שרשור איי סי קיו

L e s t a t

New member
האווירה

כשהגעתי לפורום לראשונה הייתה כאן אווירה חביבה גם בלי שאנשים יצרו שרשורי אייסיקיו ויכתבו כל שתי דקות "אני בצ'אט!!!".. במקום לעשות שרשורי אייסיקיו ולבזבז את הזמן ב"דיונים" בצ'אט, אולי פשוט תתחילו דיונים פה בפורום? זו הייתה הכוונה מלכתחילה. חוץ מזה, אם למישהו יש משהו לומר למישהו באופן אישי, הוא יכול לא רק לפנות אליו במסרים אלא גם לבקש ממנו את מס' האייסיקיו שלו (במידה וזה לא רשום בכרטיס האישי שלו), לא צריך לפתוח שרשורי אייסיקיו כדי שאנשים יבינו את זה. "כן אני יודע שבשביל זה המסרים פה, אבל זה קצת מעצבן לשלוח מסר של ולחכות לתשובה" וזה קצת מעצבן שאתה לא יכול לפתוח דיון בפורום ותוך שנייה אחת 100 מומחים יתנו לך את דעתם המפורטת והמנומקת, בצורה ששומרת על רמת דיון תרבותי ואינטיליגנטי.. אבל אני מניח שאני לא יכול להתלונן, נכון? חוץ מזה, גם באייסיקיו אתה לא בהכרח תקבל תשובות על המקום. זה כל כך רע לחכות שתי דקות?

jbu

New member
../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה כשאני הגעתי כן אנשים לא החליפו מספרי ICQ והיו בצאטים, אבל הם עשו את זה בפרטי (נראה לי) בכול מקרה הפואנטה היא שהם הכירו אחד את השני ברמה פרטית יותר. דיונים בצאט הם בדר"כ יותר זורמים, אבל בכול זאות עדיף לעשות אותם בפורום. ביו לי מקרים שאני לא בדקתי את המסרים בזמן והבן אדם כבר עזב את האתר, זה די מעצבן.

למעלה