שרשור א-ב והפעם....סקס!!!

roni64

New member
"זיונים זה לא הכל" / דן בן אמוץ

ספר ששמו חולל סערה בביצה, בימים שבהם המילה ההיא היתה בבחינת טאבו. בן אמוץ חזר על טריק השם הפרובוקטיבי ב"לא שם זין".

התחלתי לקרוא

אבל התייאשתי די בהתחלה. יותר מידי סיפורים שנועדו למשוך תשומת לב, בלי שאין בהם ממש... והאין זו מטרתם של רוב הספרים שבהם עוסק דיוננו?

טליאמתי

New member
לא ולא. נדמה לי שסקס זה חלק מהחיים

וככזה אין סיבה שלא יופיע בספרים. אני ממש לא חושבת שמטרת השימוש בסקס ברוב הספרים המופיעים כאן הוא למשוך תשומת לב כדברייך. שאלת השאלות בעיני היא האם העיסוק בו והמינון משרתים את הסיפור או לא. את הספר של בן אמוץ לא אהבתי פשוט מפני שהייתה לי תחושה חזקה מאוד של התחשבנויות עם אנשים: חברים\אויבים ולשם כך, אם כל הכבוד, אני לא משקיעה זמן ונשמה בקריאה.

פאביאן

New member
פיטר הוג / חוש השלג של העלמה סמילה.

מותחן מצויין. כמעט חף מסקס אבל המעט שיש זכור לטוב (מצ"ב קישור).

האפי לי

New member
חכי לי ר'/ שרה אנג'ל

מישהו צריך לכתוב גם עליו ספר נורא, שמכיל יותר מידי סטיות (רובן כוללות מין אולי כולן) ספר וולגארי לא אמין ולא נעים בשום דרך אני עדיין כועסת על מי שדחף לי אותו לא מצאתי בו שומדבר טוב

Philosopher

New member
ייסוריה של אליס - לא זכור לי מי כתב

קראתי אותו כמדומני בסביבות גיל 13 או 14, אולי אפילו 12. בזמנו די חיבבתי אותו אני סבורה. הוא מגולל את קורותיה של בחורה צעירה אנורקסית במוסד פסיכיאטרי ואת מערכות יחסיה עם אי אלו ואחרים. (תיאורי המין די מפורטים). חביב, אבל כיום לא הייתי ניגשת לזה. ממש לא.

../images/Emo3.gif

שלא יגידו שמשעמם כאן או ש........... ספרים זה דבר משעמם ושאנחנו חנונים.

roni64

New member
"לך אף פעם לא יהיו חיים טובים"

של אתי רן. בניגוד לספרים רבים שבהם הסקס נדחף בכוח כדי להיות in, בספר הזה המין הוא חלק בלתי נפרד מן האהבה כשהיתה ענוגה, וחלק בלתי נפרד כשחדלה להיות כזו. ב"לפחות יצא מזה ספר" של אותה סופרת יש התיחסות לשינוי אופיו של המין על פני שנים, כאשר גיבורת הספר, סופרת בתחביבה, כותבת סיפור קצר ותמציתי בבחינת מעט המכיל את המרובה.

ILet

New member
ד. ה. לורנס: מאהבה של ליידי צ'טרלי.

עוד לא נתקלתי בגבר סופר שמצליח לחדור לנבכי מיניות האשה כמו ד.ה. לורנס. אהבתי את הספר.

למעלה