שרשור אוסף!

Kryptonite

New member
שרשור אוסף!../images/Emo168.gif

כשהקאמבק הולך וקרב, יחד איתו בטח יבוא שלל דיסקים/סינגלים/פוסטרים חדשים וכו' וכו' אז חשבתי שנעשה שרשור בו כל אחד יפרסם מה יש לו באוסף בריטני שלו, ויהיה מגניב להסתכל על השרשור הזה עוד שנה.
דיסקים: סינגלים: :פוסטרים: DVD + וידאו שונות: (ובשביל הנוסטלגיה - כתבה שפעם פורסמה בדף האחורי של מעריב וסרקו אותה לפורום, תראו איזו מרגשת
)

Me

מצומצם יחסית להרבה כאן בפורום.. :] דיסקים: Baby One More Time Oops!.. I Did It Again Britney In the Zone My Prerogative סינגלים: BOMT Someday (I Will Understand) Right Now, סינגל של פפסי. פוסטרים: לא אוספת.. אבל כשהתחלתי להעריץ אותה הייתי שומרת והיו מביאים לי.. אז יש לי כמה בגודל A4 ואחד גדול. הם לא תלויים. DVDיז: Live and More Live from Las Vegas In the Zone [
] וקרוסרודס + טיים אאוט וויט' בריטני שעדיין לא הגיעו אליי ;[ שונות: כמה תמונות ממוסגרות קלפים שלה [אסי הביא לי
] קלסר [שמצאתי בהכי מקריות בעולם אצל חברה] מחזיק מפתחות לא זוכרת מה עוד.. יש לי פול פיצ'יפקעס כאלה.

שלי....

דיסקים: כל הדיסקים סינגלים: כל הסינגלים :פוסטרים: יש לי מלא פוסטרים של בריט.... אני כבר לא סופרת... לא עומדת בקצב.... חחחח.... DVD + וידאו: יש לי וידאו של בריט.... יש לי את היומן של ביטני ספירס, כל העיניים אל בריטני ספירס, וידאו עם קליפים שלה, תוכנית קאמבק שלה עם הדיסק הרביעי ולא זוכרת כבר עוד מה יש... שונות: הכנתי אלבום תמונות שמוקדש לבריט..... יש לי גם אלבום שאני אוספת בו את כל הכתבות עליה ועוד מלא שקיות של תמונות של בריט.....

Invisible Boy

New member
שלי../images/Emo9.gif

דיסקים: Baby One More Time Oops! ... I Did It Again Oops! ... I Did It Again + שתי שירי בונוס. Britney Britney +DVD [מהדורה מוגבלת] Britney - המהדורה של הפסקול קרוסרודס Britney - + BTG In The Zone Greatest Hits:My Prerogative Greatest Hits:My Prerogative - המהדורה המוגבלת B In The Mix סינגלים: Baby One More Time Sometimes Crazy Born To Make You Happy X2 Oops! ... I Did It Again Lucky Stronger Don't Let Me Be The Last To Know I'm A Slave 4 U Overprotected Not A Girl Me Against The Music Toxic Someday ופפסי של הקרטון משנת 2001 או 2002 DVDיז: Britney Crossroads In The Zone Live From Las Vegas Chaotic Greatest Hits:My Prerogative פוסטרים: לא אוסף אבל לפעמים מביאים לי או יש בתוך הDVD שאני קונה. יש איזה 7 על הקיר. שונות: שעון של בריטני על הקיר
[שעון מדהים שלי
] כרית שהכינו לי למומולדת
+ מגבת תיק שאמא שלי מצאה בגן שהיא עובדת
כמה מהמגזינים האחרונים שיצאו מחו"ל כמו פיפול וגלמור + 1 מ2004 של ראש 1 תמונה של העוגה שלי על הקיר. ואני חושב שזהו.

Britney Style

New member
אבל יש לי אוסף צנוע../images/Emo7.gif

דיסקים: Britney In the Zone My Prerogative וזהו..

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo9.gif

אלבומים: Baby One More Time Baby One More Time - גרסה אמריקאית [העטיפה הורודה] Oops!... I Did It Again Britney Britney - גרסת קרוסרודס Britney - הגרסה עם הDVD In The Zone In The Zone - מהדורה מיוחדת In The Zone - גרסת ה-DVD Audio האמריקאית In The Zone - מהדורה מיחדת עם 6 רמיקסים Greatest Hits: My Prerogative Greatest Hits: My Prerogative - מהדורה מוגבלת עם דיסק בונוס B In The Mix: The Remixes - גרסה בריטית עם 2 בונוס טראקס סינגלים: Baby One More Time Baby One More Time - פרומו באריזת קרטון Sometimes You Drive Me Crazy Born To Make You Happy Oops!... I Did It Again Oops!... I Did It Again Remixes - מהדורה מיוחדת שיצאה באירופה [העטיפה הסגולה-אדומה הזאת] Lucky x2 You Got It All - פרומו מצרפת באריזת קרטון Stronger Stronger: The Remixes - מהדורה מיוחדת אמריקאית Don't Let Me Be The Last To Know Don't Let Me Be The Last To Know - מהדורה מיוחדת מיפן I'm A Slave 4 U Overprotected I'm Not A Girl, Not Yet A Woman I Love Rock 'N' Roll Right Now - הפרומו סינגל של פפסי באריזת קרטון Me Against The Music Me Against The Music pt. 2 - מהדורה מיוחדת אוסטרלית [העטיפה הסגולה] Me Against The Music Remixes - מהדורה מיוחדת אמריקאית Me Against The Music - פרומו מהארץ Toxic Toxic - פרומו באריזת קרטון Everytime Everytime - מהדורת DVD Outrageous My Prerogative My Prerogative Remixes - מהדורה מיוחדת בריטית [העטיפה הסגולה] My Prerogative - מהדורת DVD [העטיפה האפורה] Do Somethin' - מהדורה מיוחדת בריטית עם הקליפ (Someday (I Will Understand דיסקים אחרים: Platinum Christmas Star Profile We're Against The Music - בוטלג מגניב DVDs: !Live and More Britney: The Videos Live from Las Vegas Crossroads (In The Zone (CD+DVD Greatest Hits: My Prerogative - מהדורה מוגבלת עם העטיפה הנוצצת Britney & Kevin: Chaotic - מהדורה בריטית עם דיסק בונוס של 5 שירים קלטות וידאו: Time Out with Britney Spears !Live and More Live from Las Vegas ספרים: לב אל לב אחרים: הרבה חומר שאספתי בערך עד שנת 2001... אחרי זה הפסקתי
אבל אני שומר הכל.. איפשהו
ויש גם כמה פוסטרים רשמיים, לא על הקירות... גם איפשהו

Britney Style

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רק שני דברים 1 מה זה כל הדיסקים האחרים
2מאיפה אפשר לקנות סינגלים

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif ככה..

הדיסקים האחרים: Platinum Christmas - אוסף של שירי חג-המולד שיצא בשנת 2000. בריטני תרמה לשם את השיר "(My Only Wish (This Year"... Star Profile - סדרה של דיסקים שמוקדשים לאמנים שונים (לא בהוצאה של JIVE, החברת תקליטים של בריטני) שמכילים שירים (הדיסק הזה יצא בשנת 2002, אז יש שם שירים משלושת האלבומים הראשונים של בריטני) ומידע (ביוגרפיה, דיסקוגרפיה, מילות שירים, תמונות..). We're Against The Music - בוטלג (דיסק פיראטי) עם שירים גם של בריטני וגם של מדונה.. סתם דיסק מגניב
סינגלים כבר כמעט ולא מוכרים בארץ.. כש-BNE ואחרי זה NMC ייצגו את בריטני בארץ, הם הוציאו פה למכירה את רוב הסינגלים. אם יהיה לך מזל ותחפשי ממש טוב בחנויות אולי תמצאי כאלה שנשארו עוד... תתמקדי בעיקר ברשת "צליל" כי הם נהגו למכור סינגלים, ו-"Tower Records" לא ממש.. עוד אפשרות היא לקנות יד-שנייה.. לפעמים אנשים נכנסים לפה ומציעים למכירה... והאפשרות הכי נוחה היא להיכנס לאתר www.amazon.com או www.amazon.co.uk ולקנות דרכם... יש להם את רוב הסינגלים במלאי והם אמינים. אבל צריך כרטיס אשראי בינלאומי... וכמובן שאפשר לבקש מאנשים שנוסעים לחו"ל שיחפשו בשבילך בחנויות שם.. אבל סיכוי גדול למצוא סינגלים ישנים יש רק בבריטניה או צרפת...

tali44

New member
וואלה, בצליל מוכרים סינגלים?

טוב לדעת, אני אשאל אם יש להם... וסתם לדעת, כמה סינגל עולה בערך? (כי זה מן הסתם הסתמי זה לא יעלה כמו דיסק רגיל..)

Kryptonite

New member
באמזונים לא מוכרים../images/Emo168.gif

סינגלים ישנים, קצת מהאחרונים וזהו. ובצרפת ממש אין סינגלים :X כשהייתי שם בחופש הגדול, היו שם חמישה בקושי - וגם הם כולם היו מ - ITZ.

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif מוכרים מה שנשאר במלאי

יש שם כמה ישנים גם. פשוט JIVE לא מוציאים סינגלים בהוצאה שנייה.. רק הדפסה אחת, אז מן הסתם הם אוזלים בשלב מסויים...

עדידי15

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

דיסקים: BOMT,OIDIA,britney סינגלים:אין :פוסטרים:הרבה. הרוב מתחילת הקריירה עד התקופה של האלבום "בריטני". DVD + וידאו: נראה לי שקוראים לזה "פסק זמן עם בריטני ספירס". אין לי את זה פה על ידי, אבל יש לה שם תמונה נראה לי מסומטיימס והעטיפה ורודה. שונות: קלסר שלם של תמונות/פוסטרים/כתבות וכו'.

למעלה