אז למה לא?גם אני בעד להכניס אותו לספר השיאים של תפוז. המממממממ...יקרתי....אני אצטרך לקרוא את כל התגובות,ורק אז אצטרך להביע דעה,וכמו שאת יודעת,זה סיפור ארוך,אני בטוח שתסתדרו גם בלי אנרכיה?
עד שהוא נרדם! השתגעתם להעיר אותו??????????? בכוח רוצים בלאגן?????????????????? ביקשתם קיבלתם! די ג´יי מקסי מוש מוש מוש מוש הגיעה! דני....תגביר קצת צת צת צת אורחים יקרים רים רים... כולם על הרחבה בה בה בה
אמצ אמצ אמצ אמצ אמצ ......אני עדיין בטרנס של הריקודים מאתמול לשאלתך פיטנס..חזרתי ב 6 בבוקר....במצב רוח אדיר (בעצם כמו תמיד) רקדתי....שרתי...השתוללתי...כמו שאני אוהבת! וכולם לקום לשיר התקווה..... תם ונשלם ערב זה..זה זה זה זה... הדי ג´יי צרוד רוד רוד רוד........ שלכם מקסימוששששששש מושששש מושששששש מושששששש
שעההההההה...שאני מנסה להעלות תמונה...וכתוב לי...<ראו קובץ מצורף> <הקובץ סה"כ 44.6KB> חוץ מזה...האמת שקצת התעייפתי...וגם התחרפנתי פה...אני מחפש פה שעה איזה תמונה...ולא מוצא אותה... :>
רואים די ג´יי ופיטנס? אמרתי לכם לא ללכת עם עקבים בבית! בוא אנרכי בוא שים ראש נשומה.....עלק קול מרגיע כמו בילדים סורגים לאלוהים בוא הנה מידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (מכיר?) תקשיב.....היום היית צריך לקחת את הכדורים הכתומים...מחר הירוקים תמיד ביום א הירוקים לא להתבלבל תראה מה קורה... בסוף תקבל דלקת ריאות ברגליים מרוב לחץ.... ואם יש לך בעיה בתמונה.... למקסימוש פנית פתרון קיבלת
פיטנס...לאנרכי שלנו.....יש אנרגיה מפה......עדדדדדדדדדדדדדדד עוד רבע שעה
מלאןןןן תלפים... אה...ומצטערת צעירים מה צעירים....הם הצטרכו להתאפק.. הייתי חייבת לצרף תמונה שלי
ובנימה אופטימית זו...אפרד מכם ללילה טוב ואלך למיטה עם הספר שלי הגיע הזמן....מחר יש עוד יום..... אצלכם הוא רק מתחיל.. שלכם ושבוע קסום ונפלא מלא צחוק ואהבה.... מקסימוששששששש
אפילו לא זז!!!!!1 מה זה הפלוורות האלה אנרכי.....ככה לעבוד עלינו בעינייםםםםםםםםם וואלה איך אמרה ריקי גל? יש לי חולשה לרקדנים? אשכרה! שיחקת אותה פיטנס תן לו בראש קדימהההההההה בלאגןןןןןןן גן גןג ןג גןג ן