שרשור אהבה

snooPPiT

New member
שרשור אהבה ../images/Emo23.gif

מזל טוב מדינה אהובית שלי, צרה השפה העברית מהכיל את כל מילות האהבה שיש לי אלייך. עוד לא תמו כל פלאייך. את לי את האחת.
מהו חג לאומי/נתן אלתרמן כי ישאל אותך מי: מהו חג לאומי ? אל תשהה, ספר קח וקראת בו כך : יום של חג לאומה זהו יום בו ניצב חיל עמדה אחרונה במבחן העליון ומראה כי הצר בה ישבור את שיניו זה יום חג לאומה כך אומר המילון ומוסיף הוא: זהו יום בו אומה מתמלאת אמונה בבניה ובוז לאויבה. זהו יום אשר בו בעיניה רוטט הניצוץ שמותר לקראו גאווה.

Athaclena

New member
To the most beloved country ../images/Emo104.gif

איזה יופי של דבר זה - להיות פה, במקום שאני הכי שייכת, בארץ ישראל. ארץ קטנה, אבל יש בה כל כך הרבה! יש ים ומדבר ויערות והרים ומישורים, אפילו שלג יש כאן לפעמים. וכל זה דחוס היטב לתוך הגבולות של הארץ יש פה את המקום הנמוך בעולם, את המכתש הגדול בעולם ואת החוצפה הכי חסרת-בושה בעולם... כאן ביתי, פה נולדתי ואני לא זזה מפה לשום מקום. שלום לך ארץ נהדרת ויום הולדת שמח לך!

snooPPiT

New member
JUMP !

And all you fellas leave your girl with her friends Cuz it's 11:30 and the club is Jumpin Jumpin​

Ain't nobody perfect, ya know ../images/Emo4.gif

especially not this country
Sorry, I guess that seekers of culture and wisdom such as myself are prone to find themselves disliking the barbarian mannerisms and corrupt leadership of this country. Probably it is rather my fault - I am the one who is not tolerant towards the country's flaws and perhaps too blind to the... ehm.. bright sides... Whatever they may be...​

AndreaCorr ©

New member
I'm not talking about this

It's Independence day, for god's sake... You don't have to congratulate the country but saying you're not much of a patriot on this specific thread is...I dunno...inappropriate?​

Hmm, was merely trying to explain

Why I didn't join this Love Thread... No offense was meant. Certainly you wouldn't expect ME to lie and say things I do not believe in.​

ME? How come?

Since when has false politeness taken the place of honesty? If by being honest, I make you think bad about me... Well it ain't my problem... Sorry...​
צביעות היא לא בשבילי

edlessme

New member
בסדרררר.. אבל זה לא משנה..

כאילו.. זה שאמרת את זה... זה כמו להיכנס לפורום לימפ ביזקיט ולהגיד שאתה מעדיף פופ...(הממ.. סוגיה מעניינת.. האם באמת, לימפ ביזקיט היא פופ או לא...) זה סתם, צעד פרובוקטיבי.. עכשיו.. אני לא בא להגיד שבאתה לעשות פרובוקציות וזה... אני דיי בטוח שדווקא באת להגיד את דעתך.. לא כמו ה...ההוא... משם למטה.. אבל עדיין זה היה דבר קצת מחוסר טקט לעשות... והאמת היא שגם האנשים שהעירו לך.. this whole subthread shouldve just.. slided...

AndreaCorr ©

New member
מזל טוב לארצנו הקטנטונת ../images/Emo104.gif

שאין כמוה..באמת.
וחג עצמאות שמח

edlessme

New member
ישראלה או ישראלה...

כמה דמעות זלגו בגללך.. וכמה את שווה את כולן!

נו, נו, איי לאב איזראל!

לדוגמא, אתמול, כשחיכיתי לאוטובוס חזרה מירושלים, שאלתי את האנשים שהיו בתחנה איזה קו אמור להגיע. ואתם יודעים מה? אפילו אחד מהם לא דיבר עברית! ככה זה בארץ הקודש.. ארץ של נוצרים מסקנדינביה. (ושיהיה לה במזל.)

למעלה