מירי גרב 22
Well-known member
ברור, היא צדיקההיא לא דתיה מזוייפת
ברור, היא צדיקההיא לא דתיה מזוייפת
כשגרתי בבית קומות, היתה שכנה, ס"ט, מסורתית למדי, שהיתה מבקשת להדליק לה את האור ביו"כ, בחדר המדרגות.היא לא דתיה מזוייפת
אמונה לא חייב שיהיה הכל או כלום. אני מדליקה נרות וחשוב לי ארוחה וחגים ומתפללת ועדיין לא שומרת שבת בכללותה ויש המון שמתנהלים ככה.היא לא דתיה מזוייפת
סכסכניתאמת אני לא מבינה את העניין גוי של שבת. זה רלוונטי רק למי ששומר שבת מבחינתי. אני מדליקה תנור רואה טלוויזיה נוסעת עם ילדים באוטו ואם צריך עושה פן. זה עושה איתי לא יהודייה? אני יהודייה בדורי דורות. מה בר רוצה ממרינה והטיפשה עוד מקשיבה לה...
אשה רעה וקנאית . היא התחילה עם אופק אמרה לו שמתאים לו להיות יחיד וזה עושה לו טוב אחר כך כדי להצטייר צדיקה אמרה לו לא לחתוך לגמרי כי יש לטליה יום הולדת . אתמול עם משה גם הזכירה את טליה , כמובן עם שרין דינה וקאזם כל היום מלכלכת . עכשיו עם מרינה . אשה גועלית כמה שאני לא סובלת את אליאב אני גם מרחמת עליו .סכסכנית
חמים על המליוןהפרלמט במוקטעה לא נח לרגע אתמול
קאזם, דינה, ריוואה לא הפסיקו לתכנן פיגוע נגד טליה ולבודד אותה
ריוואה?הפרלמט במוקטעה לא נח לרגע אתמול
קאזם, דינה, ריוואה לא הפסיקו לתכנן פיגוע נגד טליה ולבודד אותה
ריוואה ייאמר לזכותה הכי דיברה בהגיון והייתה בסדר בכל ההתנהלות אתמול!ריוואה?
זאת שאמרה לשרין שהיא לא מוכנה שטליה תשב לבד כשצוחקים עליה ומרכלים ומסכסכים נגדה מאחורי גבה?
היא תכננה פיגוע נגד טליה ולבודד אותה?
יוני, קראת את הפוסט המפרגן שלי לריוואה אתמול?ריוואה?
זאת שאמרה לשרין שהיא לא מוכנה שטליה תשב לבד כשצוחקים עליה ומרכלים ומסכסכים נגדה מאחורי גבה?
היא תכננה פיגוע נגד טליה ולבודד אותה?
מדברת חסרת הביטחון בעצמה. אחרת למה את נעלבת מ "פי 4 יותר יפה ממך"? ועוד מילד בן 21 שאמרת שאת לא סופרת ושאין לך כלום איתו חוץ מידידות?! הזויה. המשפט המאשים שלה את הגברים חסרי הבטחון שנדבקים בה לכאורה הוא מהות המשחק שלה, אין בה רגשות, היא עסוקה במשחקי אגו וכח עם כל גבר שנקרה בדרכה. "הם לא מסוגלים להתמודד איתי" עלק. למה גבר שנכנס איתך לזוגיות צריך להתמודד איתך במשחקי אגו וכח כדי להוכיח לך הוד רוממותך שיש לו בטחון עצמי??הבהרה: לא סובלת את טליה ללא קשר לאופק. היא מגעילה אותי בלי קשר לאופק. אתמול ציינתי שהיא לא פלירטטה עם משה ואין לה עניין במשה ושהשיבוטה היא זו שרקדה עם דוד ומשה רוב הזמן. עם שחף זה סיפור אחר. עם אופק ברור. בכל אופן אישיותה הרדודה והמטופשת והווייתה האומללה התלויה בחסדי אחרים הן אלה שהמאיסו אותה עלי. ילדותית ברמה של חטיבת ביניים, משחקים של פיפיקקי, שום לקיחת אחריות, שום התנצלות. ״רק חסרי בטחון נדבקים אליי״, ציטוט משיחתה אתמול עם דוד ושחף. נו באמת.
כי הוא באמת מקשיב למי שמולו.שחף באמת יכול להיות פסיכולוג/מורה מצוין. הצליח לעודד את דנה בקלות!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.