שאר התקציב לכל הבית.
זכותה לעשות עם התקציב שלה מה שבא לה, היא לא מזמינה סיגריות היא יכולה לקנות מה שהיא רוצה, כמו שכולם קונים (אלה שלא מזמינים סיגריות) ולתת למי שבא לה
תמשיכי לכתוב את זה, זה לא יהפוך את זה לנכוןהיא בעיקר קונה בשביל הפרלמנט
קמח ללא גלוטן שמרים ושמן? הזמינה פעם אחת קולה, בזמן שהם מזמינים כריות, במבות, חטיפים, קולה זירו, שוקולדים וטבק כל שבועהיא קונה דברים שישמשו רק את הפרלמנט שלה
דינה לא מקבלת מהאח תקציב מיוחד היא מזמינה מהתקציב הכללי ואת כל הפינוקים לפרלמנט היא מזמינה מהתקציב הכללי.זה שהיא לא לוקחת טבק לא שייך כי היא לוקחת הרבה מעבר לתקציב הכללי והאישידינה גם מקבלת כסף משלה בתקציב בלי קשר לדיירים, כל שבוע אותו סכום אם אני לא טועה בגלל המצב הבריאותי שלה, ומשאירה מהכסף הזה גם לשאר הדיירים
האחרונה שאפשר לבוא אליה בטענות זאת דינה בקשר לתקציב, היא לא נוגעת בשום דבר ששייך לשאר הדיירים
מחלקת מהאוכל שלה ומהכסף שלה ולא מזמינה סיגריות רוב השבועות
אבל למיטב זכרוני (לא רצה לבדוק) אופק העמיד את דוד ודניאלדוד לא העמיד את אופק רק דניאל .
אופק❤איפה יש לאופק קעקועים ?
כן, אני, אופק אופק אופק אופק.
שמתי גם לב, ש"נבחרי אופק להדחה" דניאל ודוד עושם ספורט.
לפני יותר מעשור, עמדתי בתור לגלידה באחד המולים בטורונטו.אופק❤
בזרוע.. עם משפט מספרו של דר' סוס
וברגל פניקס חח
יש בתים שמלכתחילה לא נזקקו לטיהור כי לא נזדהמו.....טוב, תתקוטטו לכם בנעימים חונטת אופק וטליה,
אני אמשיך בטיהור הבית מהמחראה ואחזור
להטריל לכם את הנשמה מוקדם מהצפוי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.