אכן קרה
הבחור האחרון שיצאתי איתו... כשרק התחלנו לצאת, כחודש למעשה אחרי, הוא סיפר לי שהוא סובל ממחלה גנטית רצינית, מחלה שעוברת דרך ציר X ואם הייתי עושה איתו ילדים (כפי שדובר בהמשך הקשר, הכוונות של שנינו היו לכיוון הזה בעתיד הקרוב) - אז אם זו הייתה בת היא הייתה נשאית, (וגם הם סובלים מחלק גדול מהתסמינים.
מחלה שנקראת ECTODERMAL DYSPLASIA שהסימפטום העיקרי שאדם שחולה בה לא יכול להזיע , ומכאן שלא יכול לקרר את עצמו- לא יכול לעשות שום פעילות פיזית שממנה הוא יכול להתחמם, ובארץ שלנו, בקיץ- הוא למעשה סוג של נכה .
יש גם עניין של דלקות עור חמורות שחוזרות על עצמן ושיניים שלא מתפתחות ושבגללן ילד צריך שתלים.
בקיצור הרבה תסמינים לא חביבים בכלל שאף בנאדם נורמלי לא היה מאחל שלילים שלו יהיה.
אז כשרק התחלנו לצאת, כשהוא סיפר לי על זה , הוא ממש המעיט בחומרתה של המחלה,
יצאנו 7 חודשים במהלכם הוא כל הזמן הקפיד שהפגישות שלנו לא יהיו במהלך היום אלא רק בערב, ובצמוד לרכב.
גם כל ה 7 חודשים האלה לא היה סקס, כי הוא לא יכל לתפקד, וכל הזמן היו תירוצים שונים למה הוא לא יכול.
רק כשנסענו לטיול לחו"ל גיליתי עד כמה באמת המחלה שלו חמורה ומגבילה אותו בחיי היום יום, וגם את העובדה שהוא פשוט לא יכול לתפקד מינית בגלל מצבו הבריאותי.
את כל הדברים האלה הוא יכל לספר לי עוד קודם ובחר שלא . רק כשראיתי את זה במו עיניי והתעמתתי איתו גיליתי עד כמה באמת המצב הבריאותי שלו לא תקין.
אם הוא היה מגלה לי את התמונה המלאה כבר בהתחלה , ולא מסתפק בחצאי אמיתות, הייתי עושה את השיקולים שלי ומחליטה האם להישאר.
אבל ההסתרה הזאת, וחצאי האמת שהתגלו במלוא תפארתם פשוט גזרו גזר דין מוות על הקשר.
אה, והיה מקרה נוסף, שבו בחור שלא היה לו ניסיון כלל, שיקר לי כמה שיש לו, וכמה שהוא תמיד "נזהר עם הפרטנריות שלו ושם קונדום תמיד" ואז כשהיינו ביחד בטיול בגרמניה, כשהיינו כבר במיטה, רגע לפני, הוא מודיע לי: "אני חייב להתוודות בפנייך, זו הפעם הראשונה שלי, לא אכפת לך, נכון?"
אז זהו שכן. וגם הוא נזרק מיד אחרי הטיול.
מסקנות? כנראה שבמקרה שלי טיול משותף לחו"ל זו ה- דרך לגלות דברים מעניינים על בן זוג שאותם הוא הסתיר קודם... אולי בקשר הבא צריך מראש להזמין טיסה ביחד כבר בחודש הראשון? אם כבר לגלות דברים, אז לפחות על ההתחלה

)