נחמד שיח נקי בלי נגיעות ועיניים מצועפות..נחמד הדיבור בין שחף לדנה
טליה סיפרה שהאמהות של האקסים שלה לא אהבו אותה (בלשון המעטה) כנראה מה שרואה אמא לא רואה ילדון מאוהבהבהרה: לא סובלת את טליה ללא קשר לאופק. היא מגעילה אותי בלי קשר לאופק. אתמול ציינתי שהיא לא פלירטטה עם משה ואין לה עניין במשה ושהשיבוטה היא זו שרקדה עם דוד ומשה רוב הזמן. עם שחף זה סיפור אחר. עם אופק ברור. בכל אופן אישיותה הרדודה והמטופשת והווייתה האומללה התלויה בחסדי אחרים הן אלה שהמאיסו אותה עלי. ילדותית ברמה של חטיבת ביניים, משחקים של פיפיקקי, שום לקיחת אחריות, שום התנצלות. ״רק חסרי בטחון נדבקים אליי״, ציטוט משיחתה אתמול עם דוד ושחף. נו באמת
ואני מספר שהאח של אליאב לכלך על קאזם בצורה בלתי נסבלת על זה שהוא גייטליה סיפרה שהאמהות של האקסים שלה לא אהבו אותה (בלשון המעטה) כנראה מה שרואה אמא לא רואה ילדון מאוהב
איבונה כתבה לגבי כל האקסים, שהרי טליה בעצמה אמרה לא פעם שכל ההורים/האמהות של האקסים לא אהבו אותה.ואני מספר שהאח של אליאב לכלך על קאזם בצורה בלתי נסבלת על זה שהוא גיי
אז את מדברת על האמא של הפרימיטיבי הזה?
היא גם אמרה למה לא אהבו אותה?מי החליט שהאמאות צודקות?איבונה כתבה לגבי כל האקסים, שהרי טליה בעצמה אמרה לא פעם שכל ההורים/האמהות של האקסים לא אהבו אותה.
אימהות מאוד קנאיות לבנים שלהן ולבעלים , הן לא כל כך אוהבות להכניס הביתה אישה שנראית יותר טוב מהן שלבעל יצאו העינייםהיא גם אמרה למה לא אהבו אותה?מי החליט שהאמאות צודקות?
אם הייתי איזו אמא של גבר דתי שבאה מהרי אטלס פינת פז ורואה בחורה כמו טליה,סביר
שהייתי נגדה
אני אמא לשלושה בנים נשואים יש לי כלות פצצותתתתת אחת אחת ואני אוהבת אותן כאילו הן בנותיי יש ביני לבינן קשר נדיר ואנחנו החברות הכי טובות...ואני נשואה לבעל חתיךאימהות מאוד קנאיות לבנים שלהן ולבעלים , הן לא כל כך אוהבות להכניס הביתה אישה שנראית יותר טוב מהן שלבעל יצאו העיניים
היא מעוררת אנטגוניזם אצל מספיק אנשים חילונים ללא קשר.היא גם אמרה למה לא אהבו אותה?מי החליט שהאמאות צודקות?
שהייתי נגדה
אני הייתי הכלה הכי טובה בעולם וחמותי גם לא סימפטה אותי . יש את זה להמון אמהות פרימיטיביות .היא גם אמרה למה לא אהבו אותה?מי החליט שהאמאות צודקות?
שהייתי נגדה
כי הן פחדו על הבעלים שלהן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיבונה כתבה לגבי כל האקסים, שהרי טליה בעצמה אמרה לא פעם שכל ההורים/האמהות של האקסים לא אהבו אותה.
מה הקשר ??????ואני מספר שהאח של אליאב לכלך על קאזם בצורה בלתי נסבלת על זה שהוא גיי
אז את מדברת על האמא של הפרימיטיבי הזה?
לא הבנתי איפה השקריםטליה גם שקרנית בואו
יש מלא סתירות במה שסיפרה על אליאב
- הוא התנצל בפניה בחדר האח
- נכנסה לבית אמרה שלא תעשה איתו כלום כל עוד בר שם
- כשיצא אמרה שהיא זאת שלא רצתה
1. למה הוא יתנצל אם היא לא רצתה?
2. היא לא תעשה דברים מול בר? באה התיישבה מולה והעלתה זכרונות מהדייט...
3. אם את אומרת שלא רצית אותו אז למה כשהיה בבית לא אמרת שאת לא רוצה אותו ורק אמרת שלא תעשי איתו כלום כל עוד בר שם?
היא שקרנית ולא יציבה
היא רוצה שכולם ירצו אותה
ויקרקרו סביבה
לא כל כך שונה משרין
הפוסל במומו פוסל
בסוף הן אותו דבר
רק הויזואל והיכולת פילרטוט שונה
1. בפעם האחרונה שנפגשו היו במלון לילה, הוא קם והלך לפני שהתעוררה ולא דיברו מאז. בגלל זה ההתנצלות שלו. (אמר שהוא התנהג לא טוב)טליה גם שקרנית בואו
3. אם את אומרת שלא רצית אותו אז למה כשהיה בבית לא אמרת שאת לא רוצה אותו ורק אמרת שלא תעשי איתו כלום כל עוד בר שם?
היא שקרנית ולא יציבה
היא רוצה שכולם ירצו אותה
ויקרקרו סביבה
לא כל כך שונה משרין
הפוסל במומו פוסל
בסוף הן אותו דבר
יולי, חיים...טליה גם שקרנית בואו
היא שקרנית ולא יציבה
היא רוצה שכולם ירצו אותה
ויקרקרו סביבה
לא כל כך שונה משרין
הפוסל במומו פוסל
בסוף הן אותו דבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.