שרשור אנרכיה.

אוי ויי זמיר....../images/Emo52.gif מזוקי!

מי מאמין במזלות? ולמה הוא לא רוקד.? נו מילא...בטח עייף..שמע ת´שיחות נפש שלך לעצמך כל הערב... אז זוקי...תקשיב לי מותק אני מתנצלת מעומק ליבי וחייבת לזוז כי תראה מה עושים הטאלטביז שלי... מוואההההההה עליך זוקי מקסימושששש

רגע רגע מקסי...לאן את רצה../images/Emo35.gif

אצלי אפילו לא 9 בערב והמסיבה רק מתחממת...הנה כבר באים הריקודים...את לא שומעת את הת´זמורת

יוווווו איזה יופי..דלינג דלינג ....

הפעמון של ריקי לייק!!!!!! אצלך אומנם 9 אבל אצלי 4 לפנות בוקר מתעוררת (יהודית רביץ)... אם הייתי איתך....וואלה היינו רוקדים....אבל פה.... עוד מעט צריך להשכים...יום חדש בפתח... וחייבת להתכונן...מחר יש עוד מסיבה ואני קופצת מתוך העוגה (זה רק בשביל החרוז) אז ליל מנוחה וחלומות נעימים... שלכם כאן מישראל היפה... מקסימושששששש

Guy K

New member
מה שקט? כולם להתעורר !!!

יאללה, כבר שבע בערב, סיימתי להוריד עכשיו מלא שירים ב MP3 מאתר ישראליואני כולי אושר
יש לי אפילו את בוא של עברי לידר גרררר ברררררררר ודניאל שאלוהים ישלם לו כגמולו אמר שהוא יחפש לי עוד שיר שאני לא מוצא איזה עולם מושלם ועכשיו אני מתחיל ככה להתארגן לעבודה ובינתיים המחשב יישאר דלוק רק לראות מה העניינים כאן ככה זכותי ד"א נורא כיף לי שהפורום חוזר להיות כמו בימי הזהב שלו בסוף יכתבו עלינו ספר

היי גיא ../images/Emo13.gif

מה שבע בערב?????? אצלך דארלינג! אצלי השעה מיד 3:30 לפנות בוקר....אמאאאאאאא מי עוד לא הולכת לישון אה????????? מי???????? גיא אני מתגעגעת לימים שהיינו עושים צחוקים בצ´אט...זוכר את זוהר המלעון??????? חחחחחחח איך עיצבן אותנו? וואלה היו קטעים טובים והמוסיקה של מסטר די ג´יי דני ני ני ני נייייייי... אז איפה איפההההה הן הבחורות ההן עם הקוקו והסרפן... הלוווו הלוווו אני כאן לא רואים???? (נו טוב...פיצ´ית
)... מתה עליך גיא וגעגעתי בטירוףףףףףף (פנטה=גראפס) מקסימושששש

מי אמר אני ולא קיבל?

נעים מאוד בנצ´י.......ברוך הבא ...(הקובץ בשבילך!) איפה, מה, מי, למה, כמה? משרד החינוך? הופל´ההההההה שמעתי חינוך...לא לא לאאאאאאא לא בשבילי... הגיע הזמן לפוףףףףףףףףףף להעלם. ליל מנוחה מקסימוששששש

אההההה......מקסי מקסי......

הנה קחי כינור ותנגני לו סאראנאדה מתחת לחלון..

YYY מן...ניגנתי 8 שנים!!!!!!!

על קלרינט..... היום אני מעדיפה לשיר....הולך???????? או מקסימום לנגן על העצבים...גם טוב לא? יותר טוב קח קפה לכולםםםםםם שלא יגידו שאני סוציומאטית... חלק להם....בזמן שתסיים לחלק... אני בדיוקקקקקק מתהפכת לצד השני
צ´או בונבון מקסימוששששששש

אנרכיה

New member
לשיר...

זאות הפעם הראשונה, שהתרגשתי כל כך, לא הצלחתי לדבר, כשהמזכירה שלך ענתה, לא שהתבלבלתי, רק פחדתי מעט, סגרתי את הטלפון, בנשימה כבדה, ניתקתי, לא ידעתי, לא חשבתי, שחיכת לי, לא ידעתי, לא ניחשתי, שחיכת עד שנמאס, ואת נמצאת בדרך אלי, כבר עכשיו, היו לי תוכניות ומזימות, איך אני אכבוש אותך, ואז את תכנסי לתוך חיי, אבל בתוך הלב נשאר רצון אחד חזק, לרגש ולפנק אותך, כי את היחידה...

שיחקת אותה!

קבל
ו
וכל מילה מיותרת! אתה ענק! אהבתי גם את השיר וגם את התמונה.... פוףףףףףף המקסימה נעלמה

Guy K

New member
מה שבע

היה שבע ונגמר עכשיו כבר חמש בבוקר הרגע נכנסתי הביתה מהעבודה והיה כל כך כיף שבא לי לבכות מאושר

למעלה