לא חושבת שמישהו מהם יהיה מופתע מהדחה של 2 חדשים. זה הגיון בסיסי.הערב הם יחטפו כאפה.. טליה גם תשרוד 2! הדחות ברצף וגם ליה או לירן בחוץ.. אח.. בר תהיה בהלם
גם שומעים בשיח שלהם, אף אחד שם לא מסתכל על החדשים כחזקים או כדיירים דומיננטיים.
לא חושבת שמישהו מהם יהיה מופתע מהדחה של 2 חדשים. זה הגיון בסיסי.הערב הם יחטפו כאפה.. טליה גם תשרוד 2! הדחות ברצף וגם ליה או לירן בחוץ.. אח.. בר תהיה בהלם
מה שהתכוונתי זה שאתמול ליה הייתה מאושרת שנשארה וחלק שמחו שטליה הייתה מועמדת.. הערב גם טליה נשארת וגם סיכוי גבוה ליה בחוץ..לא חושבת שמישהו מהם יהיה מופתע מהדחה של 2 חדשים. זה הגיון בסיסי.
גם שומעים בשיח שלהם, אף אחד שם לא מסתכל על החדשים כחזקים או כדיירים דומיננטיים.
ברור.. בר יודעת שטליה לא תעוףבר יודעת שטליה חזקה בחוץ לא נראה לי שהיא מצפה שטליה תודח כשיש מלא חדשים
הוא במאי בטח מעריץ אותו מאז סרט המופת יהודה יוצא למלחמהלאופק יש בובות של יהודה
יודה?לאופק יש בובות של יהודה
כן אבל בסדר היה ממחנה יהודה יצחקוב עונה קודמת אז הוא מריץ בדיחותיודה?
אהההכן אבל בסדר היה ממחנה יהודה יצחקוב עונה קודמת אז הוא מריץ בדיחות
חדירה לפרטיות בבית האח?הקטע של קאזם מחטט במגירות אישיות עם שומרת אישית היה מזעזע.
רק לקאזם מחליקים על חדירה לפרטיות ברמה הזאת.
לא ראיתי בזה משהו נורא, האמת בכלל לא התייחסתי לזה שהוא פתח את המגירות, התייחסתי יותר לנתנאל מחביא דברים במגירותעדיין. מגירות אישיות זה חדירה לפרטיות גם בבית האח.
מסכימה מאוהבת בקאזם הטרול הקטן שלי אבל הפרק אתמול זיעזע אותיהקטע של קאזם מחטט במגירות אישיות עם שומרת אישית היה מזעזע.
רק לקאזם מחליקים על חדירה לפרטיות ברמה הזאת.
חחח אני לא יכולה כול פעם שאת כותבת שימפזיונר אני נקרעתתראו, אתמול כתבתי עליו ביקורת ללא רחם, כפי שראוי
לכתוב על כל מתמודד, לטעמי.
צפיתי בפרק, לא מצאתי פסול ממשי בהתנהגותו, הזדעזעתי
מנתנאל השימפזיונר ועוז.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.