בקשר לתאריך.
זה רק לפי מה שהגיבו בינתיים. >.> יש פה מישהי- אני לא זוכרת מי ^^; - שלא יכולה בכל שבוע הבא, וגם לא נועה, אם אני זוכרת נכון... \: אז ככה:
יולי: מה-10 לשביעי עד ל24 כולן יכולות, בינתיים- לא כולל אותי. עכשיו, בואו ננסה לסדר את זה גם עם הזמנים שלי והכל... ~מעקמת פרצוף ומסתכלת בלוחשנה שמול הפרצוף שלי [נו, אני משקיעה, אז מה?;;] ~
ה11 (וואע, ידעתן שזה ירח מלא? |

לחודש טוב.
ה16 גם נחמד שכזה... הממפף. ימי ראשון אלו אחלה ימים D:
שוב, ה18 וה20 לחודש נוחים. [או, אבל יכול להיות שב20 אני אהיה בעכו. זה או ב20 או ב13. כנראה שב13, אבל לא 100%... ] ה23 לא נוח, כי יש מפגשישרא, וה24 הוא יום לפני שמישהי- שכחתי מי- טסה לפולין, אז היא בטח צריכה להתכונן והכל
.
אוגוסט: ממ.. ב1 לאוגוסט אי אפשר, כי אותה אחת עדיין בפולין. ב2 וגם ב3 לא כדאי לעשות, בגלל שהיא בטח תרצה לנוח ולהיות עם השפחה או לא יודעת מה אחרי פולין- ואנחנו מתחשבות.
ה6 בסדר, וגם ה8. כמו כן, גם ה10. לא אמורה להיות איתם שום בעיה...
ה13 לאוגוסט הוא כבר בין השבועות האחרונים לחופש, אבל אפשר ללכת עליו אם לא יהיה לנו זמן אחר. כנ"ל כלפיי ה15 וה17.
ה20 הוא כבר בכלל סוף החופש, ואני חוששת שהוא יהיה היום הפנוי האחרון שלי. אם לא נמצא תאריך אחר- ה20 הוא מוצאנו. [לפחות בשבילי.;;] יענו, אתן
יכולות לעשות את המפגש
בלעדיי. ~רמז
אתןלארמז~ ממפף.. בכלאופן, כל אחת מוזמנת לכתוב את התאריך שנוח לה, מבין התאריכים הנ"ל.