שרשור א-ב והפעם....סקס!!!

PopPy

New member
קודם כל, תרגעי/שירי צוק

עוד ספר גם-אני-רוצה-להיות-עירית-לינור, למרות שלפחות הוא מודע לעצמו ושירת הסירנה מוזכר כהתנ"ך של הגיבורה. סתם משהו חביב שאפשר להעביר איתו כמה שעות של ניקוי ראש, סגנון כתיבה לא משהו (והרבה! יותר! מדי! סימני! קריאה! ושאלה! + שימוש יתר באנגלית). בדיוק בהתאם לנוסחה- רווקה תל אביבית אחת, כמה גברים, הרבה סקס. האמת, אפשר לוותר.

רומנים רומנטיים עבי כרס

דניאל סטיל, ג'קי קולינס, ג'ודית קרנץ, נורה רוברטס וג'נט דיילי הן רק כמה מאושיות הז'אנר, שכותבות ספרים עבים ביותר על בחורה, שפוגשת בחור, לא סובלת אותו, ואחרי שהם מזדיינים עד שיוצא עשן, היא מבינה שהוא היחיד בשבילה. הכל עטוף בכל מיני עלילות משונות, אבל בתכלס, זה תמיד אותו סיפור (ואותם תיאורים, אם קוראים את ספריה של אותה סופרת לעיתים קרובות מדי).

פלרית

New member
../images/Emo99.gif רועי-לילה / ז'ורז' אמאדו

אמאדו מביא בכל ספריו סקס אירוטי טבעי וחלק מהאוירה שיוצרות דמויותיו הססגוניות. הסקס מהווה חלק טבעי מחיי האנשים, ואפילו הזונות חביבות ומתוארות בצורה חיובית. כל ספריו של אמאדו מתובלים בסקס מולטי לוהט ועסיסי ישר מצפון ברזיל. ספרים נוספים שלו : דונה פלור ושני בעליה, גבריאלה ציפורן קינמון, טוקאיה גרנדי, ים המוות ועוד...

sacrament

New member
שעות מתות/אורי אדלמן

היו שם איזה 5-6 קטעי סקס מאוד מאוד מאוד מפורטים, שלא נדבר על מה שקרה בבית קפה... לדעתי הגזים קצת

נראה לי שזה אורי אדלמן באופן כללי

ולכן צריך להעביר לאות א'
שני ספרים שלו שקראתי (שעות מתות ועוד אחד ששכחתי את שמו) מלאים בתאורי סקס די פרוע שממממממשששש מודבקים לעלילה בכוח.

פאביאן

New member
מריו ורגס יוסה / שבחי האם החורגת.

ספר נחמד. קצר, קריא, הרבה יותר אירוטי מספרות יפה סטנדרטית (קישור מצורף).

שירת הסירנה/ עירית לינור

תיאורי הסקס הלא-מביכים (וזה נדיר, אצל סופרים ישראליים) משמשים לאיפיון הדמויות הגבריות, ולכן מהווים חלק בלתי נפרד מהעלילה.

ILet

New member
מאיר שלו- משכב לצים.

ספר חמוד. מכיל 16 סיפורים מחורזים. הנושא המשותף לכולם: סקס. דוגמא: מעשה נורא שארע בירושלים. אהבה אסורה ומתוקה מיין. בין אברך עבדקן וחילונית ללא חת. וקב אהבים משבת לשבת. דוגמה נוספת: מעשה נורא בכבוד השופט. בעורכת דין נאה ונפלאת. איך העלמה בשופט חשקה. ומה שארע על שולחן הלשכה.

חולפת2

New member
../images/Emo2.gif כחמה: החייבת לציין שאת ממש

מאתגרת אותנו. כי להבדיל מהשרשור של שבוע שעבר(שחייבת לציין שהעסיק אותי כל השבוע!) - ששם הצבע היה בשם הספר-השבוע הקשית עלינו,ואנחנו צריכים לפשפש בנבכי הזכרון,לנער את התאים האפורים,ולדלות את קטעי הסקס.קבלי בבקשה-
,ולא לשכוח להשקות!

חולפת2

New member
ואם בסיפורים עסקינן,בדיחה:

בשעת לילה מאוחרת אמא משכיבה את בתה לישון. הילדה: " אמא,ספרי לי סיפור לפני השינה". האם מסתכלת בשעון,רואה את השעה המאוחרת ועונה לבתה:"חמודה,עוד מעט יגיע אבא הביתה,ויספר סיפורים לשתינו".

האפי לי

New member
ספר עם סקס- שאלה

השרשור הזה החזיר לי כמו בומראנג זכרון מצחיק לפני מספר שנים חברה דחפה לי ליד ספר עם עמוד מסומן וטענה שזו סצינת הסקס הספרותית הכי מוצלחת שהיא אי פעם קראה אני מנסה להזכר בספר כדי לכבד אותו במקום ראוי בשרשור הזה כל מה שאני זוכרת שזה סופר ישראלי- לסופר או לגיבור קוראים חגי והספר עוסק בשוטר בחופשה שמסתבך עם סוחרת סמים ישראלית מהולנד מישהו מכיר?

למעלה