שרשורמפגש.

HimXAndXHer

New member
שרשורמפגש.

כי אני ופונציתגירל המותק דיברנו והחלטנו שצריך אחד חדש, נו. עשו טובה, תנסו לשמור על זה מסודר. זה מזה מעצבן כשזה מבולגן X.ס ובבקשה, לכתוב רק דברים שקשורים למפגש. עכשיו, בקשר למקום. בגלל שבמפגשישרא שהיה כמה אנשים עשו וונדליזם [לא אני! לא החברים שלי! אני לא קשורה לזה בשום דרך!] עזריאלי והסנטר סוגרים את הדלתות שלהם בפנינו. זנות, אני יודעת, אבל אין מה לעשות. בכל אופן, חשבתי על משהו, אבל זה ממש תלוי בתאריכים וכמה אנשים יגיעו. אז בבקשה, לא להתעלם מן ההודעה. תכתבו מתי אתן יכולות והכל, כי זה ממש חשוב לאנשים שרוצים להפגש, גם אם לכמה אנשים זה לא לחוץ, יש אנשים שזה כן לחוץ להם, אז אל תהיו אנוכיים ותתעלמו ממני ;; [נו, אני כותבת לכם 3 פרקים של לינדה/בארטון וPWP של וואם! אל תגרמו לי לחשוב שזה לחינם!] בלי קשר למה שחשבתי, אפשר לעשות את המפגש בגני התערוכה (למי שלא יודע, זה המקום בו שבוע הספר וטעם העיר התקיימו. ועוד המון דברים
). המקום נמצא במרחק יריקה מן תחנה הרכבת של האוניברסיטה, והוא מקום גדול, אפשר לשבת בו המון זה בלי שיעיפו אותנו לכל הרוחות והוא גם פתוח לציבור הרחב [והקשוח XD]. את הרעיון השני שלי אני אשמור לעצמי, ואפרסם אותו רק כשאדע כמה אנשים יגיעו ובאיזה תאריך, וגם זה תלוי. עכשיו, אל תתעלמו, ותתחילו לכתוב תאריכים ורעיונות למקומות! [אגב, גם גני מאיר זה רעיון לא רע בכלל. ואחרי שנקבע מקום אני אעלה לשרשור הזה או להודעה חדשה (תלוי עד כמה תשמרו על הסדר בשרשור הזה, מתוקות.) את לוח הזמנים של הרכבות והאוטובוסים, ואיזה קווים.] הערה אחרונה- שכל אחת תגיד באיזה תאריך נוח לה, איפה, ומאיפה היא באה (המקום חשוב, בשביל שאני אדע איזה לוחות זמנים לבדוק [של איזה תחנות רכבת, של איזה קווי אוטובוסים... ממפף.] ) זהו, חפרתי. ג'ה 3:

../images/Emo45.gif

ממ אני מעדיפה בעזריאלי, אבל אם אי אפשר אז גני התערוכה זה גם טוב. אני תמיד נוסעת דרך הרכבת של בית יהושוע (שעכשיו דיי ידוע לשמצה><). לא יכולה השבוע, ועדיין לא בטוחה על שבוע הבא, אחרי זה בינתיים דיי פנוי :]

little WhiSper

New member
אוקיי אז ככה

אני יכולה להגיד באיזה תאריכים בטוח אני לא יכולה, אבל זה די תלוי בתאריך שיקבע אם אני אבוא, כי אולי יהיה לי משו לא צפוי. בקיצור!: 25.7-1.8- אני בפולין. זה חצי סופי-> 27.-29.8 אני באילת וב30 הופעה ברעננה. זה דברים קבועים.בערך. ומבחינת מאיפה אני באה, או ת"א או בית שמש, תלוי מתי.

המפגש ישרא הקרוב...הועבר

לגן מאיר ליד הדיזינגוף סנטר.. ביום ראשון הזה יש מפגש [2.7] מישהו בא?! =)

HimXAndXHer

New member
וואעי!

מתוקות, אני גם באה, כמעט בטוח! [וואע. רק צריך לדחות את הפסיכולוגיתXD] מממפף. אבל כמה שאני מפגשיסטית גאה- זה לא קשור למפגש של הפורום, אז בבקשה, לא להגיב בקשר למפגשישרא יותר. תודה

vempair lover

New member
ממ אני יכולה לבוא...../images/Emo45.gif

אממ אני גרה ביהוד... ולדעתי גן מאיר זה דווקא מקום טוב.. ו.. אממ.. אני יכולה בנתיים בכל תאריך...

נמנמ

וול, אני באה מהרצליה, נוסעת ברכבת, דרך ת"א אוניברסיטה. לדעתי, עזריאלי והסנטר עשו את זה כצעד מיידי לוונדליזים שהיה שם בעקבות מפגש ישראבלוג. אם יגיעו לשם אנשים במסה גדולה כמו שהיה אז, והם לבושים כפריקונים מצויים המזוהים עם ישראבלוג - יש סיכוי שלא יכניסו אותם/יגידו להם לצאת מהגג. אבל באמת, עם כל הכבוד לעזריאלי, הם לא יכולים לזהות מי מישראבלוג ומי לא, יש אנשים שלובשים שחורים והם לאו דווקא באים למפגש ישראבלוג, אז מה, יגידו להם לצאת? בקיצור, לדעתי צריך לקחת את ה"איום" הזה בעירבון מוגבל. מקומות נוספים למפגש שלדעתי אפשריים הם הגן המשולש, פארק הירקון. בעיקרון אני יכולה בשבועיים הקרובים, אבל יש לי תגבורים לקראת מועד ב' וגם חזרות, אז סביר להניח שאני אוכל מהצהריים והלאה.

milkshakit

New member
המממממ

לי נוח בכל תאריך, חוץ מ9.7 לדעתי היינו הולכים אפילו לדיזינגוף סנטר, כיף שם. די עם עזריאלי
לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בגני התערוכה... או שהיינו הולכים לשנקין או משהו.
אני יכולה בצהריים/אחה"צ. ואני באה באוטובוס/מונית שירות מפ"ת

../images/Emo45.gif

אבל לא חייבים להיות על הגג
אפשר להפגש בעזריאלי ומשם ללכת לדיזינגוף, לא? אם לא אז כנראה שזה גני התערוכה בשבילנו
אה, ואני יכולה בכל התאריכים :)

Or Vana

New member
ממ..

אני לא יכולה ב12.7 ובין ה2-9.7 לא כלכך מתוכננים לי דברים מראש מקווה שלא יצוצו דברים... ואני מגיעה מעמק חפר..ליד נתניה קיצור חח

אופקיטה

New member
שאלה ..

למה תמיד עושים את זה בתל אביב !? אני ק.חיים חח איך אני אמורה להגיע לתל אביב או איפה שזה לא יהיה...

little WhiSper

New member
בעיקרון ת"א זה הכי מרכזי לכולם

וזה נוח מכלמיני בחינות...... נראה לי

[זאת HimXAndXHer, אני לא מהבית \: ]

[אני מהסניף של נוערמרצ, ואל תשאלו אותי מזה הכינוי הזה XD] עושים את זה בת"א כי-
העיר מאוד מוכרת, וברוב המכרים, אם תבואי להורים שלך ותגידי שאת הולכת לת"א לפגוש חברות ולסגוד לווילה וואלו הן יבינו על מה את מדברת (חוץ מהקטע של ווילה. או שכן, אבל אז זה יהיה קצת מדאיג ^^; ), ואם תגיד אנחנו נגיד שאנחנו נוסעות לק.חיים [הה... ק.חיים? זה כפר חיים במקרה? X.ס ] לפגוש חברות והכל סביר להניח שהם יעקמו פרצוף, ויחשבו לעצמם "WTFFFF?!" או משהו כזה.
רכבות ואוטובוסים. יש איך להגיע והכל. לעזריאלי, שזה בערך מרכז הארץ. לתחנה המרכזית. לתחנת האוניברסיטה. מאוד קל להגיע.
יש המוןהמון מקומות להסתובב בהם, וכלזה. איפה יש להסתובב בנתניה? או בחיפה, או בלאיודעת איפה? [תכלס, בי-ם וברחובות יש איפה להסתובב. אבל הרבה פחות מבת"א ^.^ ]
ת"א מאגניבה
עכשיו, למה לנו לבוא למקום אחר חוץ מת"א, אחרי כל הסיבות השוות הנ"ל?3:

אופקיטה

New member
חח

לא זה לא כפר חיים:) וגם נכון אבל זה בעיה להגיע חח ליסגוד לוילה !! אוי חלום רק להגיע למפגש הזה!:(

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif כפרעלייך. 9.7!!!

בבקשה? ;-[
לי מתאים בדיזנגוף סנטר או בגן מאיר הזה, או בעזריאלי עד שיגרשו אותנו ונלך למקום אחר?^-^ טוב. אבל אני אהיה בת"א ב9.7 ואולי גם ב24.7.. ואהמ, הלן אני רוצה לראות אותך מתישהו! כי למפגש ישרא אני לא יכולה להגיע.\:

HimXAndXHer

New member
מותקק3333>

נו, אנחנו ניפגשות בכל מקרה ב9.7 XD ~מחכהמחכהמחכה~ גן מאיר זה אחלה, בתכלס. ;; האמת היא שאפשר. פשוט נלך לעזריאלי, הרכבות לא עוברות סינון, וגם לא האוטובוסים. [היי, יש מישהו שבאה ב42/40 לעזריאלי? וב20 לסנטר? קווים של דן... ] אני יודעת ;; נו, יומראשוןהבאיומראשוןהבאיומראשוןהבא!!111 ראר. מתה שזה יגיע3>

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gifאבל בכל מקרה. ה9 זה תאריך

ממש טוב.
ואם לא ב9, אז ב24. רר.. ודברי איתי.
ראררר את כלכךכלכך יפה.

HimXAndXHer

New member
לא, הוא לא,

יש כבר מישהי שאמרה שהיא לא תוכל להגיע בתאריך הזה. וגם לא ה24, כי יש מישהי שטסה לפולין יום לפני והיא בטח תצטרך להתארגן והכל. אדבראדבראדבר! ראררר את כלכךכלכך הוזה.

LucyMeow

New member
אבלאבלאבל

זו רק מישהי אחת וזה לא פייר~ ;[ אבל~ אם תבואי להופעה של יוסלס אולי תראי את אבאבשלי, ואז אם נעשה את המפגש ב23 או ב25 או ב10 אני אוכל לישון אצלך ואז הכל יהיה טוב ויפה.
אפשרי?

למעלה