וואו יש לי כל כך הרבה...
יש לי אובססיה רצינית בקטע של השעות... 22:22... 12:12.. 12:34.. אפילו 12:21. כל שעה בסגנון הזה אני באטרף... מבקשת משאלה. [זה יוצא איזה 20 פעם ביום מינימום... ואם אני רואה בכמה שעונים אז בכל אחד בנפרד משאלה]
שונאאאאאאת מסטיקים. לא מסוגלת לראות לשמוע לאכול לגעת להגיד את המילה...
יש לי כמה כוסות זכוכית שאני פשוט לא מסוגלת לגעת בהן. הן מבריקות וחורקות כזה וועעע
אני חייבת לאכול עם סכום זהה... אי אפשר מזלג מסט אחד וסכין מסט אחר. זה ישגע אותי.
אני לועסת הכל. [חוץ ממסטיקים..] הכל!!! כל דבר שיגיע לי ליד יגמור מעוך אחרי התעללות קשה...
יש לי קטע [מגיל קטן כבר] עם הקצה של האף. חחח זה אחד ההזויים האמת... קשה לי לגעת שם או לראות אחרים נוגעים שם וכאלה. אם מישהו שם שם מדבקה אני פשוט לא מסתכלת עליו כל היום... ונגעלת כשאני מסתכלת בטעות.
אני שרה. תמיד. בכל מקום בכל זמן כל שיר. אני לא יודעת לשיר בגרוש... אל תטעו. אבל זה לא מונע ממני מלשיר כל דקה פנויה ביום. אני שומעת בבוקר גלגלצ והשיר שנתקע לי פשוט לא עוזב אותי כל היום... [ואני מדביקה אחרים כי אני לא מפסיקה לשיר אותו].
קליקים!!!!!!! איכ. בלע. אל תעשו את זה לידי אני ארצח אתכם.
לא מסוגלת להיות בחדר [שלי בעיקר.. אבל בכל חדר. גם בבתים אחרים] כשהדלת פתוחה. זה ישגע אותי... אני גם לא ארגיש נוח לדבר בחופשיות..
אגב לדבר בחופשיות. לא מסוגלת לדבר בטלפון של הבית שיחות רציניות. [בכלליותא ני לא אוהבת לדבר מהבית]... תמיד יש הרגשה כאילו מישהו יקשיב. גם בפלאפון... לפעמים אני פשוט יוצאת ומדברת מחוץ לבית כי אין לי כוח שישמעו את השיחה.
אני יודעת את הזכרון הודעות שלי בעל פה. כל הודעה שם אני יכולה להגיד לכם מי כתב מתי ועל מה בלי להסתכל... בגלל שהסכרון שלי מלא אני כל פעם עוברת עליהן בשביל למחוק. זה כבר שנים ככה... מרוב שעברתי עליהן אני זוכרת בע"פ.
שונאת שאנשים כותבים על דף של מבחן [שהם יותר דקים בד"כ..] או סתם דף דק- ומרעישים. נגיד במבחנים... אם מישהו כותב על דף ושועמים את העט שלו אני אתחרפן... אם זה יקרה לי אני פשוט אתקע מלא דפים מתחת... לאחרים אני לרוב מעירה. אני לא מצליחה לכתוב כלום במבחן אם זה ככה...
אני מכורה לקולה. רשמית. מגיל 0 בערך.
לא מסוגלת ללכת לישון בלי שסידרתי מערכת, הכנתי בגדים למחר וראיתי טלוויזיה מינימום שעה... לא נרדמת פשוט.
וואי יש לי אובססיה מטורפת לטבלאות יאוש. בכלל, טבלאות. יש לי כל כך הרבה... אני חיה על זה. מחברות נגמרות לי כי הן מלאות בטבלאות. מה אני עושה בכל יום ומתי. כמה ימים נשאר וכו וכו... אני מטורפת בקטע הזה. בסוף שנה בכלל.... כמה שעות בכל מקצוע... מתי השיעור האחרון... כמה ימים... כמה מבחנים... משהו פסיכי.
ממש קשה לי לאכול בלי לשתות תוך כדי.
גם קשה לי לאכול במטבח... אני חייבת מול טלוויזיה. בד"כ אני אוכלת, רואה טלוויזיה וקוראת עיתון באותו זמן.
מקלחת.. אני חייבת להדליק את המים החמים ואת התנור באמבטיה מינימום חצי שעה לפני שאני מתקלחת. למרות ששניהם מתחממים יותר מהר אבל אני פשוט לא מסוגלת להכנס לפני...
כשאני מתקלחת אני תמיד קוראת את מה שכתוב על השמפו מאחורה.
כשאני אוכלת קורנפלקס אני פשוט חוקרת את מה שיש מאחורי בקופסא... למרות שזה לא משתנה. ואני יודעת הכל בע"פ. אני לא יכולה בלי...
יש לי מספר שניות קבוע שאני מחממת פיתה. 33 שניות. לא מסוגלת פחות או יותר למרות שהמספר לא מתאים לכל הפיתות...
אני משתגעת כשאמא שלי מחממת לי את האוכל נגיד 3 דקות. אפילו אם זה לא כזה חם... זה משגע אותי. צריך כולה דקה וחצי!!!!!!!!
בוקר בלי גלגלצ הוא בוקר הרבה יותר מעאפן. טוב לא עולה לי עוד. אם תכתבו אולי בהשראתכם יעלו עוד... זהו. אני פסיכית