שרשורמפגש.

HimXAndXHer

New member
שכחתי להגיב לזה בעצמי XDD

מתוקות, אני יכולה בכמעט כל תאריך. עכשיו, במה שאני לא יכולה- יש מפגשישרא ביומראשון הקרוב, אבל בכל מקרה אנחנו לא נעשה בתאריך הזה, וב23/7 יש עוד מפגשישרא, אז שוב- אני לא יכולה. ממ.. ב13-15/7 כנראה שאני לא יכולה [נסיעה משפחתית לעכו
. נו, לכבוד יומולדת 20 לאחותגדולה. מישהי גרה קרוב? אני צריכה זמן לשרוף וההורים אמרו שזה בסדר לבוא לראות מישהו שגר קרוב, כמעטבטוח XD ] ממפף. חוץ מזה, עדיף שלא בימי שני [פסיכולוגית] וגם לא בימי רביעי [פעולות של נוער מרצ]- אבל בתכלס על הפעולות אני יכולה לוותר מדי פעם ואת הפסיכולוגית להזיז. אבל בכלזאת, עדיף שלא... \: ^.^

HimXAndXHer

New member
XDDDD נו, זה נשמע הרבה, אבל

בתכלס זה לא כ"כ... זרג. [נו, מישהי גרה קרוב לעכו? ;;]

HimXAndXHer

New member
בקשר למקום.

בכלמקרה, רעיון: אז ככה, אני פשוט אומר את זה ושכל אחת תגיד אם היא מסכימה איתי או לא... וכלזה. ככה, מגיעים לעזריאלי בין השעות אחתעשרה לשתייםעשרה [יענו, שאנשים יתחילו להגיע באחתעשרה ושיסיימו להגיע בשתייםעשרה. אני חושבת שאחרי שקובעים מקום באופן סופי ותאריך, שכל אחת תודיע רישמית אם היא מגיעה או לא, ואז שכל אחת תרשום את הפלאפון שלה. למקרה הצורך, אתן יודעות... אבל לא חייבים אם אתן לא רוצות;; ] ויושבים בגג והכל. עכשיו, במקרה שיעיפו אותנו [היום חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שאין הרבה סבירות שיעיפו אותנו. אנחנו לא קבוצה גדולה כמו ישרא, אז ככה שכנראה שהם לא יעשו את זה. אבל במקרה שכן-- ] נלך לסנטר. [אני יודעת את הדרך מעזריאלי לסנטר בעיניים עצומות. זה רק איזה 10דק' הליכה |: ] אם גם לסנטר לא ייתנו לנו להכנס פשוט נסתובב ברחובות ת"א [בוגרשוב, קינג ג'ורג', דיזינגוף, שינקין... אני מכירה את כולם בע"פ D: ] עד שיימאס לנו, ואז אפשר ללכת לגן מאיר- שנמצא במרחק יריקה מדיזינגוף סנטר. נאמפס.
[אגב, שמתן לב שמנהלת הפורום היקרה לא הגיבה לשרשור הזה? היא לא מתכוונת לבוא? ||: ]

HimXAndXHer

New member
לאיודעת, בפעם שעברה

היינו צריכים לצרוח עליהם בשביל שייתנו לנו להכנס, וגם אז הם הסכימו שנשאר רק בקומה התחתונה.

inbal287

New member
לא צריך לדבר עליי בגוף שלישי, באמת

... אני בן אדם כמו כולם כאן.. ואפשר לשלוח לי מסר ולשאול. יש לי סיבות אישיות וקשיים שגורמים לכך שאני בקושי נמצאת כאן בתקופה האחרונה...

HimXAndXHer

New member
אוקיי, צודקת,

אבל לא צריך להרוג אותי. מצד שני לא דיברת בצורה בוטה או שמהו, זו סתם אני והרגישות יתר שלי. אלוהים, אני צריכה לעבוד על זה. בכל אופן, אני מתנצלת אם זה פגע בך בצורה כלשהי- זו לא הייתה הכוונה, ממש לא.

HimXAndXHer

New member
בקשר לתאריך.

זה רק לפי מה שהגיבו בינתיים. >.> יש פה מישהי- אני לא זוכרת מי ^^; - שלא יכולה בכל שבוע הבא, וגם לא נועה, אם אני זוכרת נכון... \: אז ככה: יולי: מה-10 לשביעי עד ל24 כולן יכולות, בינתיים- לא כולל אותי. עכשיו, בואו ננסה לסדר את זה גם עם הזמנים שלי והכל... ~מעקמת פרצוף ומסתכלת בלוחשנה שמול הפרצוף שלי [נו, אני משקיעה, אז מה?;;] ~
ה11 (וואע, ידעתן שזה ירח מלא? |:) לחודש טוב.
ה16 גם נחמד שכזה... הממפף. ימי ראשון אלו אחלה ימים D:
שוב, ה18 וה20 לחודש נוחים. [או, אבל יכול להיות שב20 אני אהיה בעכו. זה או ב20 או ב13. כנראה שב13, אבל לא 100%... ] ה23 לא נוח, כי יש מפגשישרא, וה24 הוא יום לפני שמישהי- שכחתי מי- טסה לפולין, אז היא בטח צריכה להתכונן והכל
. אוגוסט: ממ.. ב1 לאוגוסט אי אפשר, כי אותה אחת עדיין בפולין. ב2 וגם ב3 לא כדאי לעשות, בגלל שהיא בטח תרצה לנוח ולהיות עם השפחה או לא יודעת מה אחרי פולין- ואנחנו מתחשבות.
ה6 בסדר, וגם ה8. כמו כן, גם ה10. לא אמורה להיות איתם שום בעיה...
ה13 לאוגוסט הוא כבר בין השבועות האחרונים לחופש, אבל אפשר ללכת עליו אם לא יהיה לנו זמן אחר. כנ"ל כלפיי ה15 וה17.
ה20 הוא כבר בכלל סוף החופש, ואני חוששת שהוא יהיה היום הפנוי האחרון שלי. אם לא נמצא תאריך אחר- ה20 הוא מוצאנו. [לפחות בשבילי.;;] יענו, אתן יכולות לעשות את המפגש בלעדיי. ~רמזאתןלארמז~ ממפף.. בכלאופן, כל אחת מוזמנת לכתוב את התאריך שנוח לה, מבין התאריכים הנ"ל.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gifקושקוש,

אני לא יכולה ב11. אני יכולה רק ב10,ב23, ב24 וב25. בבקשה תעשו את זה באחד מהתאריכים האלה.

למעלה