גם אני במקום שלה כנראה הייתי בוחרת לתת לשון את השיחהאין יותר מדי מה לעשות שם או במה להתעסק שם.
אני יותר מתכוונת לזה שהיא שללה מעצמה שיחת טלפון עם אבא שלה והעדיפה להביא למישהו אחר.
מילא כבוד על המחווה האצילילת אבל איך אפשר לא לכאוב את זה שיש לך הזדמנות לדבר עם האדם הכי יקר, ומילא לך זה לא נחוץ אז לחשוב על הצד השני שמבין שלא בחרת בו. נכון, היא יוצאת עוד 10 ימים מקסימום אבל עדיין זה אבא, אמא. משפחה. לא הייתי מוורת על זה בעד שום דבר. לא חסינות, לא תקציב ולא עזרה לזולת. לדעתי היא פשוט אטומה ברגש ויותר מזה חסרת הערכה או הבנה לכאב ולתחושת האכזבה שזה יכול לגרום לאבא שלה.
א- אני מנחשת שהיא יודעת כמה שון קרוב לאמא שלו והיא כנראה מרגישה שהוא זקוק לזה יותר ממנה
היא גם בשלב מסוים רחוק יחסית בתוך המשחק אמרה שהיא לא מרגישה געגועים למשפחה ושרק חן במחשבות שלה. ועם כמה שזה נשמע קיצוני זה לא היה נשמע כמו משחק, אני חושבת שהיא מתמודדת עם רגש שלא מכירה בעבר וזה עוצמתי אצלה
ב- אני אישית לא אוהבת להיות במקום הפוגע ועוד הרבה אנשים ככה. ובסיטואציה כזאת הרבה אנשים יוותרו על עצמם כדי לא לאכזב את הצד האחר או להכאיב להם.