שלי:../images/Emo168.gif
דיסקים: BOMT Oops Oops בגירסה המיוחדת של UK, כוללת שירי בונוס Britney Britney בגירסה המיוחדת עם ה - DVD, חתום מהמבצע! למרות שלא ניראה לי שזו חתימה אמיתית. In The Zone In The Zone הגירסה המיוחדת הישראלית My Prerogative בגירסה המיוחדת הכסופה עם שני הדיסקים B in The Mix סינגלים: Baby One More Time Sometimes You Drive Me Crazy You Drive Me Crazy (בגירסה שנייה שלו) Born To Make You Happy Oops!... I Did It Again Stronger: The Remixes Don't Let Me Be The Last To Know גירסת השדרים ניראה לי, בקופסת פלסטיק רגילה. Overprotected Not a girl X not yet a woman הסינגל DVD I Love Rock 'N' Roll בגירסת קרטון Me Against The Music Toxic Toxic DVD Single Everytime חתום על ידי בריטני Everytime Single DVD Outrageous בגירסת הויניל My Prerogative Remixes My Prerogative Single DVD Do Somethin' Someday (I Will Understand) DVD'S !Live and More Britney: The Videos Live from Las Vegas Crossroads Stages מהדורה יפנית דיגיטלית של הספר, שכוללת את הסרט המצורף ובונוסים בלעדיים (In The Zone (CD+DVD Greatest Hits: My Prerogative המהדורה המיוחדת Chaotic המהדורה הבריטית בוטלגים - של האוניקס, והקלטות של הפרק בוויל וגרייס, SNL מ - 2002 ו - True Hollywood Stories מ - 2004. VHS Time Out With Britney Your 1# number video request שכולל צילומים בלעדיים של הקלטת האלבום אופס, מאחורי הקלעים של הקליפ אופס וכו' ספרים:|סגש| Stages Onyx Hotel Tourbook אחרים: כל מיני ממורביליה: תליון מהתקופה של BOMT, כרטיס פלסטי של אופס, מן משקפת ממש מגניבה שרואים בה תמונות של בריט ב3D, בובה מהקליפ של BOMT, משאית פפסי, כוסות מה - DWAD, לוח שנה, מכתב וגלוייה מהמועדון מעריצים רשמי פוסטרים: היה לי פעם אחד מהצילומים ל - ITZ, אבל הוא היה ממש מכוער אז הורדתי אותו ואין לי מושג איפה הוא. יש לי אחד מדהים (הוא מגולגל בתמונה) מהצילומים לOHT, ועוד אחד על קרטון קשיח כזה (מוכרים כאלה בסינמה סיטי) מהצילומים לITZ. כמובן - כמה עיתונים וצהובונים, וחומר שאני מידי פעם אוסף.