שרושר הכרות 2

SunShine28

New member
היי סקאלי

קבלתי את ההפניה מחגית. ד"ש ... את כבר מכירה אותי, אבל אציג את עצמי כאן: שמי סיגלית, הגיל בו אבדתי את אמי - 17.5 הסיבה להיעדרותה – מחלת הסרטן. תכונה אחת שבה אני שמחה להידמות לאמי – כשרון לאומנויות, בעיקר ציור. תכונה אחת שבה אינני שמחה להידמות לאמי – ג'ינג'יות, על כל המשתמע מכך. דוגמא לזכרון נעים – בבת המצווה שלי אמא שלי עשתה לי הפתעה כפולה - גם מסיבת הפתעה עם כל החברות שאהבתי והמפחה, וגם מעין ספר שהכינה לי וכולם כתבו לי ברכות, ואמי איירה את כולן. בהצלחה עם הפורום, סיגלית.

תשובות לסקר הראשון

הגיל בו אבדתי את אמי הוא 30 ושלושה חודשים הסיבה להיעדרותה הוא דום לב מוות פתאומי שלא חיכינו לו התכונה שהייתי רוצה להידמות לאמי השקט הפנימי שהיה לה אני לא חושבת שיש תכונה שלא הייתי רוצה כי כל התכונות שלה היו מקסימות זכרונות נעימים יש לי רבים אבל הכי הכי זוכרת שיצאתי עם בעלי שהוא היה חבר שלי אז היא אמרה לי את יכולה לעשות סקס חופשי אבל לא לשכוח להשתמש באמצעי מניעה וצחוק הגורל לצערי היא לא זכתה לראות את נכדתה שחיכתה לה כל כך הרבה שנים.

ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

בסוף התיאור שלך יש התייחסות לאחד הרגעים הקשים בחייה של בת ללא אם - הלידה, כפי שהזכירה גם חיוכים והפתעות. ועוד במקרה שלך, 11 ימים לפני... אני מתארת לעצמי את גודל תחושת הפספוס... אני רואה גם שהאמהות שלך מאוד חשובה לך. אפילו בניק שלך בחרת להציג את עצמך דרך זה: "אמא של שחף". מקווה שיש בכך מקום קטן לניחום. שוב, ברוכה הבאה.

חולפת2

New member
והנה התשובות שלי:

הגיל בו איבדתי את אמי-אני הייתי בת 10,והיא בת 38.
הסיבה להעדרותה- תאונת דרכים.
תכונה אחת שבה אני דומה לאמי- מעבר למראה החיצוני,ירשתי ממנה את אהבת האדם,הנתינה,השקט הפנימי.
תכונה אחת שבה אינני רוצה להדמות לאמי-לא עולה על דעתי משהו כזה(וזה לא הענין הזה שממרחק השנים אנו נוטים לזכור רק את הטוב).
דוגמא לזכרון נעים- ריח של עוגת שמרים טריה .אמי היתה אלופה בעוגות שמרים,ועד היום יש לי את הריח באף של העוגות שלה.או:אמי מאוד אהבה לשיר,ובמיוחד כשהיתה עסוקה באיזו עבודה בבית-תמיד היתה שרה,ואני הייתי מבקשת ממנה להפסיק.היום-כשאני שרה בבית,ואני אוהבת לשיר,הילדים שלי מבקשים ממני:" אמא,אולי די"?

הקמפיין

New member
../images/Emo39.gif רינת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הגיל בו אבדתי את אמי - 8 הסיבה להיעדרותה - זה סיפור קצת ארוך, אתן כרגע רק את ראשי הפרקים. גרנו בחו"ל, אמא התחילה לחזור בתשובה, היא ואבא נפרדו, אחותי הקטנה התינוקת נשארה עם אמא, ואני העדפתי להישאר עם אבא. מהר מאוד אמא ניתקה קשר עם כל מה שהייתה איתו בקשר כשהיתה חילונית. מיהרה להתחתן עם שידוך, והקימה משפחה חדשה. מהר מאוד הבנתי שאני לא WELCOME שם. לאט לאט הקשר ניתק לחלוטין, ולא בגללי. אחרי כמה שנים גם אבא הכיר מישהי אחרת והתחתן שוב, וחזרנו לארץ. אין לי קשר איתה, ועם אחותי קשר רופף מאוד, שלא ממש מרגיש כמו אחים. תכונה אחת שבה אני שמחה להידמות בה לאמי - נחישות להשגת מטרה. תכונה אחת שבה אינני שמחה להידמות בה לאמי - עקשנות. דוגמא לזכרון נעים - כל חורף אחרי השלג הראשון היינו בונות איש שלג, ומלבישות אותו בכל מיני אביזרים של אבא - כובע, משקפי שמש וכו'.

היי רינת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה! שמחה שהרחבת וסיפרת על עצמך. אני מניחה שהמצב שאת נמצאת בו הוא מורכב מאוד - מצד אחד - את חיה ללא אם, או לפחות ללא אימך [ציינת שאביך נישא בשנית]. מצד שני את יודעת שיש לך אמא, ואת יודעת מיהי, היכן היא, והיכן ניתן למצוא אותה, ואת יודעת גם שלו היא רצתה היא הייתה יכולה למצוא אותך. תחושה מתסכלת של נטישה, של אין ויש שמתקיימים בו-זמנית. לא משווים בין כאבים, אבל אני מתארת לעצמי שלא קל להתמודד עם זה. נשמח לשמוע ממך עוד, תרגישי כמו ב
...

שרשור הכרות ../images/Emo39.gif

הגיל בו אבדתי את אמי אימי ז"ל הלכה לעולמה בהיותה בת 42, אני הייתי בת 12. למעשה עבורי היא עזבה הרבה לפני (שנתיים לפני כן אושפזה בביה"ח ולי כילדה אסור היה לראות אותה במצבה הקשה).
הסיבה להיעדרותה פטירה כתוצאה מסרטן מסובך.
תכונה אחת שבה אני שמחה להידמות בה לאמי דימיון חזותי, דאגה, איכפתיות.
תכונה אחת שבה אינני שמחה להידמות בה לאמי הלוואי והייתי יותר דומה לה - היא הייתה מושלמת.
דוגמא לזכרון נעים סיפורי הלילה של אימי. ריחות הבישולים. ריח הגוף המטמטמם שלה.

היי חיוכית! ../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת - איזו מתנה עצובה לבת המצווה ... אני שמה לב שאת זוכרת את אימך באמצעות הרבה חושים - מראה חזותי, שמיעת סיפוריה לפני השנה, וריח גופה והבישולים שלה ... טוב לראות אותך שוב כאן!

miss1s

New member
../images/Emo142.gif חדשה כאן ../images/Emo142.gif

איבדתי את אמי בגיל 16
היא נפטרה ממחלת הסרטן
תכונה אחת שבה אני שמחה להידמות בה לאמי: אני מאוד אוהבת לעזור לאחרים ולתת מעצמי
תכונה אחת שבה אינני שמחה להידמות בה לאמי: לוקחת ללב קצת יותר מידי
דוגמא לזכרון נעים : היא הייתה מעירה אותנו עם הנס קפה מוכן אני מקווה שהפורום הזה יצליח להתרומם ולהוות "מפגש" נעים לכולנו

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי שירלי! מתנצלת על התגובה המעט מאוחרת. ברוכה הבאה ותודה על הברכות והאיחולים. הצצתי בכרטיס האישי שלך, ואני מבינה שהיום יש שמחה גדולה בחייך - כמו שגם מראה החתימה שלך. אני מניחה שגם את כמו בנות אחרות כאן עברת רגעים לא קלים בלידה, כשאמא לא לצידך. מצד שני, אני שמחה ששחר הקטנה מכניסה כל כך הרבה אור לחייך. שבי עימנו, והרגישי כמו בבית ...

miss1s

New member
../images/Emo51.gif

כן השמחה גדולה וגדלה מיום ליום, בימים שאחרי הלידה ההורמונים עדיין השתוללו וכל כך רציתי שאמא שלי תהיה פה ותהיה לי למשען, אני יודעת ובטוחה שאם היא הייתה בחיים היה לי הרבה יותר קל, אין מה לעשות אמא יש רק אחת...

SunShine28

New member
יש לנו כמה דברים במשותף ...

הגיל שבו אבדנו את האמהות, הסיבה ... בכל מקרה, וולקאם!

שרושר הכרות 2 ../images/Emo39.gif

אני פותחת שרשור הכרות חדש, ומשרשרת אליו הודעות קודמות שלכן שליקטתי בדף הפורום. משתתפות חדשות מוזמנות להוסיף לכאן פרטים על עצמן. אנחנו נשמח לשמוע ולהכיר. בהודעה שמתחת, תמצאו שאלון מקוצר שיסיע לכן בהצגה העצמית, אם תרצו.

etiush

New member
שלום

שלום. אני איבדתי את אימי לא מזמן, לפני כשמונה חודשים ממחלת הסרטן בו הייתה חולה שנתיים. היא הייתה בת 48, ואני בת 21. אני האחות הגדולה בבית, ויש לי עוד 2 אחיות צעירות. אבא עובד קשה ולומד, והבלגן גדול. אומרים לי שאני דומה לאמא מבחינת האישיות שלה: ביישנית, ותרנית, תלותית, סגורה - כל מיני תכונות שגרמו לה, וגם לי, להעריך את עצמינו פחות ולהגיע למצב בו אנחנו לא אוהבות את עצמינו. אני חושבת שתכונות אלה הביאו לידי מחלתה, ואני מפחדת להיות דומה לה גם בזה. אך אני גם דומה לה בהרבה תכונות חיוביות יותר - היא הייתה חכמה, נדיבה, טובת לב - ואני מתגאה שהיא הייתה אימי. כרגע אני עדיין באבל, ואפילו עכשיו יותר מתמיד, ואני לא מצליחה להיזכר בתקופות טובות שהיו לנו, אלא רק ברעות, בעצובות, באחרונות שהיו... תודה על פתיחת הפורום

yesss

New member
שלום לכולם,מצאתי את הפורום הזה היום

קראתי לבעלי ואמרתי לו, "אתה לא תאמין איזה פורום מצאתי!!" הראתי לו את הפורום והוא מייד אמר "סוף סוף מצאת לך בית" וחיבק אותי. כל כך שמחה על פתיחת הפורום ושאתן פה. איבדתי את אימי כשהייתי בת 5 וחצי, היא היתה בת 37 ונפטרה מסרטן השד. כל מהות חיי סובבת סביב החוסר שלה,החיים היו לי קשים כל כך בלעדיה.אני היום בת 42 ויש רגעים שאני בוכה ומבקשת אותה, זה לא נהיה יותר קל, שום דבר לא יכול למלא את החור הזה.יש כל כך הרבה דברים לספר על זה ולדבר, אבל נשאיר את זה לפעם אחרת, אני יותר מידי מתרגשת....

למעלה