** שרשור בוקר - היום ה105 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Tallo_M

Well-known member
אין יותר מדי מה לעשות שם או במה להתעסק שם.
אני יותר מתכוונת לזה שהיא שללה מעצמה שיחת טלפון עם אבא שלה והעדיפה להביא למישהו אחר.
מילא כבוד על המחווה האצילילת אבל איך אפשר לא לכאוב את זה שיש לך הזדמנות לדבר עם האדם הכי יקר, ומילא לך זה לא נחוץ אז לחשוב על הצד השני שמבין שלא בחרת בו. נכון, היא יוצאת עוד 10 ימים מקסימום אבל עדיין זה אבא, אמא. משפחה. לא הייתי מוורת על זה בעד שום דבר. לא חסינות, לא תקציב ולא עזרה לזולת. לדעתי היא פשוט אטומה ברגש ויותר מזה חסרת הערכה או הבנה לכאב ולתחושת האכזבה שזה יכול לגרום לאבא שלה.
גם אני במקום שלה כנראה הייתי בוחרת לתת לשון את השיחה
א- אני מנחשת שהיא יודעת כמה שון קרוב לאמא שלו והיא כנראה מרגישה שהוא זקוק לזה יותר ממנה
היא גם בשלב מסוים רחוק יחסית בתוך המשחק אמרה שהיא לא מרגישה געגועים למשפחה ושרק חן במחשבות שלה. ועם כמה שזה נשמע קיצוני זה לא היה נשמע כמו משחק, אני חושבת שהיא מתמודדת עם רגש שלא מכירה בעבר וזה עוצמתי אצלה
ב- אני אישית לא אוהבת להיות במקום הפוגע ועוד הרבה אנשים ככה. ובסיטואציה כזאת הרבה אנשים יוותרו על עצמם כדי לא לאכזב את הצד האחר או להכאיב להם.

Tallo_M

Well-known member
וואי יש מישהי בקבוצה של מאי (הבאביות)
שכל תגובה שלה זה לנסות לסכסך בינה לבין נתנאל
מבינה זאת דעתה ומותר לה אבל דייייי כמה אפשר
אני בכללי לא מבינה את האנשים שמנסים להתערב לה בחברויות
אני נגיד חושבת שאלאיה הייתה מזעזעת אליה בבית
אבל בחוץ היא סך הכל ממש סבבה, לא נגררה ללכלוכים עליה והיא ישר שלחה לה הודעה כשהודחה
ויכול להיות שזה הכי צבוע בעולם ונטו כדי לתקן לעצמה את התדמית
אבל אם מאי מחליטה שהיא רוצה לתת לה הזדמנות ולבנות את החברות מחדש- מי אני שאשפוט?
גם יש המון נגיד שכתבו דברים שליליים על איסקוב ברגע שכתבה שהיא רוצה שהוא או יוסי יזכו
גם יש לי דברים שליליים להגיד על איסקוב, או על יוסי, אבל אני שומרת אותם לעצמי
מספיק שהיא יצאה לבחוץ וגילתה שקיבלה סכינים בגב מאנשים שהיא אהבה (אנה, חן, לורן, וכנראה גם התאכזבה ממוגרבי)
אז אתם מנסים לבודד אותה מהחברים היחידים שנשארו לה? קצת טאקט

KAPSULA1

Well-known member
וואי יש מישהי בקבוצה של מאי (הבאביות)
שכל תגובה שלה זה לנסות לסכסך בינה לבין נתנאל
מבינה זאת דעתה ומותר לה אבל דייייי כמה אפשר
אני בכללי לא מבינה את האנשים שמנסים להתערב לה בחברויות
אני נגיד חושבת שאלאיה הייתה מזעזעת אליה בבית
אבל בחוץ היא סך הכל ממש סבבה, לא נגררה ללכלוכים עליה והיא ישר שלחה לה הודעה כשהודחה
ויכול להיות שזה הכי צבוע בעולם ונטו כדי לתקן לעצמה את התדמית
אבל אם מאי מחליטה שהיא רוצה לתת לה הזדמנות ולבנות את החברות מחדש- מי אני שאשפוט?
גם יש המון נגיד שכתבו דברים שליליים על איסקוב ברגע שכתבה שהיא רוצה שהוא או יוסי יזכו
גם יש לי דברים שליליים להגיד על איסקוב, או על יוסי, אבל אני שומרת אותם לעצמי
מספיק שהיא יצאה לבחוץ וגילתה שקיבלה סכינים בגב מאנשים שהיא אהבה (אנה, חן, לורן, וכנראה גם התאכזבה ממוגרבי)
אז אתם מנסים לבודד אותה מהחברים היחידים שנשארו לה? קצת טאקט
לדעתי יש לה אבחנה טובה. היא תיתן צאנס לכולם , היא גם סלחנית מטיבעה (אולי פחות לחן כי הם גם אקסים אז אין מקום לחברות).
היא גם לא תשאר בקשר הדוק עם אף אחד, סביר להניח שרק עם נתנאל. אולי עם איסקוב.
הם גם ככה יתפזרו כל אחד לחייו. ישארו בקשר מוגרבי ואיסקוב וכנראה גם חן איתם. כל השאר לא ישמרו על קשר.
מאי לא צריכה יותר מנתנאל, למרות ההתפרצויות שלו אליה בלב הוא תמיד יהיה שם בשבילה לכל דבר.

Tallo_M

Well-known member
לדעתי יש לה אבחנה טובה. היא תיתן צאנס לכולם , היא גם סלחנית מטיבעה (אולי פחות לחן כי הם גם אקסים אז אין מקום לחברות).
היא גם לא תשאר בקשר הדוק עם אף אחד, סביר להניח שרק עם נתנאל. אולי עם איסקוב.
הם גם ככה יתפזרו כל אחד לחייו. ישארו בקשר מוגרבי ואיסקוב וכנראה גם חן איתם. כל השאר לא ישמרו על קשר.
מאי לא צריכה יותר מנתנאל, למרות ההתפרצויות שלו אליה בלב הוא תמיד יהיה שם בשבילה לכל דבר.
אני מסכימה אני חושבת שיש לה אבחנה טובה
ויותר מזה, רואים לפי העמוד שלה בטיקטוק שהיא רואה המון קטעים מהבית ומקבלת המון מידע על מה שקרה בפנים ללא ידיעתה
אז אני יודעת גם שאת כל ההחלטות שלה היא מקבלת בשיקול דעת ואני סומכת עליה לגמרי

לדעתי היא תשמור על קשר גם עם בובליל, פשוט קשר יותר רופף של להתארח אצלם בבית עם עינב מעט פה ושם
ואני מנחשת שאולי עם אלאיה ואיסקוב תשמור על קשר
אבל אין לי ספק שהיא תשמור על קשר עם נתנאל
מעבר לזה שהם כבר נפגשו פעמיים, שהוא הגן על מאי בסכסוך הגניבות עם אנה ושהיא מתכננת להעלות איתו לייב ביחד- היא אמרה עליו שהוא התיקון שלה בחיים ושהוא הדם שלה. עד כדי כך היא מרגישה קרובה אליו.
בגלל זה זה נראה לי כזה פתטי שאותה אחת ספציפית מנסה לסכסך ביניהם
כי זה ברור שנתנאל חשוב לה ושהיא קיבלה החלטה ושלמה עם זה.

KAPSULA1

Well-known member
אחרי היום המעניין והעמוס ריגשית ופעילותית אתמול היום הם באפסית כוחות. כל אחד בפינתו. ככה עד שבת ביום ההדחה. פשוט עינוי. תמיד צריך לקצר בשבוע.
גם עונה קודמת השבוע האחרון היה נמרח שכל אחד פשוט בהה בכלום ורק ספרו דקות.
לא פלא הרייטינג ירד אתמול, אין כלום בבית. גם משימות כיפייות הם פחות שדירות מאשר אינטרקציות.

haya sol

Well-known member
אחרי היום המעניין והעמוס ריגשית ופעילותית אתמול היום הם באפסית כוחות. כל אחד בפינתו. ככה עד שבת ביום ההדחה. פשוט עינוי. תמיד צריך לקצר בשבוע.
לא פלא הרייטינג ירד אתמול, אין כלום בבית. גם משימות כיפייות הם פחות שדירות מאשר אינטרקציות.
10 הגדולים עוז היה צריך לעשות קולקטיבית ולתת לקהל לבחור מי הוא רוצה בעשרת הגדולים שלו ולא להגן מכאן ולכאן - כדי להדיח את מי שהוא רצה - לתסריט שדמיין לעצמו.
יוסי היה צריך לצאת לפני ועוד כמה ולהשאיר ב 7-8 אנשים שהיו להם אינטרקציות ועניין ולא להתלות על תרצה שלא תעשה כלום עם ארז
ולא על שני ויובל
מה שקרה נשארו דיירים עם קצוות פתוחים
שלא יביאו עוד עניין יותר מידי עד הגמר.

מקסימום עוד ויכוח של שני ויובל ששבענו מהם כל העונה יותר גרוע מהיפים והאמיצים.
מקסימום שאולי יכול להיות מעניין זו המשימה הסופית שאמורה "לרגש" וגם זה בערבון מוגבל.

נערך לאחרונה ב:

KAPSULA1

Well-known member
10 הגדולים עוז היה צריך לעשות קולקטיבית ולתת לקהל לבחור מי הוא רוצה בעשרת הגדולים שלו ולא להגן מכאן ולכאן - כדי להדיח את מי שהוא רצה - לתסריט שדמיין לעצמו.
יוסי היה צריך לצאת לפני ועוד כמה ולהשאיר ב 7-8 אנשים שהיו להם אינטרקציות ועניין ולא להתלות על תרצה שלא תעשה כלום עם ארז
ולא על שני ויובל
מה שקרה נשארו דיירים עם קצוות פתוחים
שלא יביאו עוד עניין יותר מידי עד הגמר.

מקסימום עוד ויכוח של שני ויובל ששבענו מהח כל העונה יותר גרוע מהיפים והאמיצים.
מקסימום שאולי יכול להיות מעניין זו המשימה הסופית שאמורה "לרגש" וגם זה בערבון מוגבל.
עוז עשה טעות, הוציא את מוגרבי שיכל להיות בין הקבוצות ולעשות עניין שארז בצד אחד שני ויובל בצד שני.
יכל להשאיר את חן במקום יוסי ואז היתה נשארת לאיסקוב מיני קבוצה, היה עניין עם תרצה ועם יובל.
מאי היתה צריכה להיות בגמר ללא ספק, על העיניים של שני, על הנסיונות להפיל אותה , על כל מה שעשו לה בעונה.

Tallo_M

Well-known member
עוז עשה טעות, הוציא את מוגרבי שיכל להיות בין הקבוצות ולעשות עניין שארז בצד אחד שני ויובל בצד שני.
יכל להשאיר את חן במקום יוסי ואז היתה נשארת לאיסקוב מיני קבוצה, היה עניין עם תרצה ועם יובל.
מאי היתה צריכה להיות בגמר ללא ספק, על העיניים של שני, על הנסיונות להפיל אותה , על כל מה שעשו לה בעונה.
לדעתי ההפך לגבי מוגרבי
הוא היה צריך לצאת מוקדם יותר כדי ליצור עניין
אם הוא היה יוצא מוקדם יותר הבית היה מתחלק למחנות, לא היה מי שמנסה לפייס בין שני הצדדים ומתערבב עם כולם
ההדחה שלו קרתה כבר מאוחר מדי ככה שאין מחנות. הבית מצומצם מדי ואין ברירה אלא להסתדר עם כולם.

שמחה מאוד שמאי כבר לא על המסך שלי. קרינג' ברמות על- חלל

Tallo_M

Well-known member
איך זה בשבילך לראות את הלייב מאז שחן הודח?
אם אפשר לשאול

KAPSULA1

Well-known member
איך זה בשבילך לראות את הלייב מאז שחן הודח?
אם אפשר לשאול
מקל האמת. יותר כאב לי שמאי יצאה. פשוט הרגשתי שעשו איתה חוסר צדק. עם כמה שחיפשו אותה שם ועשו לה עוול הרגשתי שהיא מתמודדת יפה וזה רק יכול לחשל אותה.
עם חן היה לי קשה מרגע היחסים עם שירז. הוא לא היה שם לא ריגשית, לא פיסית, לא בעניין שלה. לא משנה הסיבה.
הדרדר ביחס לתרצה למרות ששם הם רואים את זה בהומור, לי זה הציק. הקבוצה נגד יובל למרות שאני מבינה את היחס אליו. המשחק שאב אותו בצורה מסויימת והוא כבר לא נשאר בשביל לשמוח , להתרפא ולשכוח.
אני גם רואה סטורים שלו. הוא מאושר, חזר למה שחשוב. שישי בערב עם מלא חברה ומקדיש שיר לאמא שלו לידו, אחיות שלו וחברים טובים. עם הכלבה המהממת שלו, מתעסק בשלו, בחיים, במה שחשוב. נראה לי שהתאפס על עצמו, הלחץ ירד. גם אני אוהבת שהוא נשאר נאמן ודבק בחברים ולא החליף דיעות למרות בטח כל מה שנאמר לו. גם לוקח בקלות ובהומור את כל עניין העציץ, נגרר וכל הכינויים. כאילו הוא נזכר מי הוא ומה מטרותיו בחיים.
גם עם מאי אני מרגישה עכשיו הקלה שהיא פורחת, נמצאת עם מי שהיא אוהבת, בקרוב חדשות על קריירה ומחוייכת הרבה.

Tallo_M

Well-known member
מקל האמת. יותר כאב לי שמאי יצאה. פשוט הרגשתי שעשו איתה חוסר צדק. עם כמה שחיפשו אותה שם ועשו לה עוול הרגשתי שהיא מתמודדת יפה וזה רק יכול לחשל אותה.
עם חן היה לי קשה מרגע היחסים עם שירז. הוא לא היה שם לא ריגשית, לא פיסית, לא בעניין שלה. לא משנה הסיבה.
הדרדר ביחס לתרצה למרות ששם הם רואים את זה בהומור, לי זה הציק. הקבוצה נגד יובל למרות שאני מבינה את היחס אליו. המשחק שאב אותו בצורה מסויימת והוא כבר לא נשאר בשביל לשמוח , להתרפא ולשכוח.
אני גם רואה סטורים שלו. הוא מאושר, חזר למה שחשוב. שישי בערב עם מלא חברה ומקדיש שיר לאמא שלו לידו, אחיות שלו וחברים טובים. עם הכלבה המהממת שלו, מתעסק בשלו, בחיים, במה שחשוב. נראה לי שהתאפס על עצמו, הלחץ ירד. גם אני אוהבת שהוא נשאר נאמן ודבק בחברים ולא החליף דיעות למרות בטח כל מה שנאמר לו. גם לוקח בקלות ובהומור את כל עניין העציץ, נגרר וכל הכינויים. כאילו הוא נזכר מי הוא ומה מטרותיו בחיים.
גם עם מאי אני מרגישה עכשיו הקלה שהיא פורחת, נמצאת עם מי שהיא אוהבת, בקרוב חדשות על קריירה ומחוייכת הרבה.
יופי אני שמחה לשמוע 💕

A Rod23

Well-known member
מסכים לגבי חן
ניכר שהוא בטוב
צוחק על עצמו עם הכינוי עציץ, הומור עצמי זה חיוני.
היום זה יום חשוב קוברים את אילן שהיה חברו הטוב של אבא שלו וזה שיצא לחפש אותו בבוקר השביעי באוקטובר ובדרך נרצח.
חן הוא אדם טוב ורואים שהוא עסוק בדברים החשובים ולא במי גנב מה, ריבים בטיקטוק או האשמות של ילדים קטנים.

KAPSULA1

Well-known member
מסכים לגבי חן
ניכר שהוא בטוב
צוחק על עצמו עם הכינוי עציץ, הומור עצמי זה חיוני.
היום זה יום חשוב קוברים את אילן שהיה חברו הטוב של אבא שלו וזה שיצא לחפש אותו בבוקר השביעי באוקטובר ובדרך נרצח.
חן הוא אדם טוב ורואים שהוא עסוק בדברים החשובים ולא במי גנב מה, ריבים בטיקטוק או האשמות של ילדים קטנים.
כן, ראיתי שהעלה סטורי עם תמונה של אביו ושל חבר של אבא שלו שיקבר היום.
באמת בבסיס הוא ילד טו,ב אולי לא בלט אבל אני נהניתי מכל רגע של שטות שלו שם, מההתעסקות באוכל, בשטויות. בזה שהיה תמיד אוהב להיות בחברה רבה עם כל החברים. המון שיחות שלא שודרו שבא עודד את תרצה, מוגרבי ואיסקוב (זה היה יותר באמצע העונה).
משהו בסוף גרם לו לסטות מההחלטה לאושר ולהתחיל להתעסק בענייני, האיכסה של הבית, ריכולים, הקנטות, חרמות. גם "הרומן" ישב עליו כי הוא לא היה בעניין. ראיתי שהוא קצת נאבד, שוכח את עצמו ונכנס למשחק חזק מדי וברצון שלא להשאר. אהבתי את התקופה שלא התאמץ לבלוט אלא רק להנות.
מאמינה שישכח מהר, הוא לא נושא לטיקטוק או לפרסום אבל שיעסוק בדברים שחשובים לו. אולי יחזור להסברה, יפסיק לעשן ויחזור לספורט.

KAPSULA1

Well-known member
המלצה חמה: לשנות את פורום האח הגדול לפורום מאי.
היתה חלק נכבד וגדול מהעונה. רוב ההתרחשויות היו סביבה, בגללה ובעקבותיה. השאירה חותם יותר מהרבה שם.
ובעיקר בעיקר כואב העוול שנעשה לה על ידי העוז. העריכה, ההשתתפות בעליהום עליה. לא הגיע לה. הרבה פרשו כשהיא הודחה ואני מבינה.
ולא שהיא מלאכית או חפה מטעויות ומישגים אבל נוראים ממנה שם ואותה הוא בעט, בדרך לא סימפטית.

אופה קטנטנה

Well-known member
היא מתכוונת ודי בצדק,
שהפורום עצמו עוסק במאי, גם אחרי הדחתה.
א. כי עדיין יש רוב לאוהבי מאי.
ב. כי עדיין יש צורך לאוהבי מאי להתווכח עם אוהבי תרצה.
ג. כי ממחזרים חומרים ודברים נפיצים מהעבר, לשם ניגוח.

אצטרא, אצטרא.

haya sol

Well-known member
מחר רינת בר נכנסת לאח הגדול או היום וישדרו מחר.

העונה האח
פתח להם פארק הירקון
זה כבר לא האח הגדול🤬

מצב
הנושא נעול.
למעלה