שרשור איי סי קיו

NacroMittler

New member
שרשור איי סי קיו

אני עם JBU! צריך להעלות את רמת הפורום! ולדעתי זה צריך להתחיל בגיבוש! בנימה חגיגית זו אני פותח שרשור איי סי קיו... כל מי שבעד, מוזמן לכתוב את האיי סי קיו שלו... NacroMittler 229144190 (למרות ששלי בחתימה...) נ.ב- רק בבקשה אם אתם שולחים לי הודעה תגידו מי אתם כי אני ממש מסתבך... הרשימה שלי מבולגנת לאללה...

Envenom

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif

המספר שלי: 153111835 Dark Eye ואני נוטה שלא לאשר אנשים, אז כשאתם מבקשים- תציינו שאתם מהפורום

Swicca

New member
נגיד .... (שווה נסיון) ....

... בקיצור : 167426340 Osiris god of egypt בלה בלה בלה ... או קיי ? .. יום טוב ! ^_~

Swicca

New member
אני לא יודע חח אבל שווה נסיון ...

... אני חושב שפשוט הקטע שהם מוציאים פה כל מיני שטויות מהחיים האישיים בפורום במקום את הדברים שקשורים אליו ואפשר להעביר את זה לאייסי שזה לא יהיה פה ... אני חושב שזה היה הרעיון המקורי אבל תחכה לתשובה ממי שפתח את השירשור... :)

NacroMittler

New member
השירשור לא יעלה את רמת הפורום

בצורה ישיריה, הוא יעזור בגיבוש חברי הפורום, שזה חלק מהעלעת רמת הפורום...

L e s t a t

New member
גיבוש חברי הפורום?

תגיד לי מה זה פה קבוצת תמיכה? גיבוש חברי הפורום לא יתרום להעלת רמת הפורום כל עוד אותן השאלות חוזרות על עצמן כל שני עמודים ורמת הדיונים לא תהיה טובה יותר. אין לזה קשר להאם יוסי מכיר את דודו וכמה מדברים ברמה פרטית.

jbu

New member
../images/Emo28.gif שלום קוראים לי JBU ואני מכור

שלום קוראים לי JBU ואני מכור למאגיה. זה התחיל עם כישוף וזה הדרדר
כיום אני עושה כול יום פעמיים את ה-LBRP וכול יומים את - SIRP אני גם מוצא את עצמי עוקב אחר הירח
כול החברים שלי עזבו אותי והמשפחה התנקרה לי
אני אומר לעצמי שמחר אני יפסיק אבל אני לא מצליח
ברצינות עכשיו: זה לא יעזור ממש רק יעשה דברים יותר מענינים אולי גם כפים יותר ואולי יגרום להם להיכנס יותר. זה כמו שאתם התעסקתם עם הבירה בסוף היום של המפגש, זה טפל לא ממש חשוב, רוצים לעלות את רמת הפורום? תתחילו לקנות ספרים, לכתוב מאמרים, לענות על דברים שאתם מבנים בהם ואם אתם לא יכולים להתאפק אז לפחות תציינו שאתם לא עוסקים בזה וכו' ..... אם היה לי זמן אולי הייתי עושה משהוא ....

NacroMittler

New member
אני מתחיל לכתוב מאמר על צבעים

במאגיה, אבל זה עלול לקחת קצת זמן...

L e s t a t

New member
קח שניים מאלה

"זה לא יעזור ממש רק יעשה דברים יותר מענינים אולי גם כפים יותר ואולי יגרום להם להיכנס יותר. זה כמו שאתם התעסקתם עם הבירה בסוף היום של המפגש, זה טפל לא ממש חשוב" אני עדיין לא רואה איך גיבוש מיני-תת-קהילה ברמה פרטית יעזור לפתח את הפורום, אני לא באתי לפורום הזה כדי להפוך אותו לפורום היכרויות, אני באתי לדבר על מאגיה עם עוד אנשים שעוסקים בה, אם חברי הפורום רוצים לדבר גם ברמה פרטית אין לי בעיה עם זה אבל זה לא מה שיעלה את רמת הפורום. "רוצים לעלות את רמת הפורום? תתחילו לקנות ספרים, לכתוב מאמרים, לענות על דברים שאתם מבנים בהם ואם אתם לא יכולים להתאפק אז לפחות תציינו שאתם לא עוסקים בזה וכו' ....." כרגע דף שו"ת הוא עדיין רעיון טוב כדי לפטור אותנו מעול שאלות חוזרות ונשנות..

L e s t a t

New member
אוי, נ.ב

"זה כמו שאתם התעסקתם עם הבירה בסוף היום של המפגש, זה טפל לא ממש חשוב" לא נכון. קודם כל, אם אני בא לפגוש אנשים כמו מוסורסקי, שטלטל וכו', זה לא ממש משנה לי אם נפגשים על כוס קפוצ'ינו או קערת צ'יפס אבל אם מוחלט ללכת למקום שהכניסה אליו תוגבל לחלק לא קטן מחברי הפורום, יהיה טוב לדעת את זה - לא ככה? דבר שני - מה אתה משווה??

jbu

New member
אז זה לא טפל?

העיקר הוא לפגש עם חברי הפורום, הקטע עם הבירה היה סתם משהוא לאחרי המפגש שחשבתי שחלק יוכלו לעשות ולהרגע ביחד לכן אני משווה כי זה דברים תומכים והם ממש לא העיקר ובכול זואות הם מקבלים 90% המיחס למרות שהם לא צרכים. ובכלל כול מה שאמרתי שם היה הצעות ולא חושבה, הכול היה תלוי במידת שיתוף הפעולה,רצון והתנאים לעשות אותם גם את הצילום של הספרים לא נראה לי שכולם היו יכולים לעשות את זה למרות שהם עדין יכולו להצטרף בסופו של דבר אף אחד לא תרם (חוץ ממוסרסקי שהביע נכונות לצלם ספר) לשום פעילות המפגש היה אמור להתנהל בעזרת חברי הפורום ובתור אדם שעושה בגרויות ופסיכומטרי אני לא יכול לעשות את זה לבד (ובקושי לבוא) וכן זה ירד מהפרק לכמה זמן.

jbu

New member
רק שזה לא יהפוך לוויכוח .......

הגיבוש עצמו לא יעלה את רמת הפורום, תחשוב כך: למי תעדיף לכתוב מאמרים ? לחברים או לאנשים זרים? עם מי תעדיף לנהל דיון בפורום? זה יצור אווירקה נינוחה כדי שאנשים ירגישו יותר נונוחים כדי לחלוק מידע ולהשתתף בדיונים, כמו שחברות משקיעות כסף כדי שהעובדים שלהם היו יותר מגובשים כדי שיעבדו יותר טוב אני חושב שרישמת ICQ תיהיה, למרות שאני מעדיף פשוט לפתוח דיון בצא'ט על נושא הקשור למאגיה, אבל גם זה משהוא. גיבוש עצמו לא יעלה את הרמה אבל אני מקווה שהוא יצור תנאים מתאמים להעלת רמת הפורום וכול הדברים האשיים שיש לאנשים לומר אחד לשני הם יגידו אתותם ב-ICQ כן אני יודע שבשביל זה המסרים פה, אבל זה קצת מעצבן לשלוח מסר של ולחכות לתשובה. אני ממש איתך פה, הצעתי את זה ממקודם בהודעה שלי אולם הם לא יכלו לכתוב דף שאלות ותשובות לכן אני אומר את חלקם בחיי היום יום של הפורום, ככול שהזמן גוברת החשיבות ליצור דף שאלות נפוצות.

למעלה