שרשור א-ב והפעם....סקס!!!

catch 2 2

New member
סקסוס

הנרי מילר הבלתי נלאה ,בפתיחת הטרילוגיה , שחבל שרבים מהצולחים את הראשון לא ממשיכים הלאה .. שופע כן, אבל יש סיפור וסיפור טוב, ת מ ש י כ ו לשניים הנוספים פלקסוס ונקסוס.

טליאמתי

New member
ספורה של 0 (לא זוכרת את שם הסופר)

ספר מלא ונוטף סקס. סקס רע יש לומר. עוסק לדעתי בעיקר בסקס כאמצעי שליטה. אחד הספרים שהיה לי מאוד קשה לקרוא. מאוד מאוד מאוד. לא ממליצה בחום...

הסופרת היא פולין ריאז

והספר נקרא "פונוגרפיה סדיסטית". ובעצם המחברת היתה דומיניק אורי עורכת מכבדת.

פאביאן

New member
ג'פרי צ'וסר / סיפורי קנטרברי.

יופי של ספר, בין השאר כולל גם סצנות סקס אנגלי נוסח המאה ה-14 (קישור מצ"ב).

פאני היל

אין לי מושג מי כתב את זה. ספאון שהיינו קוראים מתחת לשמיכה. על זונה מקסימה. הספר הכי נועז של אז.

NaTaLiiiii

New member
פסיכית/פזית דניאל

ספר על אשה שהיא פסיכית

חולפת2

New member
פרחים בעליית הגג-וי.ס.אנדרוס

קורותיהם של 4 האחים האומללים שנכלאו בעליית הגג,ומילדים תמימים הפכו לנער ונערה כבר לא כל כך תמימים,אשר גילו את קסם המין האחד בזרועות השניה.

פרחים בשדה הקרב

זו סאגה שמתחילה בזמן מלחמת העולם הראשונה ומסתיימת אחרי מלחמת העולם השניה. שם הסופרת-שרה הריסון (לגבי שם המשפחה אני לא בטוחה). פעם מאוד אהבתי. אני זוכרת שהיו שם די הרבה סצינות סקס או שזה מה שנשאר בזיכרון...?
לא יודעת אם הייתי ממליצה על ספר כיום

חולפת2

New member
ציפורים מתות בסתר-קולין מקאלוג

לא שופע בזיונים הספר הזה,אבל מבעד לעיניה של הנערה שהייתי כשקראתי אותו-הוא הצטייר לי כאחד מתיאורי הסקס היותר רומנטים(או שזה הגיל?) שקראתי. מתכוונת לקטע בין פרח הכמורה לנערה.מגי(?).

ILet

New member
יז'י קושינסקי- תא טייס.

קראתי נורא מזמן. ספר ביזרי. זכורה לי במעורפל איזו סצנת סקס הזויה למדי.

Sparks

New member
קרוליין שרי

לא זוכרת מי כתב. מה שבחורה בצרפת מוכנה לעשות כדי להישאר בחיים בתקופת המהפכה ולהתאחד עם אהובה. הבאתי אותו יום אחד לבית הספר ולפתע הבנתי מה הכוונה במילה פופולארית... ספארקס

למעלה