** שרשור בוקר - היום ה105 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
מחר רינת בר נכנסת לאח הגדול
או היום וישדרו מחר.

העונה האח
פתח פארק הירקון
לא האח הגדול
כי חוץ מזה אין יותר מה לעשות שם. אוכל כבר קיבלו את כל השפים והארוחות בעולם. משימות כבר לא מרגשות אותם. גוס או כעס כבר קשה להוציא מהם.
אפילו אלה שיש להם אחד על השני בלב בטוב כי רוצים לסיים.
אז עוז החליט שמזמרים עד הגמר. רק שיר יכול לעשות טוב בלב וקצת נחמה בשעמום שם , בגעגוגעים, בחוסר המעש והמחשבה.

svtar25

Well-known member
אפשר הסבר, למה ארז סיפר על טל ומאי? מה קרה?

KAPSULA1

Well-known member
בכנות, אני יותר מדברת איתכם פה ובקושי צופה ככה שאין לי מושג. משעמם לי לצפות בהם. מאי וחן לא שם ואין לי עניין כמעט באף אחד.
שירז לפעמים לא מובנת לי ואני צופה ומנסה להבין את הראש שלה.
ארז ותרצה מעניינים לי בשיחות ובחברות ובאינטרקציה שהיא לא פלירטוט.
שון חמוד. השאר מיציתי ומאסתי כמו יובל ושני שדוחים אותי ויוכי שמעניינת אבל מגעילה אותי.

ziniozi

Well-known member
בכנות, אני יותר מדברת איתכם פה ובקושי צופה ככה שאין לי מושג. משעמם לי לצפות בהם. מאי וחן לא שם ואין לי עניין כמעט באף אחד.
שירז לפעמים לא מובנת לי ואני צופה ומנסה להבין את הראש שלה.
ארז ותרצה מעניינים לי בשיחות ובחברות ובאינטרקציה שהיא לא פלירטוט.
שון חמוד. השאר מיציתי ומאסתי כמו יובל ושני שדוחים אותי ויוכי שמעניינת אבל מגעילה אותי.
לאהוד גם את מאי וגם את חן זה בהחלט לא שגרתי...
אני אהדתי מאוד את מאי וכעסתי על חן על איך שהתנהג אליה.
איך הסתדרת עם הדיסוננס?
אין בשאלתי שום העברת ביקורת על אהדה למאי או לחן.

Tallo_M

Well-known member
מצטרפת לשאלה
וגם באיזה שעה זה היה בלייב?

קראתי פשוט תגובה ב׳באביות׳ ואני סקרנית

אבל אני מנחשת שהוא לא אמר משהו רע מדי
הוא כן מחשיב את עצמו חבר טוב של מאי

Tallo_M

Well-known member
זוכרים מה אמרתי לכם על סויסה?
שהוא אוהב בפודקאסט לרוב לראיין את הצד השני כדי לתת קונטרה?
אז הנה צדקתי
סוג של
יצא היום חלק א של סויסה מראיין בפודקאסט את דרור
מבחינתי שגם יראיין את כולם
סויסה יודע לראיין טוב, הם מצליחים לרוב להיפתח בפניו ולהעלות דברים מעניינים

טנטוס

Well-known member
כותבת ביחס לתרצה
ראיתי עכשיו קצת מהבוקר, שיחה של שני ותרצה בשעת האיפור, שני קצת הצליחה להוציא מתרצה דברים שלא סיפרה אף פעם, בניתי סוג של קווים לדמותה, אני זוכרת בתחילת העונה, כשחיפשתי דמות לראות בה הפייבוריטית או המיוחדת, היא צדה את תשומת ליבי, קטנה כזאת עם חיוך מאוזן לאוזן, מתערבת, לוחשת, ויותר מהכל לא מובנת, מי זאת תרצה כהן?, בת למהגרים???? 29 שנים ההורים גרים כאן ולא מדברים עברית כי כל הסביבה אמריקאים, כל הסביבה לא צריכה את השפה העברית, גרה בעיר העתיקה בירושלים, צבא הטמת ראה בה ובצדק, מלכת הארץ, קצינה בצבא, ערכית , מוסרית, אבל בעיני רב הנסתר על הגלוי בתרצה, היא חיתה בבועה, בועה נדירה של אמריקאים שהגיעו לארץ הקודש מפוצצים בכסף ובאהבה לארץ, יש לי דו קוטביות ענקית ביחס לתרצה, מצד אחד ארץ ישראל היפה, מצד שני בועה של אמריקאים, גינונים של מי שלא מכיר אותנו את העממיים, את אלה שנולדו כאן שבעור שיניהם הקימו את המדינה הזו, היא לא כזו ולכן איסקוב מהלך עליה קסם, היא לא מכירה זן כזה, אני בעצם לא יודעת כלום על תרצה כהן והיא מועמדת כמעט ודאית לזכייה
אז האם באמת מגיע לה?
לא יודעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה