שרשור אהבה

garion20

New member
די די אני לא יכול יותר

איך? איך? איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך?
מה זה הפטריוטיזם הנורא הזה? הגיע יום העצמאות של המדינה ה"אהובה" וכולנו שכחנו כמה פעמים אנשים מתפוצצים פה? כמה סרטים ישראלים מעוררים בחילה? כמה הכנסת שלנו מושחטת? כמה המדינה שלנו נשלטת ע"י דת? כולנו שכחנו איך ישראלים גונבים ברזים מגבות כיורים אסלות ומוצרי טיפוח? דיי דיי אז יש לנו כמה אומנים מעטים שאנחנו אוהבים אותם אז יש לנו ריקודי עם שכן זה משהו נחמד מאוד, אז יש לנו ... זהו!!! אני לא מצליח לחשוב על יותר מדי דברים, כמעט בכלל לא והדבר הכי נורא מכל שירות חובה בבקשה... תפסיקו עם השטויות האלה!!!!!

הפורומים של תפוז (כולל האחד הזה)

מושתתים, במידת ההיגיון, על חופש הביטוי ורצוי לקבל את העובדה שלא כולם חשים כמוך.... בדיוק מסיבה זו אני לא מוחק את התגובה שלך - למרות שיש מי שימצאו אותה חדה מדי, אני חושב שהיא בגבולות ההיגיון של חופש הביטוי... אבל חשוב לקבל את זה שיש אנשים שדווקא אוהבים את המדינה הזו, למרות מגרעותיה ופגמיה ודווקא כן חשים פטריוטיים...

snooPPiT

New member
אפפעם לא שוכחת

ואני מקבלת בצורה מוחלטת ואמיתית את הארץ שלי על אף כל מגרעותיה ובשל יופייה וגדולתה. ובשיא הכנות, זו לא לקקנות מעושה. בתור אחת שנשארה ערה חצי לילה מסוים ובכתה את ליבה: "הארץ שלי מדממתתתתתתת....." אני צוחקת ובוכה ביחד איתה. לעולם לא הפסקתי לאהוב, ומחשיבה את עצמי ישראלית גאה. למה פטריוטיזם זה דבר "נורא" ?

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo104.gifשירות חובה הוא זכות.../images/Emo104.gif

פעם שמעתי משהו נכון: אתה מתאהב כשאתה נותן, לא מקבל. אם לא אתה ולא הוא ולא ההיא, מה ישמור עלינו? אנחנו, שמחשיבים את עצמנו כמדינה נאורה ודמוקרטית, עושים גיהנום לערבים בארץ, אז מה לדעתך היה קורה אם הם היו מנצחים באחת מהמלחמות ושולטים עלינו? ugh, צריך לתת לכם את ההרגשה ששלטון ערבי ישלוט בכם... אולי זה יגרום לכם להבין.
U'R Israeli, Be proud of it

Athaclena

New member
בטח ששמתי לב כמה אנשים מתפוצצים פה

קוראים להם "מחבלים מתאבדים" והם לא ישראליים. הם מנסים להרוג אותנו ללא סיבה מוצדקת - הטיעון הזה בכלל לא רלוונטי. אני אוהבת את הארץ הזאת והיא לא יוצרת את הפיגועים, הם באים מהחוץ. להיפך, המדינה (הצבא המשטרה וכו') עושה עבודת קודש במניעת הפיגועים ועושה את זה ממש ממש טוב. אם כבר אני מעוצבנת על המדינה שלי בגלל תאונות הדרכים שהורגות יותר אנשים מאשר פיגועים ושניתן למנוע אותה. זה כבר תלוי בתושבי הארץ ו/או המשטרה: אכיפה של הדברים הנכונים ונהיגה קצת יותר נורמלית ומתחשבת יכולה להציל הרבה מאוד אנשים. סרטים? לא יודעת, לא רואה. לא חושבת שזה כזה חשוב. כנסת מושחתת? כן, ברור. כמו בכל מקום בעולם, רק יותר. מצד שני, עובדה שזו דמוקרטיה אז אנחנו שמנו אותם שם ואנחנו יכולים להוציא אותם משם. כן, זו בושה, אני ממש מסכימה. אולי כדאי שנעשה משהו בעניין חוץ מלהתלונן ולצפות שאנשים יפסיקו להיות מושחתים לבד. בקשר לדת - אני אשמור על זכות השתיקה. ישראלים גונבים ברזים וכו' - כן, אבל "ישראלים" זה כולל אותי ואותך, אפילו אם אנחנו ספציפית לא עשינו את זה. לא נראה לי שזה בא משום מקום, אולי אנשים למדו שלגנוב מבתי מלון זה "לא נחשב". שירות חובה זה לא דבר נוראי. זה דבר נחוץ. אולי זה לא מתאים לכולם וצריך לאפשר שירות לאומי (של 3 שנים כמובן) במקום, אבל זה חיוני. אני גאה שהייתי בצבא. הבעיה הכי גדולה עם הצבא זה אם כבר השתמטות ופטורים לחרדים -זה מה שמפריע לי. זהו, אני את שלי אמרתי.

edlessme

New member
הפוריוטיזם הנורא הזה זה אהבה...

למדינה הזאת.. אני אפילו לא אגיב על כל השטויות שכתבת כי אני חושב שאתקלנה ענתה לך דיי יפה.. חוץ משני דברים: הדת שולטת במדינה בגלל שמה לעשות, זאת דמוקרטיה, ולמרות שיש אנשים שלא אוהבים את זה, נחש מה? מגיע גם ל-ה-ם יצוג... מדהים הא? כמעט כאילו שהם בני אדם תבוניים... ובקשר לסרטים... הסרטים שלנו אומנם לעולם לא זכו באוסקר.. אבל הם מוציאים המון פרסים יחסית בפסטיבלים רציניים יותר... (למשל: משהוא של אגפא... שחכתי את השם..) ואגב, גם הקומדיות שלנו לא כולן כמו אסקימו לימון ושאר בורקסים.. למשל כבלים.. שזה הסרט הכי מצחיק שראיתי ב-ח-י-י-ם שלי!!! עכשיו... חוצמזה.. אתה יודע איפה הייתה ארה"ב בשנת ה56 שלה? אתה יודע איפה אנחנו ממוקמים מבחינת תל"ג בארץ הזאת? אתה יודע כמה שהאיכות חיים של האדם הכי עני פה אפילו לא מתקרבת למצב כמו בצפון קוריאה? אתה יודע כמה שהערך של חיי אדם בארץ גבוה יחסית? אתה יודע מה זה שעם קם אחרי 2000 שנות גלות (1900+- אם אתה באמת רוצה להיכנס לזה) ומקים מדינה ומנצח מלחמות נגד אויב שחזק ממנו שבעתיים ועוד כשאחת ממעצמות העולם עוזרות לאויב הזה??? אתה יודע מה זאת הייתה האירגון של ההצבעה הזאת באו"ם בכ"ט בנובמבר 1947? איזה נס זה שהגוש הסובייטי דווקא אז החליט שיש פה סיכויי למדינה קומוניסטית למרות הרוב המערבי בארץ??? בגלל כל הדברים האלה ועוד, אני גאה.. נכון... יש בינינו את האלה שהולכים וגונבים ברזים... ויש בינינו את השחצנים המטופשים שבורחים מהארץ כי לא נוח להם.. אתה יודע מה? אנחנו על המפה.. ואנחנו נישאר על המפה!!!!!!

edlessme

New member
כן.. זה דיי עצוב האמת...

אני אחד מהכבשים האלה שאוכלות את כל הריגוש בשקל של כל ה"אנחנו הפלמ"ח" והשירים והסיפורים האלה... אפילו קראתי ספר על הקרבות בלטרון והתמלאתי דמעות... לא יודע... אני פשוט אוהב את הארץ הזאת יותר מידי בשביל... אמממ... לא יודע... להיות... ציני בקשר לדברים כאלה...

אני מקווה שזה לא הספר של רם אורן

כי הבלשטן הזה כתב מלא בולשיט בספר שלו

double O S

New member
מסכים לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

גבעת חלפון אינה עונה... מה יכול להחליף את הסרט הזה
הגשש החיוור
שום מונטי פייטון\מיסטר בין\ג'ים קארי לא יכול להעלות עליהם...

double O S

New member
It's maybe bad, but it's home../images/Emo13.gif

+
and I love everything here... No metter what "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"

למעלה