שרשור אוף כיפור

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מה שבא לכם לדבר עליו בין אם זה ספרים, סרטים או מתכון עוגת לולבים
אם אתם לא בטוחים היכן לכתוב את זה אז כאן זה המקום

שרשור האוף האחר כבר ארוך בטירוף אז נראה לי שיש מקום לאחד חדש.

חוץ מזה, זה יום כיפור, אז אתם יכולים לכתוב איך אתם מעבירים את היום הזה

dilia snake

Well-known member
אני קוראת ספר על מה שקדם למלחמת יום כיפור, זה הכי קרוב שלי לחגוג את היום הזה.

וכן, סדרות בנוהל הרגיל.

didalf

Well-known member
חוץ מזה, זה יום כיפור, אז אתם יכולים לכתוב איך אתם מעבירים את היום הזה
חזרתי להורים כי אין וולט בכיפור ואני צריכה מישהו שיאכיל אותי.
כבר התכוננתי להשתעמם ואז לשמחתי הסתבר שגם חלק מהחברות שלי חזרו להורים אז נפגשנו אצל החברה שהיינו נפגשות אצלה כל כיפור מגיל 10 וזה היה כיף, גוד אולד דייז.
מחר לאדעת.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ישנתי שעות במהלך היום אז עכשיו אני ער.
מחר כנראה אמשיך לראות טלוויזיה וגם אקרא וגם אכתוב כאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שלום כולם?
הכל טוב,
ישנתי חלק גדול מהיום
ואז קראתי די הרבה
אכלתי מול טלוויזיה (כי ככה שני הדברים מבטלים זה את זה)
ואחר כך יצאתי להליכה של איזה שעה וחצי ברחובות הלא בדיוק שוממים, אבל בלי מכוניות.

מה איתך?
איך עבר החג?

It's Always Sunny

Well-known member
הכל טוב,
ישנתי חלק גדול מהיום
ואז קראתי די הרבה
אכלתי מול טלוויזיה (כי ככה שני הדברים מבטלים זה את זה)
ואחר כך יצאתי להליכה של איזה שעה וחצי ברחובות הלא בדיוק שוממים, אבל בלי מכוניות.

מה איתך?
איך עבר החג?
בסדר כזה... אני העברתי את היום בעיקר בהמשך הבינג' שלי (ולא בצום).
ואיך עבר לך?
יופי, שמחה לשמוע שהכל בסדר.
האמת שהשנה עבר יחסית בסדר, לא הרגשתי צמא/רעב יותר מדי (רעב כן קצת לקראת הסוף אבל לא משהו קיצוני) ואפילו לצאת עם הכלב בצהריים היה סביר ולא גרוע כמו שחשבתי שיהיה. למרות שאין ספק שזה נחמד להיות אחרי, במיוחד אחרי אוכל ומקלחת.
אבל מבחינה נפשית לא היה משהו. השנה החלטתי שלא בא לי לקרוא אז יצא שאת רוב הצום העברתי במיטה אבל לא ישנתי. בתחילת הצום רציתי לדבר עם אח שלי ולהעביר זמן אבל מהר מאוד זו הפכה להיות שיחה של מה את רוצה לעשות בעתיד ונהיה לי לא טוב. ואז יצא שכמעט כל הצום חשבתי על זה והגעתי למסקנה שבלי כל הטלוויזיה/פלאפון ושאר טכנולוגיות אני מרגישה שאין לי שום דבר בתוכי, אני לא מבינה איך אני אמורה להתנהל בעולם, למה בכלל אני צריכה לעשות את זה ודי הרגשתי שמיציתי את החיים (מבחינה סובייקטיבית, כן? טכנית אני יכולה ללכת לעבוד/ללמוד אבל לא מתחשק לי). אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עם זה.
האמת שאני מופתעת שהייתה פעילות דלה בפורום, הייתי בטוחה שתהיה יותר פעילות.

Lhuna3

Well-known member
אבל מבחינה נפשית לא היה משהו. השנה החלטתי שלא בא לי לקרוא אז יצא שאת רוב הצום העברתי במיטה אבל לא ישנתי. בתחילת הצום רציתי לדבר עם אח שלי ולהעביר זמן אבל מהר מאוד זו הפכה להיות שיחה של מה את רוצה לעשות בעתיד ונהיה לי לא טוב. ואז יצא שכמעט כל הצום חשבתי על זה והגעתי למסקנה שבלי כל הטלוויזיה/פלאפון ושאר טכנולוגיות אני מרגישה שאין לי שום דבר בתוכי, אני לא מבינה איך אני אמורה להתנהל בעולם, למה בכלל אני צריכה לעשות את זה ודי הרגשתי שמיציתי את החיים (מבחינה סובייקטיבית, כן? טכנית אני יכולה ללכת לעבוד/ללמוד אבל לא מתחשק לי). אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עם זה.
אוי, עצוב נורא שככה את מרגישה |נחמה||נחמה||נחמה|
הלוואי שידעתי משהו שאפשר להגיד בשביל שתרגישי טוב יותר... אבל אני מניחה שאין מילות קסם כאלו, והתמודדויות נפשיות לצערנו לא עובדות ככה פשוט :-(
אני מקווה לפחות להצליח להמשיך לגרום לך לצחוק פה עם השטויות שלנו מידי פעם |4U|
(ואולי בעצם את יכולה להתנחם בזה שכמו שזה נשמע, את בהחלט מילאת את הציווי של "לענות את נפשך" ביום כיפור הזה)

It's Always Sunny

Well-known member
אוי, עצוב נורא שככה את מרגישה |נחמה||נחמה||נחמה|
הלוואי שידעתי משהו שאפשר להגיד בשביל שתרגישי טוב יותר... אבל אני מניחה שאין מילות קסם כאלו, והתמודדויות נפשיות לצערנו לא עובדות ככה פשוט :-(
אני מקווה לפחות להצליח להמשיך לגרום לך לצחוק פה עם השטויות שלנו מידי פעם |4U|
(ואולי בעצם את יכולה להתנחם בזה שכמו שזה נשמע, את בהחלט מילאת את הציווי של "לענות את נפשך" ביום כיפור הזה)
תודה :-): מבחינתי רק העובדה שאני יכולה לרשום פה הכל מעודדת.
אני מניחה שפשוט נמאס לי קצת מזה, שכל פעם מחדש אני מתלוננת שרע לי כי בתקופה כלשהי בחיים לא הייתי ככה ואין לי מושג איך הגעתי למצב הזה...
האמת היא שאתם יכולים לטפוח לעצמכם על השכם כי אם יש משהו שמנחם אותי בתקופה הזו, זה להיכנס לפורום :-):
ולגבי המשפט האחרון, האמת שכן, יצא לי זמן טוב לעשות חשבון נפש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שהשנה עבר יחסית בסדר, לא הרגשתי צמא/רעב יותר מדי (רעב כן קצת לקראת הסוף אבל לא משהו קיצוני) ואפילו לצאת עם הכלב בצהריים היה סביר ולא גרוע כמו שחשבתי שיהיה. למרות שאין ספק שזה נחמד להיות אחרי, במיוחד אחרי אוכל ומקלחת.
אוי זה מעצבן.
אני מכיר את התחושות האלו. הרבה פעמים בחיים הרגשתי שאין שום דבר שמתחשק לי לעשות ואין לי מוטיבציה לכלום. אני עכשיו בתקופה יחסית טובה, אבל זה עדיין לפעמים תוקף אותי. עדיין לרוב הדברים אין לי מוטיבציה. שלשום נכנסתי לדיכאון מכך שהבנתי שאני אצטרך לקחת את המחשב לתיקון וכל ההתעסקות עם זה נראתה לי יותר מידי ואולי עדיף פשוט לוותר על הכל.
אז אני יכול לנסות לעודד אותך שגם כשנמצאים בתחושה הזאת, דברים לפעמים משתנים, מבחוץ ומבפנים.
חוץ מזה אם את עדיין עם מספיק מוטיבציה בשביל לצאת עם הכלב, ללכת לקבוצות תמיכה, לכתוב כאן בפורום, לדבר איתנו ואפילו פשוט לראות טלוויזיה, אז עוד לא מיצית את החיים. היו תקופות שאני הרגשתי שאני הולך לחיות רק בשביל הסרט הבא של הMCU וזה היה מספיק בשביל להחזיק אותי. וכמו שאמרתי דברים השתנו ומצאתי דברים נוספים.

וגם אני הופתעתי שהייתה פעילות כל כך דלה בפורום.
אבל בלי קשר לצום יש לנו פשוט תקופות עם פחות פעילות.
ובסופו של דבר אולי אנחנו צריכים להאשים את יעל שלא נתנה לנו סרט דיסני לראות. (אם כי זה לא היה הוגן לכל אלו שבאמת שמרו את יום כיפור)

Aranel Nenharma

Well-known member
ובסופו של דבר אולי אנחנו צריכים להאשים את יעל שלא נתנה לנו סרט דיסני לראות. (אם כי זה לא היה הוגן לכל אלו שבאמת שמרו את יום כיפור)
:mad: אתה לא הוגן
יש כאילו תקופות, לצערי
לפעמים אני נכנסת לכזו תקופה שאין לי מוטיבציה לכלום ואז אני מבינה שאולי זה משהו טוב, כי ההרגשה הזו לפחות אצלי באה כאשר אני חייה בשגרה, ואז אני נזכרת בתקופות שאני לא בשגרה בהם אני מייחלת לשגרה

dilia snake

Well-known member
זה קלישאה, אבל להקשיב לעצמך ולעשות דברים שטובים לנפש שלך גם אם כל האינסטינקטים שלך אומרים להיכנס מתחת לשמיכה ולא לצאת ממנה.

שלי הייתה תקופה קשה לפני כמה חודשים, דווקא להתרחק מהפורום עשה טוב ולהיות נוכחת מחוץ למחשב והעבודה מכל הדברים הצילה אותי במובן כול שהוא. בסופו של דבר, לא משנה מה עובר עלייך אם יש לך סביבה תומכת (משפחה, חברים, קבוצת תמיכה?) את תמצאי בחזרה את השביל גם אם עכשיו את קצת אבודה |חיבוק| .

וחוץ מזה, כמו שאת רואה אנחנו תמיד פה אחד בשביל השני, אז תרגישי בנוח לפתוח את זה איתנו כמה שאת רוצה.

אנחנו לא הולכים לשום מקום|4U|.

It's Always Sunny

Well-known member
היום נתקעתי במעלית, למזלי אח שלי היה שם (כמעט יצאתי בלעדיו) והוא הביא פלאפון אז הכל הסתדר. יש במעלית כפתור אזעקה אבל אין את הכפתור שמעביר לנציג שירות (ולא קלטנו בכלל שהמספר טלפון למקרי חירום רשום מאחורינו |פנים|). הכלב הוכיח את עצמו כלא יעיל, תמיד הוא נובח אבל הפעם הוא רק בכה והסתכל עלינו במבט של תפתחו לי את הדלת |פנים|:-D

Lhuna3

Well-known member
היום נתקעתי במעלית, למזלי אח שלי היה שם (כמעט יצאתי בלעדיו) והוא הביא פלאפון אז הכל הסתדר. יש במעלית כפתור אזעקה אבל אין את הכפתור שמעביר לנציג שירות (ולא קלטנו בכלל שהמספר טלפון למקרי חירום רשום מאחורינו |פנים|). הכלב הוכיח את עצמו כלא יעיל, תמיד הוא נובח אבל הפעם הוא רק בכה והסתכל עלינו במבט של תפתחו לי את הדלת |פנים|:-D
וואו נשמע מפחיד, כמה זמן הייתם תקועים שם בסוף?
ואיך זה שאת לא היית עם הפלאפון שלך? את לא הולכת איתו לכל מקום? מזל באמת שאחיך היה שם.
חמודי הכלב!

It's Always Sunny

Well-known member
וואו נשמע מפחיד, כמה זמן הייתם תקועים שם בסוף?
20 דקות שהרגישו כמו נצח :-D:-D
אבל זה בזכות אימא, אם היא לא הייתה מתקשרת למוקד, מי יודע כמה זמן היינו מחכים. לחצתי על כפתור האזעקה אבל אנשים לא ממש יוצאים מהבית בבניין הזה ואין את הכפתור שמחייג למוקד.

ואיך זה שאת לא היית עם הפלאפון שלך? את לא הולכת איתו לכל מקום? מזל באמת שאחיך היה שם.
לא כשאני יוצאת לטיולים עם הכלב, אין לי כיסים שמתאימים לפלאפון ואני לא משתמשת בו בזמן הטיול אז אין לי צורך בו. בזמן התיכון, כשהייתי מוציאה את הכלב, הייתי מכורה למוזיקה אז הייתי חייבת את הפלאפון. היום כבר פחות, אני לא יוצאת לבד אז יש לי עם מי לדבר :-):

חמודי הכלב!
כל היום נובח אבל ברגע האמת לא באמת עושה כלום :-D אבל זה טוב כשהולכים לווטרינר.

Lhuna3

Well-known member
20 דקות שהרגישו כמו נצח :-D:-D
יואו אני הייתי מתחרפנת!! כל הכבוד שעמדתם בזה בגבורה :geek:
לא כשאני יוצאת לטיולים עם הכלב, אין לי כיסים שמתאימים לפלאפון ואני לא משתמשת בו בזמן הטיול אז אין לי צורך בו. בזמן התיכון, כשהייתי מוציאה את הכלב, הייתי מכורה למוזיקה אז הייתי חייבת את הפלאפון. היום כבר פחות, אני לא יוצאת לבד אז יש לי עם מי לדבר :-):
אהה עכשיו ברור |כן|
כל היום נובח אבל ברגע האמת לא באמת עושה כלום :-D אבל זה טוב כשהולכים לווטרינר.
חחחח 🐶

למעלה