Insomnia 5
Well-known member
גם וגםהוא אמר לירן, לא טליה.
גם וגםהוא אמר לירן, לא טליה.
אמר בשקטאופק ציין את כל הנוחרים בבית. את כולם אמר בקול רם ורק את השם של טליה לחש. בקושי שמעתי גם טליה נוחרת. עדיין מכבד אותה...
לגמרי. דרור ושאר הדיירים החדשים מיותרים לי לגמרי. דרור עם קעקועיו והחזה החשוף תמידית, או הדרך שהוא מקפיץ את הפטמות שלו ובטוח שהוא קול וגזעי (לצערי הרב חזיתי
זה לא יעזור, הצופים לא סובלים אותומשה יודע את העבודה
באיזה קטע לא שידרו את זה??חושבת על כמה טמבל אליאב צריך להיות כדי להגיד שמה שהוא אמר לאופק הוא אמר גם לדניאל
כאילו זה לא ברור מה הוא אמר להם?
העיקר שהוא לא הזכיר את טליה
דביל מושלם.
כדי שלא תדע שנכנס מישהו מבחוץבאיזה קטע לא שידרו את זה??
העוינות היא ממשית. אופק הבין מי זאת טליה. כועס על עצמו שנופל למשחק שלה פעם אחר פעם.כדי שלא תדע שנכנס מישהו מבחוץ
שדאג להעביר מסר ששינה את החשיבה שלהם
אין לי ספק שאם אליאב לא היה מתערב
אופק וטליה היו חוזרים לתקשר
אופפ קשה לי עם העוינות שיש להם אחד כלפי השניה.
ברור שלא ישדרו את זה כדי לצאת בסדר .באיזה קטע לא שידרו את זה??
אבל גם ככה היה ברור שהוא אמר מהשיחות של הדיירים אז כבר היה עדיף להם לצאת "שקופים" ולהראות.. בעונה הקודמת כן הראו את מה שגל ולינור אמרו לקארין לדוגמאברור שלא ישדרו את זה כדי לצאת בסדר .
הוא חייב לקדם את ״משה ריקודי עם באר שבע״. הוא לא יכול להרשות לעצמו לעוף כל כך מהר.משה רוצה עוד סצאנה?
או להכניס את עצמו לתוכנית
במשולש שרין משה טליה
משה הזה דבע חסר מוח. אמנם חלק מהביקורת שהוא חוטף אינה במקומה ומותר לו כמובן לשוחח עם מי שהוא רוצה בבית, אבל זה שהוא משתמש בעצות או הביקורת שהוא מקבל מקאזם, ריוואה או בר וכו' לא אמור לעבור ממנו הלאה כדי לחמם את כל הבית נגדם. הוא פועל בחוסר שכל. גם הקהל בחוץ רואה שהוא נכנס לבית על חשבון שרין ולא ממש מתייחס אליה בכבוד בדרך שבה הוא נוגע בטליה וכו'. יש שם משהו אצלו שמנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, רוצה לשחק בכל המגרשים וזה לא כל כך לעניין. הלוואי ויודח כי הוא כבר עולה לי על העצבים בימים האחרונים.משה הזה בלתי נסבל. קיבל את הסולם לרדת מהמשחק של "המעריץ של שרין", וממהר לנצל את ההזדמנות כמי שמצא אוצר. ואגב, טליה לא אשמה פה בכלום. הוא עצמו מתנהג בצורה מגעילה.
מה היה בלילה?צפה בקובץ המצורף 57797
בוקר טוב
מזדהה עם הפרצוף של טליה בניסיון להתעורר ולהבין מי נגד מי אחרי הלילה שהיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.