אנה:
לגבי הבחור הבתול- לא עצם העובדה שהוא בתול, אלא כל הסיפורים שהוא סיפר על הכביכול ניסיון שלו ... כן ראיתי את זה כשקר גס...
ומבחינתי "פחד להתפדח " זה לא תירוץ... באותה מידה, אם הוא היה חולה באיזשהו STD או אימפוטנט והיה מסתיר את זה כי חושש להתפדח- אבל בידיעה שלהרבה בחורות זה היה מפריע - זה היה זהה בחומרתו מבחינתי.
ולגבי הבחור ההוא עם הנכות- כן, הוא מסכן מהרבה בחינות, אבל הוא כבר לא לבד, זה בסדר, די מהר אחרי שנפרדתי ממנו הוא התחיל לצאת עם בחורה אחרת. אני לא יטודעת כמה הוא סיפר לה, אבל עובדה שהם כבר יותר מ 8 חודשים ביחד, אז כנראה שיש מישהי שזה לא מפריע לה כמו שהפריע לי...
אולי אני קיצונית בקטע הזה, אבל מבחינתי, השקרים היחידים שאפשר לסלוח עליהם לבנזוג זה שקרים לבנים....
דברים שאתה יודע מראש שיהוו דיל ברייקר אצל הרבה אנשים , ואתה מסתיר- חבל עליך שיש לך אותם, אבל להסתיר את זה ולהסתכן שברגע שזה יתגלה(וסופם של שקרים להתגלות) אתה עשוי לחטוף תגובה מאד חריפה... ייתכן ורק בגלל השקר עצמו ולא בגלל התוכן שניסית להסתיר...
כשאני הייתי בשלב ששקלתי להגר מהמדינה, והכרתי בחורים פוטנציאליים לקשר, ציינתי את זה כבר בדייט הראשון. מי שלא התאים לו הרעיון- עדיף לגלות את זה מוקדם, ולא לאחר חודשים רבים שהשקעת בקשר...