שקרים

goldy

New member
גברים לא מתעניינים בניתוחים פלסטיים

הבעיה של נשים היא שלפני גיל 40 הן דורשות אלפא או מיתפגרות לבד,
ואחרי גיל 40 הן דורשות מהגבר להישתעבד לתינוק או שהן הופכות את עצמן ללסביות.

tomasth

New member
הופכות את עצמן ללסביות ?

לא עדיף שיהפכו את עצמן לגברי אלפא ? (כך ישיגו את הדרישה במשפט השני)

supersonic777

New member
סתאאאם,לעניינינו,תכל'ס,כן!כולם משקרים...

אבל תלוי מתי,תלוי למי,תלוי איפה...
אם זה לכסת"ח את עצמך..
אם זה משהו שאתה לא רוצה שידעו...
כל מיני,אין לי כרגע משהו להצביע עליו...
אבל - במקרה של מעלת השירשור,זה כבר לא לעניין בכלל(אנדרסטייטמנט!)

Arctic beauty

New member
אכן קרה

הבחור האחרון שיצאתי איתו... כשרק התחלנו לצאת, כחודש למעשה אחרי, הוא סיפר לי שהוא סובל ממחלה גנטית רצינית, מחלה שעוברת דרך ציר X ואם הייתי עושה איתו ילדים (כפי שדובר בהמשך הקשר, הכוונות של שנינו היו לכיוון הזה בעתיד הקרוב) - אז אם זו הייתה בת היא הייתה נשאית, (וגם הם סובלים מחלק גדול מהתסמינים.
מחלה שנקראת ECTODERMAL DYSPLASIA שהסימפטום העיקרי שאדם שחולה בה לא יכול להזיע , ומכאן שלא יכול לקרר את עצמו- לא יכול לעשות שום פעילות פיזית שממנה הוא יכול להתחמם, ובארץ שלנו, בקיץ- הוא למעשה סוג של נכה .
יש גם עניין של דלקות עור חמורות שחוזרות על עצמן ושיניים שלא מתפתחות ושבגללן ילד צריך שתלים.
בקיצור הרבה תסמינים לא חביבים בכלל שאף בנאדם נורמלי לא היה מאחל שלילים שלו יהיה.
אז כשרק התחלנו לצאת, כשהוא סיפר לי על זה , הוא ממש המעיט בחומרתה של המחלה,
יצאנו 7 חודשים במהלכם הוא כל הזמן הקפיד שהפגישות שלנו לא יהיו במהלך היום אלא רק בערב, ובצמוד לרכב.
גם כל ה 7 חודשים האלה לא היה סקס, כי הוא לא יכל לתפקד, וכל הזמן היו תירוצים שונים למה הוא לא יכול.
רק כשנסענו לטיול לחו"ל גיליתי עד כמה באמת המחלה שלו חמורה ומגבילה אותו בחיי היום יום, וגם את העובדה שהוא פשוט לא יכול לתפקד מינית בגלל מצבו הבריאותי.
את כל הדברים האלה הוא יכל לספר לי עוד קודם ובחר שלא . רק כשראיתי את זה במו עיניי והתעמתתי איתו גיליתי עד כמה באמת המצב הבריאותי שלו לא תקין.
אם הוא היה מגלה לי את התמונה המלאה כבר בהתחלה , ולא מסתפק בחצאי אמיתות, הייתי עושה את השיקולים שלי ומחליטה האם להישאר.
אבל ההסתרה הזאת, וחצאי האמת שהתגלו במלוא תפארתם פשוט גזרו גזר דין מוות על הקשר.

אה, והיה מקרה נוסף, שבו בחור שלא היה לו ניסיון כלל, שיקר לי כמה שיש לו, וכמה שהוא תמיד "נזהר עם הפרטנריות שלו ושם קונדום תמיד" ואז כשהיינו ביחד בטיול בגרמניה, כשהיינו כבר במיטה, רגע לפני, הוא מודיע לי: "אני חייב להתוודות בפנייך, זו הפעם הראשונה שלי, לא אכפת לך, נכון?"
אז זהו שכן. וגם הוא נזרק מיד אחרי הטיול.

מסקנות? כנראה שבמקרה שלי טיול משותף לחו"ל זו ה- דרך לגלות דברים מעניינים על בן זוג שאותם הוא הסתיר קודם... אולי בקשר הבא צריך מראש להזמין טיסה ביחד כבר בחודש הראשון? אם כבר לגלות דברים, אז לפחות על ההתחלה:))

Arctic beauty

New member
הממממ...

כן... לבנאדם כל הזמן היו תירוצים פעם זאת הפעם הראשונה שלו והוא מתרגש, (מובן) פעם הוא עייף אחרי העבודה (אוקיי..) פעם הוא לא מרגיש טוב, פעם הוא לא מרגיש בטוח כי רק לפני כמה שבועות התחלנו גלולות והוא קרא באיזשהו מקום שצריך חודש עד שהן ייכנסו למלוא הפעילות...
וכשהתעמתתי איתו ושאלתי אותו- "אולי אני פשוט לא מושכת אותך? "
"לא לא, מה פתאום, אבל אם את כבר הולכת למקומות כאלה של חוסר ביטחון, אני חיב להתוודות שאני מכור לפורנו, וגירוי רגיל כבר לא עושה לי כלום" (הבחור היה בתול, וגירוי "רגיל" עם בחורה במקום עם היד שלו לא עושה לו כלום? טווב...)
כשהתקרב מועד הטיול, הוא הצהיר שהוא עושה לעצמו "גמילה" כדי שבטיול תהיה לנו פעם ראש/ונה "מיוחדת ורומנטית" .
וגם שם הוא לא הצליח לתפקד...
נראה לי שבאותו ערב כבר 70% מההחלטה שלי להיפרד ממנו היה כבר אז, ולמחרת היום, כשראיתי שהוא המעיט לגמרי בחומרת המצב שלו מבחינת יכולת להתמודד ללא מזגן צמוד, ועם קצת הליכה- אז הגיעו ה 30% הנוספים...

NEO83

New member

אחת המסקנות שלך צריכה להיות זה, לא לטוס עם בן אדם שלא התנסת איתו במצבים אינטימיים

1Shir

New member
אז גם זה קרה לי
, רק שכמובן שאני שילמתי על

הטיסה...

בטח שיתפתי כאן, בעצם מאז ועד היום אני בסוג של "טראומה"...
המצב שלי ממש ממש גרוע לצערי.
אבל לעניין -
אמנם אצלי אין סיכוי שהיה עובר כ"כ הרבה זמן
אבל בלי קשר לטוס לחו"ל זה תמיד נחמד אם יש הזדמנות
אז מה שקרה זה שטסנו לשבועיים אחרי פגישה וחצי בערך... (נסיבות, הכרנו הכרות שטחית ממקודם)
ובעצם הקשר די נכשל אחרי פחות מיומיים לדעתי בעיקר בגלל חוסר התאמה פיזית...
אולי מצדו זה נבע ממניעים אחרים, מבחינתי זה מה שהכי היה לא מתאים

אני מאוד אוהבת אותו עד היום אבל החוויה עצמה היתה קצת

הוא נשאר בחו"ל המון זמן אחרי (זה היה מתוכנן, קבעתי טיסה חזרה לזמן הטיסה שלו ליעד הבא) אז לא היה עניין מיידי של לשמור על קשר... (אם היה מצליח בינינו, הייתי חוזרת לחו"ל להיות איתו)
מבחינתי הוא סוג של ידיד רחוק למרות שאנחנו לא ממש שומרים על קשר, בעיקר כי שנינו גרועים בזה (כן, זאת הבעיה לדעתי בגדול, אנחנו קצת דומים מדי וכנראה לא יכולים לאזן אחד את השני = לא מתאים)

Arctic beauty

New member
:))

בימינו, יש בחורים שכשהם משלמים על הקפה והסלט בדייט הראשון הם סבורים שאת חייבת לקפוץ איתם למיטה בסוף הערב, אז משהו אומר לי שאם הייתי מניחה לבחור זר לשלם על הטיסה שלי, הוא היה דורש לא רק שאני אכנס איתו למיטה, אלא שאני אתרום לו כבד, כליה, עין ואת נשמתי בת האלמוות:)

Anna Vasserman

New member
Arctic Beauty

אני מבינה אותך לגמרי.

מצד שני, ברור למה הוא עשה את זה.
הוא בחור מאד מוגבל, ויודע שבמצבו יהיה לו קשה מאד מאד למצוא בת זוג, לכן מבחינתו אין לו ברירה אלא להגיד חצי אמיתות ולהמעיט בחומרת המצב.
אולי הוא קיווה שככל שהוא ימשוך יותר את הזמן ותבלו יותר ביחד לפני שתגלי כמה המצב חמור באמת - כבר תהיי מאוהבת בו וקשורה אליו רגשית, כך שלא תעזבי אותו למרות מוגבלותו הגדולה.

אם הוא היה מגלה לך הכל מההתחלה - ברור כשמש שהיית עוזבת אותו כבר אז. אף אחת לא תרצה להיות עם אדם כה מוגבל. הברירה היחידה זה לפעול כמו שהוא פעל, ולקוות שהרגש ייולד עם הזמן, ואחר כך כבר תישארי איתו מתוך אהבה.

האמת, אני ממש מרחמת על הבחור.
איזה נורא זה, שאתה נולד עם גזר דין של להיות לבד...

Anna Vasserman

New member
אה, ועוד משהו לגבי הבחור הבתול

מה איכפת לך שהוא היה בתול ולא סיפר? למה זה כזה משנה?

בעלי לשעבר עשה לי את אותו הדבר.
אמנם שכבנו כבר אחרי חודש, אבל תמיד כשהייתי שואלת אותו על הקודמות שלו הוא היה מספק לי סיפורים שתמיד נראו לי תמוהים משהו. עד שאחרי שנתיים (שנתיים!) של ביחד שאלתי אותו שוב איזה משהו, ואחרי שהוא ענה תפסתי אותו על שקר והתחלתי לחפור והוא התוודה שאני הייתי הראשונה שלו...

האמת? זה דווקא ריגש אותי...

אמנם אנחנו כבר גרושים (אחרי 9 שנים של ביחד), אבל זה דווקא לא בגלל בעיות אמינות. האמת היא, שאם יש משהו שאני יכולה לזקוף לזכותו זה את האמינות והנאמנות שלו. זה שהוא שיקר לי בהתחלה שהוא בעל ניסיון - לא מעיד עליו כלום. סך הכל בחור צעיר שפחד להתפדח... זה הכל.

supersonic777

New member
גבר בתול,יודעים בדיוק אישה בתולה...

בשני המקרים הם לא יודעים מה לעשות...הוא לא יודע "מה לעשות",והיא רק שוכבת...
כולנו היינו בתולים/בתולות פעם...!

Anna Vasserman

New member
יש כאלה שהם/ן לא בתולים/ות ועדיין לא יודעים

מה לעשות במיטה...

כך שזה לא מדד.

למעלה