שרשור "אין לי אופי"

שרשור "אין לי אופי"

נכון יש דברים שאנחנו מבטיחים לעצמנו ולסביבה שלעולם לא נתפור יותר? נכון שנשברים לפעמים? אמרתי לעצמי - לעולם לא עוד שיפון, בטח לא באלכסון. הקיץ תפרתי כבר קילומטרים של שיפון, ואחד הבדים היה כל כך יפה שקניתי ממנו גם לעצמי, לשמלת קומבינזון באלכסון. לא , היא עוד לא תפורה. אבל בכל זאת אין לי אופי. אין לי צילום של השיפון, אז צירפתי תמונה של מכנסיים עם שתי לולאות תפורות ביד. התחתונה לכפתור גדול יותר מהעליונה. מעניין כמה זמן אעמוד בהחלטה לתפור רק לולאות מזוגזגות. יאללה, שתפו בסיפורי האין לי אופי שלכם.

innocence

New member
אין לי אופי,

אני פשוט עצלנית. כל פעם שאני רואה משהו יפה, אני אומרת לעצמי "אני אכין אחד כזה", אבל בפועל מכיוון שאין לי בדים בבית ואני צריכה לנסוע עד לתל אביב, אני פשוט לא מכינה כלום...

XD

אצלי הבדים בבית ועדיין זה ככה....
לשנינו חחחח

innocence

New member
אבל עובדה שאתה כן מכין:)

ראיתי את השמלה וחולצת המעטפת המהממת שהכנת רק לאחרונה, אז אתה לא יכול לטעון אחרת P: אבל תודה על האמפטיה:)

ו שתי

New member
אותו הדבר, רק שאני קונה את הבדים

ואיכשהו כשיש זמן וכח לתפור- הרעיונות מתאיידים.

בלי שום קשר ל"אין לי אופי " הלולאות מדליקות

אבל זה המון עבודה לא יותר קל לעשות לולאות במכונה?

כן, אבל

יש כמה"אבל": *הביתית עם הזיגזג היתה אצל אמא שלי עד לפני שלושה חודשים בערך. עכשיו שהיא חזרה אלי אני מזגזגת לולאות בשמחה על בדים דקים. תומריקוש ראה את השמלה עם ה30 לולאות וכפתורים. *יש בגדים שלולאות תפורות ביד מחמיאים להם מאד - מעילים, למשל. *הן מאד יפות בעיני, אז כנראה אמשיך לעשות אותן מדי פעם על בגדים שנועדו לשימוש ארוך טווח, כמו מעילים. על מכנסיים הן ממש בזבוז זמן. מה איתך? אין לך איזה "אין לי אופי" לחלוק איתנו? ותודה

../images/Emo45.gifראיתי גם ראיתי, וגם אהבתי.

אממ אבל את סוג הלולאות האלה שהראת, שנראות כמו כיס שפתיים רק בקטן, אפשר לתפור גם במכונה, לא כן? או שפספסתי משהו... אבל יפות מאוד הלולאות.

שש שבע

New member
בוקר טוב....נתחיל עם זה שהיום

יש לי יום כזה עמוס, שהבטחתי לעצמי לא פעם לא לבנות לי לו"ז כזה?... לא הלך. עמוס מידי. בסוף יום כזה אני עם הלשון בחוץ ועוד ביום ראשון, אחרי שישנתי בשבת, במוצ"ש לא הצלחתי, לא לישון ולא להתארגן לקראת המחרת,, ובכ"ז קמתי מוקדם כי יש יום עמוס. אז אני מתחילה את היום עיפה. בסוף היום יש לי דוגמא ל "אין לי אופי" . בכל עונה ובכל תקופה יש לי שמלת S O S אחת לפחות, שמלה כזו היא שמלה לכלה שנתקעה ברגע האחרון בלי,,, למה? מכל מיני סיבות , חתונה שהוקדמה... לו"ז עמוס שלא מצאה זמן לחפש...תופרת שהרסה לה שמלה,,,חברה שהבטיחה שמלה בחינם ועכשיו רוצה כסף,,,אז פתאום השמלה לא כל כך אטרקטיבית...ועוד ועוד... הענין הוא שאני מתחילה לקבל טלפונים והודעות בהולות בכל הטלפונים האפשריים "להתקשר דחוף אל..." בעלי מתקשר אלי כי גם אצלו השאירו הודעה בהולה והוא נבהל... גם הבן לפעמים מקבל טלפון כזה, כי מזהים בו את בני... ואני מתקשרת..."תראי החתונה בעוד 3 ימים וקרה כך וכך..., הלו"ז שלי צפוף אבל מה נאמר ביום הדין? שהייתי עיפה "אפילו ריבונו של עולם נח רק בשבת, והוא לא תפר שמלה אלא בנה עולם שלם..." יענו לי ,אז אני קובעת פגישה בשבע בערב נניח, כמו היום. אז אני מתה מעיפות וכך גם העובדות שלי... אנחנו מודדות לכלה, נשארות מכל השמלות 3 שמלות להתלבט, מדללית בשיטת האלימינציה, נשארים עם אחת... "נו " אני מתה שיסגרו ענינים, כי אני עיפה מחמש בבוקר על הרגליים. ואז שולפים לי רימון "אני צריכה לחשוב" "מה את צתריכה לחשוב? יש לך עוד 3 ימים לחתונה...צריך לעשות תיקונים..." "האמת היא שיש לנו עוד אופציה...יש עוד מקום ללכת לראות..." "יה בת אלף" אני חושבת לעצמי... בשביל זה הרעדת את אמות הסיפים? " השעה שמונה וחצי....אני מתה לנוח קצת, וכמעט בועטת אותן החוצה... אחר כך אפילו אם יתחננו אני לא מכינה עבורן את השמלה..."אופציה" זו חרב פיפיות...לפעמים היא הופכת לברירה יחידה. למה למה אני א חוקרת אותן קצת קודם? בזמן האחרון אני חוקרת "איך הגעת לשבוע לפני החתונה בלי שמלה?"...."תראי זה סיפור...." נו ודאי סיפור...לכן אני רוצה לשמוע... מה יהיה עם הSOS של הערב אני אספר מחר. עוד לא התחיל היום ואני מתה מעיפות. יש עוד סיפורים אבל היום ארוך,, באחת מהפסקות הקפה אני אולי אכתוב עוד משהו...

בקר טוב ושבוע טוב לכלם אני בעניין הלולאות

זה יהיה חצוף אם אני אבקש הסבר איך עושים את הלולאה ?זה לא כמו תחילת כיס ? אמא שלי עליה השלום היתה עושה לולאות כאלו ומאד היתה מתגאה בהן .(תפרה כתחביב) ובעניין הלקוחות המלחיצים אני תמיד אומרת "אותי לא ילחיצו" זה מקצר את החיים אבל כשמגיע הרגע אני נשברת. קשה להגיד ללקוח לא . אבל צריך לעשות חשבון של כדאיות .כשאתה לחוץ אתה יכל גם לטעות ואז אתה מפסיד בגדול .

שש שבע

New member
אני בהפסקת קפה, כשיהי לי קצת זמן

אכתוב הוראות ללולאה כזו ואפילו אביא סקיצות ותמונות

את יודעת שאם מגיעה אליך לקוחה כזאת

לחוצה את בעמדת כח ולעולם אל תשכחי את זה .זו היא שהתפקשש לה .אני חושבת שאנשים שמשאירים הכל לרגע האחרון צריכים לאכול אותה .הם לא חושבים על בעלי המקצוע אז זה צריך להתבטא גם במחיר אקסטרא את לא חושבת כך?

שש שבע

New member
לא מוסיפה במחיר בגלל שאני לא מאלה

שמנצלים, אבל בהחלט יכולה להחליט שאו מחליטים עכשיו, או שיחפשו מישהו אחר.

אם היא מביאה לך עבודה דחופה ואת מעסיקה

עובדת שעות נוספות זה תעריף אחר.אני מבינה שאת לא מוסיפה וסופגת אבל כלכלית את צריכה להוסיף.

למעלה