** שרשור בוקר - היום ה105 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אופה קטנטנה

Well-known member
מעניין לי את התחת,
שום טיעון שהבאת אינו תופס חוקית.

כדאי לבקר בבתי הסוהר, כפרה,
ל כ ו ל ם,
יש רקע, נסיבות,
חינוך בעייתי,
וכו.

3245NELLI

Well-known member
לתרצה זה טוב שאיסקוב עולה. אם בתמונת הסיום זה יהיה תרצה או ארז קשה לי להאמין שהקהל הישראלי יביא לארז את הזכייה.
זה רק יביא את הדרייב גם לאנשים להצביע לה.
התמימות, הטוב, והכבוד שלה מול המיניפולציות והאסטרטגיות שלו זה פשוט נורא לעין

ניצןן1

Well-known member
לא אצביע ליוכי יותר...
חיבבתי אותה אבל מכאן ועד לחנך בצורה הזו ילד, זה פשוט לא.. זה גורם לנזק עתידי שגורר אחריו מערכות יחסים רעילות, אדם שמרצה תמיד ומבטל את עצמו ועוד..

אופה קטנטנה

Well-known member
גם לי בא להוריד איזה פליק חינוכי ליוכי,
כי גדלתי בג׳ונגל,
ומה זה כבר פליק, יש לי רקע,
ונסיבות.

והיא אינה חסרת ישע, או אונים.

אז, נפליק לה.

בשבחי הלוגיקה.

המרחם על האכזרים, וכו.
די ברמיזא לחכימא.

3245NELLI

Well-known member
ולא אכפת לי שחושבים שתרצה הייתה אחרת, בעיניי היא אותנטית 100%. העובדה שהיא לא סטתה בשום מהלך למרות שהייתה הדיירת שקיבלה אינספור מסרים מבחוץ. התנהלה נטו לפי צו מצפונה והלב שלה כל הזמן. המשפחה שלה סיפרו השבוע שהם ביקשו ממנה למעט כמה שפחות בסיפורים על המשפחה וזו הסיבה שהיא לא נפתחת בדברים אישיים כמו הגירושים של הוריה ועוד דבריה. בניגוד לשירז ואחרים שם שמכרו את כל המשפחה בשביל לקבל טיפת רייטינג תרצה מעוררת כבוד בקטע הזה: יש לה יושרה פנימית שכבר לא רואים היום

KAPSULA1

Well-known member
העונה הזו מגעילה אותי
הרבה חרא צף.
כן, ורק מאי פשעה וטעתה בכל וצלבו אותה. כולה פלירטוטים סתמיים שאפילו לא היה כלום מאחריהם חוץ מקצת עניין וכיף.
אפילו לעשיריה עוז לא הכניס אותה. את מי הוא בחרה לפניה? את כולם. שדיברו עליה, השמיצו וניסו להפיל אותה.

אופה קטנטנה

Well-known member
לפעמים, קפסולה יקרה,
שאני מאוד מעריכה,
צריך לדעת מתי להפסיק להתווכח.

ולעולם לא להגיד לי: ״בעינייך״,
כשזה ה ח ו ק במדינה שאת יוכי ואני גרות בה.

טוב?

KAPSULA1

Well-known member
לפעמים, קפסולה יקרה,
שאני מאוד מעריכה,
צריך לדעת מתי להפסיק להתווכח.

ולעולם לא להגיד לי: ״בעינייך״,
כשזה ה ח ו ק במדינה שאת יוכי ואני גרות בה.

טוב?
התכוונתי בעינייך אך לא בעיניה. אני לא מצדיקה, מבינה או מקבלת את מה שהיא עושה בשום צורה. זה עניין של חינוך קלוקל, דפוס שהיא מכירה.
וזה לא קשור לחוק, לא פוגעים בילד! לא שלך ולא של אחר. פשוט יודעת שזה מה שהיא מכירה, ככה גדלה.
ששמעתי אותה מספרת שהילד בכה נקרע לי הלב עבורו וגם עבורה שלא הבינה שמה שהיא עושה פסול ובעיקר פוגע.

אופה קטנטנה

Well-known member
ה י א מעניינת לי את התחת,

יש כאן זאטוטים חסרי ישע, הם הקורבן.

ולמה כן החוק חשוב,
כי לאלימות כלפי ילדים יש השלכות קשות מנשוא
שתתבטנא באופנים שונים לאורך חייהם.

לא בכדי זה א ס ו ר. אחרת, זה היה חוקי.

סיימתי את החרא הזה.ֶ

KAPSULA1

Well-known member
ה י א מעניינת לי את התחת,

יש כאן זאטוטים חסרי ישע, הם הקורבן.

ולמה כן החוק חשוב,
כי לאלימות כלפי ילדים יש השלכות קשות מנשוא
שתתבטנא באופנים שונים לאורך חייהם.

לא בכדי זה א ס ו ר. אחרת, זה היה חוקי.

סיימתי את החרא הזה.ֶ
התכוונתי שגם אם דבר כזה היה חלילה חוקי לא צריך להעשות! לשים לילד סבון בפה? שיעשה פיפי על עצמו מפחד? דברים מזעזעים.
זה אסור, בהחלט אסור ולא מבינה איך בכלל אפשר לנהוג כך. רק "ההבנה" שאלה השיטות שיוכי גדלה איתם כנראה וזה מה שהיא מכירה.

KAPSULA1

Well-known member
משעה 13:22 שירז בשיחה עם איסקוב שוב על חן. אני לא מבינה באיזה משחק היא משחקת. תוהה מה הוא עושה, מספרת שוב שהתאהבה לראשונה.
לרגע לשניה לא כאב לה על אביה מולידה שחיכה לשיחה שלא הגיעה. מילא לא כואב לה שהיא פספסה את ההזדמנות לשמוע אותו, לשתף אותו, להיות אליו קרובה בכל מידה שאפשר אבל איזו אטימות לא לכאוב את זה שלא בחרה בו ורק המחשבה שלרגע הוא התאכזב שהיא לא קיבלה את השיחה?
איסקוב כמובן מדבר טוב על חן והבחור שהוא (תמיד יוצאות לו רק מילים טובות), נותן לה לחכות ולראות ושמץ של פתח ליחסים, הוא כנראה מודע למשהו שאנחנו לא או שפשוט רוצה לתת לשירז הרגשה טובה כל עוד היא בבית ושתתמודד עם מה שיהיה בחוץ.
איך אפשר להקשר לזר ולא להרגיש כלפיי מי שהביא אותה לעולם תחושת החמצה או כאב עבורו.

A Rod23

Well-known member
חייב לומר שאני לא חושב שהיא התאהבה.
אבל אם אנחנו מאמינים לה לפחות אני כן שהיא מעולם לא הייתה מאוהבת אז גם רגש של התחלה במיוחד בבית האח יכול לגרום לה לדבר על חן בצורה הזאת.
מי אמר שהיא לא התבאסה על השיחה עם אבא שלה.
ראו אתמול שהיא דיברה עם שון את העיניים שלה דומעות לאחר מכן היא שכבה ליד חדר האח באותו הזמן שיוכי הזילה דמעה גם שירז בכתה.
ברור שכאב לה.
אני אקח משהו שחן אמר מההתחלה עליה.
כמה שהיא יפה זה לא הדבר שהכניס אותו לקשר, זה הלב שלה.
אני כן רואה ילדה טובה בבסיס קצת מטרופה אבל טובה

Tallo_M

Well-known member
משעה 13:22 שירז בשיחה עם איסקוב שוב על חן. אני לא מבינה באיזה משחק היא משחקת. תוהה מה הוא עושה, מספרת שוב שהתאהבה לראשונה.
לרגע לשניה לא כאב לה על אביה מולידה שחיכה לשיחה שלא הגיעה. מילא לא כואב לה שהיא פספסה את ההזדמנות לשמוע אותו, לשתף אותו, להיות אליו קרובה בכל מידה שאפשר אבל איזו אטימות לא לכאוב את זה שלא בחרה בו ורק המחשבה שלרגע הוא התאכזב שהיא לא קיבלה את השיחה?
איסקוב כמובן מדבר טוב על חן והבחור שהוא (תמיד יוצאות לו רק מילים טובות), נותן לה לחכות ולראות ושמץ של פתח ליחסים, הוא כנראה מודע למשהו שאנחנו לא או שפשוט רוצה לתת לשירז הרגשה טובה כל עוד היא בבית ושתתמודד עם מה שיהיה בחוץ.
איך אפשר להקשר לזר ולא להרגיש כלפיי מי שהביא אותה לעולם תחושת החמצה או כאב עבורו.
זה רק משקף את זה שהיא מאוהבת
היא לא מפסיקה לחשוב עליו

KAPSULA1

Well-known member
זה רק משקף את זה שהיא מאוהבת
היא לא מפסיקה לחשוב עליו
אין יותר מדי מה לעשות שם או במה להתעסק שם.
אני יותר מתכוונת לזה שהיא שללה מעצמה שיחת טלפון עם אבא שלה והעדיפה להביא למישהו אחר.
מילא כבוד על המחווה האצילילת אבל איך אפשר לא לכאוב את זה שיש לך הזדמנות לדבר עם האדם הכי יקר, ומילא לך זה לא נחוץ אז לחשוב על הצד השני שמבין שלא בחרת בו. נכון, היא יוצאת עוד 10 ימים מקסימום אבל עדיין זה אבא, אמא. משפחה. לא הייתי מוורת על זה בעד שום דבר. לא חסינות, לא תקציב ולא עזרה לזולת. לדעתי היא פשוט אטומה ברגש ויותר מזה חסרת הערכה או הבנה לכאב ולתחושת האכזבה שזה יכול לגרום לאבא שלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה