שרשור אובססיות.:)

shanchan

New member
האמת שאני לא קוראת כמו שהייתי רוצה :/

פעם הייתי קוראת מלא, כשהייתי קטנה, ועם הזמן פשוט הפסקתי. עכשיו ממש קשה לי לחזור לקרוא, כי ברגע שספר טיפה לא מעניין אותי אני פשוט מתייאשת. ולכן גם אוצר המילים שלי יחסית דל ובגלל זה לא ידעתי מה זה כיסופים :( ומכוֹרה :( וכו'. אני אוהבת לכתוב נכון פשוט כי אני ממש אוהבת לשון, וכי אני פרפקציוניסטית וקטנונית בצורה מדהימה.

נחשו מה האובססיה שליD:../images/Emo211.gif

יש לי המון, אבל עם אחת שיגעתי את הפורום במשך המון זמן

think shon

New member
XDD

מממ.בוא נראה. -כשאני חושבת,אני אקפיץ את הרגל בעצבנות.גם אם אני לא רוצה. -בזמן האחרון אני מכורה למילה "טילים".להלן;"יאו,אולסטאר מגניבות טילים." -משתגעת שגיאות כתיב ושגיאות דיבור.אנשים שונאים אותי בשל זאת.[לדוגמא,אני ממש אתעצבן אם מישהי תגיד "אני מתפלאת עלייך",או שמישהו יכתוב "מתה אלייך!" או "אני פו."] -יש לי גם הפרעה עם המספרים.נגיד אם מישהו יגיד "היום האחד עשרה בחודש!" במקום "אחד עשר". -כמו שרוית אמרה-ידיים של בנים. -בנים מציירים[אבל כאלה שיודעים לצייר!לא אחד שמחרטט איזה איש גפרורים,נעמד על השולחן וצועק באושר "אני צייר!אני פיקאסו!!"-__-] -פעם חשבתי שהומואים חמודים וממש התלהבתי מהם.היום אין לי משהו מיוחד נגדיהם,אבל מעצבן אותי שאנשים מתלהבים מהם. -שיעור תנ"ך.מתה על השיעור הזה. -חייבת לשמוע מוזיקה באמפי בבוקר.אני קמה ממש מוקדם[בשש ועשרה,מתארגנת עשרים דקותP:] ואבא שלי יוצא לעבודה בשש וחצי ככה ש6:30 עד שבע ומשהו בערך אני חורשת על האמפי,מסתובבת הלוך ושוב בבית וזה עושה מצברוח.אגב,אני קמה מוקדם רק בשביל לשמוע מוזיקה ואם יש איזה בוקר שאני לא מספיקה בו זה הורס לי את כל היום. -בגדים ונעליים. -"רוצה ביצה?" XDD -מוזיקה. -חייבת ללכת לשרותים לפני השינה ואחרי השינה. -לא סובלת את האות י'.לדוגמא,אני מעדיפה לכתוב פרות ולא פירות[וכן,זה אפשרי לכתוב ככה].כי י' זה מעצבן. -שונאת לנתק קשרים עם אנשים אהובים3> -לאהובבבבב. -צחוקים עם חברות. -לצחוק. -נוסטלגיה. -שאנשים אומרים/כותבים לדוגמא:"אני ילך מחר." במקום "אני אלך מחר." -מתהמתהמתה על סימני פיסוק.השם השני שלי זה שרון המפסקת>< ברור שאם יהיה לי עוד אני אוסיף. מוזמנות להגיב!D:

shanchan

New member
שרון המפסקת? ../images/Emo3.gif

סימני פיסוק זה כיף. :) ואגב, זה נגדם, לא נגדיהם..

Blue Pencil

New member
כפרעליך, שונ.

אפשר רק לשאול איפה בדיוק הבעיה ה- "אני מתפלאת עלייך"? בקטע של 'עלייך' ולא 'על מעשייך' או וואטאבר?><

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמתפלא ולא מתפלאת P:

בסגנון ישנה ולא יושנת ^^

Blue Pencil

New member
'מתפלא' בנקבה אפשרלכתוב 'מתפלאה' וגם 'מתפלאת'

שניהם נכונים, לפי המילון.:]

rotemi22

New member
אממ לא יודעת אם זה אובססיות,

אבל זה בהחלט שגעונות. XD והם אפילו מסודרים מההכי פחות גרוע להכי נורא.
[למרות שזה העשרה הכי גרועים, אז קחו הכל בפרופורציות XD]. 1. שאחותי לוקחת לי בגדים בלי לשאול ו"שוכחת" להחזיר לי אותם לארון, ולאט לאט היא גם מדביקה להם איכשהו את המילה "שלי", כשלמעשה הם שלי. 2. שמתווכחים איתי לגבי מי יותר טוב: אוונאסנס או רד הוט צ'ילי פפרס. כאילו, על מה הוויכוח כאן בכלל?!?! 3. שבדיוק כשאני מקליטה משהו במחשב, מישהו נזכר לשלוח לי הודעה במסנג'ר ואני צריכה להקליט מחדש. 4. שכופים עליי להזמין אליי מישהו ולבלות איתו את יום שבת שלי (שלרוב אני אמורה לבלות בהכנת ש.ב. של בר אילן.) או לעזור לו במתמטיקה. 5. ששולחים לי סמסים או מתקשרים אליי בשבע בבוקר בחופשים [וכן, זה קרה יותר מפעם אחת.]. >< 6. ששמים רגליים על המיטה שלי בלי לשאול אותי קודם.
7. שמקפלים לי בטעות את השטיח בחדר, או מזיזים אותו, או מעקמים אותו.
8. שכשמנקים את החדר שלי אחי הקטן, מכניסים את כל החפצים שלו אליי, לחדר הנקי שלי. או שכשההורים שלי מקפלים כביסה ולא יודעים למיין אותה לכביסה שלי וכביסה של אחותי, הם שמים אותה אצלי בחדר. אצלי!!! כי הוא מסודר יותר מהחדר של אחותי! ארגגג.
9. שצועקים עליי במשך שעתיים שאני לא עושה כלום בבית הזה, לא עוזרת- אחרי ששטפתי כלים, הורדתי כביסה, תליתי כביסה, קיפלתי כביסה ויש לי מבחן בבר אילן.! ארג.
10. הוא (אופיר). וכל מילה נוספת מיותרת.

o0Invisible0o

New member
אהההה..זה לא ממש אובססיות..../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

ולגבי המסנג'ר- אפשר לבטל את הסאונד בעת קבלת הודעה- הייתי מתחרפנת אם כל פעם היה קול כשכתבו לי הודעה. אני כל הזמן שומעת פה מוזיקה..
קיצר, אפשר לבטל בכלים>אפשרויות>התראות וצלילים. וזהו..תהני.

rotemi22

New member
חחחח אני טיפשה. למה אני לא חושבת על

דברים כאלה?
תודה. XD

למעלה