שרשור אקטואליה

Asaf p

New member
מה אתה מסתבך? העסק פשוט:

העתקת מודעה, תכתוב שזו מודעה מפרסומת, ותציין במאמר מוסגר מי כתב אותה. מה קשה להבין? זה נראה לך הגיוני שאנשים פה יעתיקו מאמרים מילה במילה מהעיתון מבלי לציין ולתת קרדיט למי שכתב אותם באמת? זה עניין של הגינות כלפי חברי הפורום, שקוראים את דבריך ומייחסים אותם אליך.

ronen1981

New member
(אוקי.) כמו שאמרת

הדברים העותקו מהודעה שפורסמה ב(מעריב או ידיעות לא זוכר.) עלידי להב,אגרון עובדים עצמאים (כך רשמת אם טעיתי ראו בהודעה שלך.) אני מסכים רק עם הדברים שצוטטו מאותה כתבת עיתון ואנני בהכרח מסכים עם המטרות או כל דבר אחר שהאירגון יזם או פרסם. אוקי עכשיו מרוצה . אולי אתה רוצה שאני יפרסם גם תאימיל והטלפון שלהם או שזה בסדר אם אני לא יפרסם (ואני לא אפרסם מאותם סיבות לעי"ל.) עכשיו אולי נעבור לדיון עצמו. ואגב הדברים שצוטטו אני מסכים איתם וחלקם נכתבו כבר עלידי בעבר כפי שאמרתי.

iceviper

New member
ומהו הדיון עצמו?

גמני מתנגד להתנהגות הכוחנית שנהפכה סימן ההיכר של ההסתדרות בתקופת פרץ. אבל זה לא אומר שאני תומך בתוכנית הכלכלית,ובשרי האוצר (תקשיב טוב ותנסה להעביר את זה לראשי מפלגתך: שרי האוצר). על התוכנית האלטרנטיבית של מרכז אדוה שמעת? הדבר הכי יפה לדעתי בתוכנית הזו הוא שהיא לא מתייחסת להתנחלויות בכלל (רק בחצי משפט).כך שלמעשה אין סיבה לאוצר לא לקבל אותה בנימוקים שזה מנוגד לקוי היסוד.

הדיון הוא התוכנית הכלכלית

פרץ רק מגיב אליה יתכן והוא טועה בחלק מתגובותיו אבל זו תגובה הנושא הוא התוכנית האם טובה או רעה או פרווה ולמה כל השאר היא סטיה מנושא

כשאתה מצוטט הודעה מין הראוי בשלון ה

המעטה לציין זאת בתפוז בכלל טוענים שאסור להעתיק אלא רק להביא קישור לא רוצה לפרסם את הכותב? אל תצטט!! [נסח במילותיך שלך] להב..... שמע הבעיה שלך היא לא מי עומד מאחורי הארגון כמו שברור לך כתומך שינוי שזה לא תורם לחיזוקה של שינוי בבחירות הבאות שינוי תהיה חצי!! [תזכור זאת!!]

Asaf p

New member
הנהלת הפורום: מקודם שהייתם באטרף

המחיקות לא יכלתם לשרשר לשרשור אקטואליה??? פשוט לבוא ולמחוק דיונים שלמים שנכתבו בהם עשרות הודעות רק מפני שלדעתך "הם לא קשורים למרצ"?

Neta558

New member
האם אתה מרוצה לפעמים?

כנראה שלא, לא כאן לפחות. האם אתה מבקש שימחקו הודעות נוספות לשם השוויון? או שאולי אתה רוצה רק להמשיך למצוא דברים להתלונן עליהם, כמו שאתה עושה כאן ללא הרף?

Asaf p

New member
רגע, שאני אבין, את באה אלי בטענות?

אני מחקתי? אני אשם?

iceviper

New member
הוקמה התיישבות חדשה בשילה

ונשאלת השאלה כמה זמן יעבור עד ששוב ינסו לטייח,להשתיק ולכסות את הצעדים הורסי האמון האלו. ובאותו עניין: אפי איתם,בראיון לידיעות אחרונות בסוף השבוע טוען שהוא לא רואה שום בעיה במאחזים בלתי חוקיים ובשישה מילואימניקים ששומרים על פרי-לאנסר סהרורי. מה יהיה הסוף? מתי נשמע את קולם של יוני שינוי? מתי הם ידפקו על השולחן ויגידו "עד כאן"? המפד"ל איכזבה אותי קשות.ציפיתי ליותר מתינות ממי שהרהיבה עוז להיכנס לממשלה בניגוד להוראת רבניה,אבל כנראה ששכרון הכוח עשה להם משהו.

yeshgvul

New member
ICE,תכין את הקסדה.הפגנה ביום ו הבא

בארגון שלום עכשיו. בסיעתא ד'שמיא נחלה את פני שבת המלכה מול מאחז בלתי חוקי (כלומר ניצן ישוב יהודי לתפארת בארץ ישראל לעולמי עולמים) צפונית לירושלים.

iceviper

New member
הלוואי שזה היה עוזר במשהו

פשוט מתסכלת אותי צרות המוחין של המתנחלים האלה.

yeshgvul

New member
זה עוזר. תבוא ותביא חברים

אם כי אתה יכול לשער מה *באמת* עוזר אל מול פריעת החוק הזו: עיסוקו של הארגון שאימצתי את שמו.

yeshgvul

New member
תביא בכ"ז. נשתמש בהם כמגינים חיים

במקרה שהחברה במאחז יחליטו לטפל בבוגדים שבאו להפגין.

iceviper

New member
נשק של ראש ממשלה חסר ביטחון

בהצבעה על התקציב יצאו מהאולם דוד לוי,מרינה סולודקין וחיים כץ מהליכוד.הסיבה היתה שראש הממשלה הגדיר את ההצבעה כהבעת אמון בממשלתו וכך מילכד את המתנגדים. מישהו יודע מה קרה בסוף עם חמי דורון משינוי? האם התקרנף לו ברגע האחרון?

Asaf p

New member
אחרי שאני מסתכל על ההודעות בפורום,

נראה לי שמי שמתקרנף זה אתה, מר ברחן.

דמגוג;

מרגע שרה"מ ביקש לראות בהצבעה הצעת אימון ח"כ חמי דורון וגם ח"כים נוספים מהליכוד לא יכלו להצביע אי אימון בממשלה כהם חברי קואליציה. זה פשוט לא עובד ככה. כללים פרלמנטרים בסיסיים.

למעלה