שרשור אנרכיה.

אנרכיה

New member
שרשור אנרכיה.

מכיוון שמשעמם לי, ומכיוון שלא בא לי ללכת לישון, החלטתי לפתוח את ´שרשור אנרכיה´ שבו,חסר החיים אנרכיה יעביר את הלילה הזה,עד שיחליט שהגיע הטיים ללכת לישון. ובהזדמנות זאות. אנרכיה ממליץ על היצירות של בנץ.

אנרכיה

New member
פרסומות

ספרינג אפרסק אחלה מיץ
בעעעעעעעעעע... אנרכיה

אנרכיה

New member
ועכשיו לשיר...

בלילות,אני חושב מהר עושה לאט, המנגינות עולות לבד,כמו מעצמן, בלילות,יושבת מולך, רואה איך את הופכת אש לעוד עשן, מצד אחד פורע חוב,שאולי אני חייב לך, פתאום אני מרגיש שאת חייבת לי, זאות את שלי,אמרת שכמה טוב לך, כל מה שקורה לך,קורה לך בגללי, ולא קורה לי כלום,לא מולך, ולא קורה לך כלום,לא מולי, ואת יושבת שם וגם אני, את משקרת,ואת אומרת שכל זה בגללי, בלילות כותב רק לך,המנגינה הופכת אש לעוד עשן... טוב נחפש שיר,קצת יותר יפה

אנרכיה

New member
>>>

שלוש בלילה, יושבת מולי, לא בא לה לישון, שלוש בלילה, עינים גדולות, מדברת המון, אני לא בטוח, מה לעשות, אני לא יודע, למה לצפות, שלוש בלילה, גופה הסודי, מציץ מכפתור פרום, שלוש בלילה, לבוש חגיגי, אבל מרגיש קצת ערום, אנ´לא בטוח, מה לעשות, אני לא יודע, למה לצפות, כי את כל כך מולי, ללא מבוכה, מהמבט שלי, אולי את תמימה, עוד שיר משעמם...

אנרכיה

New member
אחת מהיצירות...

<על החוף> םייתליצמ תוארל יל אצויש םויה הנושארה םעפב ,יתרזח העש ינפל ,תומוריע יצח ףוחה לע ןהל תוכלהמ ,םיאורש הנושארה םעפב הככ הזש גואדל אל יל ורמא :רמאו ביחרה וליפא לייא ,םוח יתפטח ףוחב םייתלצמה תא הנושאר םעפ יתיאר ינאשכ" ."הככ םלוכ לצא הז ,הז הככ לש םינש ירחא ךיא ,םינשה לכ הז תא יתיאר אל ךיא ןיבמ אל ינא דועו הליצמ לכה ךסב ,?םהב יתנחבה אל ףרוחבו םוחב םיל הכילה ,ףוחה לע הליצמ .!רדהנ הז

אנרכיה

New member
הפוך

לפני שעה חזרתי, בפעם הראשונה היום שיוצא לי לראות מצילתיים מהלכות להן על החוף חצי עירומות, אמרו לי לא לדאוג שזה ככה בפעם הראשונה שרואים, אייל אפילו הרחיב ואמר: "כשאני ראיתי פעם ראשונה את המצלתיים בחוף חטפתי חום, ככה זה, זה אצל כולם ככה". אני לא מבין איך לא ראיתי את זה כל השנים, איך אחרי שנים של הליכה לים בחום ובחורף לא הבחנתי בהם?, בסך הכל מצילה ועוד מצילה על החוף, זה נהדר!.

אנרכיה

New member
גם אני!

<איזה כיף> כל השבוע,כל היום! את צודקת,כשאני חושב על זה,הכי כיף זה לישון!!! :>>>

למעלה